Kompatibel med alle størrer biludlejningsfirmaer:

Alamo, Avis, Budget, Enterprise, Hertz, National, Thrifty, Europcar

Betroet på Verdensplan af 100.000 kunder
Vores kunder bedømmer os til 5 stjerner

RentalCover.com giver komplet beskyttelse imod tyveri og dyr skade til udlejningskøretøj, til en betydningsfuld besparelse i forhold til priserne opkrævet af udlejningsfirmaer.

Få ro i sindet som kommer af at vide, at en ridse ikke vil ende med tusinder af dollars i reparationsomkostninger og gebyrer. Vi giver mere beskyttelse end en skadesfrafaldelse ved tab eller kollision tilbudt af de førende udlejningsfirmaer til en brøkdel af prisen.

Selv om du har supplerende beskyttelse af dine kreditkort, mister du stadig penge for

  • Fladt dæk, sprækket forruder, ødelagte forlygter, tabte nøgler og bugsering.
  • Skyhøje gebyrer tilføjet til din reparationsregning såsom administrationsgebyr, afsavngebyr og kreditkortgebyrer.
  • Fuld dækning for alle autoriserede førere (såsom din ægtefælle), selvom de ikke er angivet i lejeaftalen.
  • Udlejninger for mere end 30 dage.

Oveni vil RentalCover.com dække dig for andre udlejede køretøjer som din personlige bilforsikring eller kreditkort kan ekskludere, såsom specialkøretøj, pickup lastvogne, autocampere, campingvogne, bildeling og lånebiler.

Få dit Tilbud med det samme

Dine spørgsmål besvaret

Er min kreditkort dækning nok?
Hvis du sætter din tillid på kreditkort dækning betyder det at du stadig kan løbe risikoen for tusinde af dollars!

For besøgende I USA, giver dit kreditkort en sekundær forsikring til biludlejning som kun starter efter du har lavet en anmeldelse gennem din personlige bilforsikring (hvilket potentielt kan føre til en forhøjelse i pris).

Kreditkort dækning har ofte en lang liste af eksklusioner såsom skade påført af yderligere førere, tab af nøgler, vejhjælp omkostninger, forrude, undervogn, spejl & tag skade, langtidsudlejninger, og de høje gebyrer som udlejningsfirmaer tilføjer til din reparationsregning.
Kan jeg ændre eller afbestille min dækning hvis mine rejseplaner ændrer sig?
Ja, du kan ændre din dækning, eller afbestille for en fuld refundering op til afhentningstidspunktet af dit udlejningskøretøj. Du kan forlænge din dækning til enhver tid.
Hvad gør jeg hvis jeg har planer om at rejse til flere lande?
RentalCover.com udvider dækning til andre lande som du besøger (for USA besøgende, dette ekskluderer Irland, Israel, Jamaica, og på tværs af landegrænser ture til Mexico). Hvis du rejser til flere lande, blot indtast det første land du rejser til her itilbudsskemaet!
Jeg rejser ofte. Hvordan kan jeg maksimerer mine besparelser?
Hvis du lejer et køretøj på en regulær basis - eller har planer om at udleje et køretøj mere end én gang i ugen - kan du nyde betydelige besparelser med vores Årlige Plan. Betal kun en lav pris for en årlig dækning til ubegrænset ture fra ethvert udlejningsfirma på verdensplan.

Få et tilbud til din første tur for at se hvor meget du kan spare.
Hvordan laver jeg en anmeldelse?
Vi tager stresset ud af anmeldelses proceduren med service på concierge niveau. Vi stræber efter at få din anmeldelse bearbejdet og betalt indenfor syv arbejdsdage.