Betroet på Verdensplan af 100.000 kunder
Vores kunder bedømmer os til 5 stjerner

Kompatibel med ethvert biludlejningsfirma WORLDWIDE!

RentalCover.com giver komplet beskyttelse imod tyveri og dyr skade til udlejningskøretøj, til en betydningsfuld besparelse i forhold til priserne opkrævet af udlejningsfirmaer.

Få ro i sindet som kommer af at vide, at en ridse ikke vil ende med tusinder af dollars i reparationsomkostninger og gebyrer. Vi giver mere beskyttelse end en skadesfrafaldelse ved tab eller kollision tilbudt af de førende udlejningsfirmaer til en brøkdel af prisen.

Selvom du har supplerende beskyttelse mod dit kreditkort, vil din dækning ikke være lige så omfattende som RentalCover.com:

  • Fladt dæk, sprækket forruder, ødelagte forlygter, tabte nøgler og bugsering.
  • Skyhøje gebyrer tilføjet til din reparationsregning såsom administrationsgebyr, afsavngebyr og kreditkortgebyrer.
  • Fuld dækning for alle autoriserede førere (såsom din ægtefælle).
  • Udlejninger for mere end 30 dage.

Oveni vil RentalCover.com dække dig for andre udlejede køretøjer som din personlige bilforsikring eller kreditkort kan ekskludere, såsom specialkøretøj, pickup lastvogne, autocampere, campingvogne, bildeling og lånebiler.

Få dit Tilbud med det samme

Dine spørgsmål besvaret

Er min kreditkort dækning nok?
Hvis du sætter din tillid på kreditkort dækning betyder det at du stadig kan løbe risikoen for tusinde af dollars!

For besøgende I USA, giver dit kreditkort en sekundær forsikring til biludlejning som kun starter efter du har lavet en anmeldelse gennem din personlige bilforsikring (hvilket potentielt kan føre til en forhøjelse i pris).

Kreditkort dækning har ofte en lang liste af eksklusioner såsom skade påført af yderligere førere, tab af nøgler, vejhjælp omkostninger, forrude, undervogn, spejl & tag skade, langtidsudlejninger, og de høje gebyrer som udlejningsfirmaer tilføjer til din reparationsregning.
Kan jeg ændre eller afbestille min dækning hvis mine rejseplaner ændrer sig?
Ja, du kan tilpasse din dækning, eller annullere og få fuld refundering, når som helst, dagen inden du afhenter dit udlejningskøretøj.
Hvad gør jeg hvis jeg har planer om at rejse til flere lande?
RentalCover.com udvider dækning til andre lande som du besøger (for USA besøgende, dette ekskluderer Irland, Israel, Jamaica, og på tværs af landegrænser ture til Mexico). Hvis du rejser til flere lande, blot indtast det første land du rejser til her itilbudsskemaet!
Er yderligere førere dækket?
Ja. Ekstra førere på billejeaftalen er automatisk gratis dækket. Vi behøver ikke deres navne.

Vores Udlejnings Vejledninger forklarer om, hvordan det hele fungerer. 

 
Hvordan laver jeg en anmeldelse?
Vi tager stresset ud af anmeldelses proceduren med service på concierge niveau. Vi stræber efter at få din anmeldelse bearbejdet og betalt indenfor 3 arbejdsdage.