Har Förtroende i Hela Världen hos mer än 100 000 Kunder
Våra kunder ger oss 5 stjärnor

Kompatibel med alla hyrbilsföretag WORLDWIDE!

RentalCover.com erbjuder fullständigt skydd för stöld och dyra skador på ditt hyrda fordon, till ett avsevärt lägre pris än uthyrningsfirmorna.

Skaffa den sinnesfrid som kommer när man vet att en liten repa inte kommer att gå på tusentals dollar i reparationskostnader och avgifter. Vi erbjuder ännu mer fullständigt skydd än den självriskreducering vid stöld eller kollision som de främsta uthyrningsfirmorna erbjuder, till en bråkdel av kostnaden.

Även om du har extra skydd mot ditt kreditkort kommer din täckning inte att vara lika omfattande som RentalCover.com:

  • Punkteringar, sprickor på vindrutan, skadade strålkastare, borttappade nycklar och bogsering.
  • Skyhöga avgifter läggs till din reparationsräkning, till exempel administrationsavgift, avgift för förlust av användning och kreditkortsavgifter.
  • Fullständigt skydd för alla auktoriserade förare (till exempel din make/maka).
  • Hyrningar för mer än 30 dagar.

Dessutom kommer RentalCover.com att täcka andra hyrda fordon som din personliga bilförsäkring eller ditt kreditkort kan exkludera, såsom större stadsjeepar, flakbilar, fordon för rekreation, husbilar, campingbilar, bilar från bilpool och ersättningsbil vid olycka.

Få En Offert Omedelbart

Dina frågor besvarade

Är mitt kreditkortsskydd tillräckligt?
Att förlita sig på kreditkortsskydd innebär att du fortfarande kan löpa risken att få betala tusentals dollar!

För personer bosatta i USA erbjuder ditt kreditkort troligen bara sekundär hyrbilsförsäkring som bara gäller efter att du har gjort en skadeanmälan genom din personliga bilförsäkring (vilket kan leda till en höjning av premien).

Kreditkortsskydd har ofta en lång rad undantag, som till exempel skador orsakade av ytterligare förare, borttappade nycklar, kostnader för reparationer vid vägkanten, skador på vindruta, underrede, speglar och tak, långtidshyrning, samt även de höga avgifter som uthyrningsfirmorna lägger till din reparationsräkning.
Kan jag ändra eller avbeställa mitt skydd om mina resplaner ändras?
Ja, du kan ändra din täckning, eller avbeställa och få en fullständig återbetalning, fram till den tid du hämtar ditt hyrda fordon. Du kan förlänga ditt skydd när som helst.
Vad ska jag göra om jag planerar att resa till flera länder?
RentalCover.com utökar täckningen till alla andra länder som du besöker (för personer bosatta i USA exkluderar detta Irland, Israel, Jamaica och resor över gränsen till Mexiko). Om du reser till mer än ett land, skriv bara in det första reselandet i offertformuläret!
Omfattas extra förare av tilläggsskyddet?
Ja. Extra förare som står med i hyresavtalet omfattas automatiskt av försäkringen utan extra kostnad. Vi behöver inte få deras namn.


Våra guider om att hyra fordon förklarar hur allt fungerar.

 
Hur gör jag en skadeanmälan?
Vi tar bort stressen från skadeanmälningsprocessen med ledsagarservice. Vi strävar efter att få din skadeanmälan avklarad och utbetald inom 3 arbetsdagar.