Verhuurgidsen

voor inwoners van
Verenigde Staten

Verhuurgidsen United States

We could not find a policy for this destination and residence combination
U huurt in auto in Verenigde Staten.Natuurlijk wil niemand nadenken over huurautoverzekering tijdens het aanschouwen van de grandeur van de bezienswaardigheden, maar het aanschaffen van een huurautoverzekering voordat u gaat, kan u duizenden euro’s besparen, dus het is wel de moeite waard. Bij RentalCover.com hebben wij een wereldwijde onderneming gebouwd rondom het geven van betere dekking aan klanten, tegen een betere prijs. En we betalen 98% van de claims binnen drie werkdagen, dus u kunt uw USD voor extra appeltaart .
: Auto

Bij de verhuurbalie...

Aangeboden verzekeringen en wat u moet weten
Casco-/schadeverzekering
Casco-/schadeverzekering sluit schadekosten volledig uit zonder eigen risico.Schadeverzekering is cascoverzekering + diefstalbescherming.
 • Kan worden aangeschaft voor US$ 20,00 - US$ 40,00 per dag.
 • Iedere claim op uw persoonlijke autoverzekering heeft negatieve gevolgen voor uw premies.
 • Het eigen risico is normaliter USD 1.000 - USD 1.500 als de bestuurder vertrouwt op zijn persoonlijke autoverzekering.
 • Dekt mogelijk geen kosten als gevolg van een ongeval.
Pechhulpdekking
Dekt pechhulpkosten zoals wegslepen, brandstof en buitensluiting.
 • Kan worden aangeschaft voor US$ 10,00 - US$ 15,00 per dag.
RentalCover.com Vergelijkbare verzekeringen en voordelen
Cascoverzekering
Onze cascoverzekering is gelijkwaardig aan de cascoverzekering van verhuurbedrijven.
 • $ 0 eigen risico.
 • Cascovezekering is primaire dekking, zodat het geen invloed heeft op de premies voor uw eigen autoverzekering.
 • Claims worden behandelend en betaald door AON.
 • U kunt opzeggen tot een dag voordat u de auto ophaalt.
Extra dekking voor Verenigde Staten
Extra dekking dekt alle pechhulpgerelateerde kosten alsmede alle uitsluitingen en niet door uw cascoverzekering gedekte kosten, tot aan het polisbedrag. U heeft een casco-/schadeverzekering nodig tijdens uw reis om onze extra dekking geldig te laten zijn.
 • Omvat gratis dekking voor pechhulp, sleutelverlies, wegslepen, transportkosten, gebruiksverlies en meer (bespaart u US$ 3,40 - US$ 6,81 per dag.
 • Geen uitsluitingen.
 • Wij garanderen iedere prijs te verslaan!
 
Dit zijn onze top vier tips om uw verhuurbedrijf te slim af te zijn.


Koop verzekering voordat u vertrekt en bespaar.

Als u niet wilt worden verleid tot dure uitsluitingen, koop dan huurautodekking voordat u vertrekt.Bij ons betaalt u een factie van de prijs van een verzekering bij de verhuurbalie.

Leg de staat van het voertuig vast

Neem foto's en video's van het voertuig voordat u vertrekt, om oneerlijke kosten te vermijden. Zorg ervoor dat bestaande schade wordt vermeld op de huurovereenkomst, want sommige brutale verhuurbedrijven hebben de neiging om klanten te laten betalen voor bestaande schades.

Zeg gewoon "nee”

Als u bij ons een cascoverzekering heeft aangeschaft, kunt u "nee” zeggen tegen het aandringen tot de aanschaf van een casco-/schadeverzekering van het verhuurbedrijf.

Als u bij ons aanvullende dekking heeft aangeschaft, kunt u "nee” zeggen tegen het aandringen tot de aanschaf van pechhulp van het verhuurbedrijf.

Met een cascoverzekering...
 1. Informeer uw verhuurbedrijf onmiddellijk over de schade.

 2. Ga naar rentalcover.com/claim om alle incidenten te melden.

 3. Dien alle rekeningen of vereiste documenten in. Onze verzekeraar AON handelt alle schadeclaims rechtstreeks met het verhuurbedrijf af.
Met pechhulp...
 1. Voor pechhulp gebruik u het door het verhuurbedrijf verstrekte nummer in het handschoenenkastje. We vergoeden uw onkosten wanneer uw claim is goedgekeurd.

 2. Voor andere schades uitgesloten door uw cascoverzekering, bewaar de rekeningen en dien uw claim in via rentalcover.com/claim na afloop van uw huurperiode.

Vraag een offerte aan voor je volgende reis

:
:
Verzekerd auto's/busjes/SUVs/4x4's enz. met 1-9 passagiers die geen speciale vergunningen nodig hebben of niet voor commercieel of over onverharde wegen gebruikt worden.