CDW/Nolla omavastuu Yhdysvalloissa

Tietoa asuntoautojen ja matkailuautojen vakuutuksista voit lukea Asuntoautojen & matkailuautojen omavastuun pienennys tai 4x4-asuntoautojen omavastuun pienennys sivuilta.

Kun vuokraat auton Yhdysvalloissa tai Kanadassa, perusomavastuusi (eli ”omavastuusi”) on tavallisesti ajoneuvon koko arvo. Jotkut Yhdysvaltojen ja Kanadan osavaltioista eivät vaadi ajoneuvon omistajalta kolmannen osapuolen vastuuvakuutusta, mikä tarkoittaa sitä, että ajoneuvon kuljettaja on itse vastuussa korvaamaan ajoneuvolle ja sen matkustajille tapahtuneet vahingot ja tapaturmat.

Seuraavaksi löydät vastaukset yleisesti esitettyihin kysymyksiin autovuokrauksesta: Miten pienennän vuokra-autoni omavastuuta?

Suosittelemamme vaihtoehdot:

  1. Osta autovuokraamoltasi "täydentävä vastuuvakuutus (SLI)". SLI-vakuutusta tarjotaan niissä Yhdysvaltojen ja Kanadan osavaltioissa, joissa ajoneuvon omistajalta ei vaadita kolmannen osapuolen vastuuvakuutusta. Täydentävä vastuuvakuutus (SLI) kattaa tavallisesti 1 000 000 - 2 000 000 dollaria. Suosittelemme tiedustelemaan autovuokraamoltasi täydentävästä vastuuvakuutuksesta, sillä eri osavaltioiden väliset lakisäännökset vaihtelevat paljon.
  2. Osta autovuokraamoltasi "Omavastuun pienennys (CDW)" tai "Vahinkovakuutus (LDW)". Useimmat Pohjois-Amerikan autovuokraamot tarjoavat tätä vakuutusta. Se poistaa suurimman osan vuokra-autosi omavastuusta, sillä se pienentää omavastuutasi ajoneuvon täydestä arvosta jopa 0$ asti, vaikka tavallisesti jäljelle jäävä omavastuu on noin 500-2000$. Kuten aina, suosittelemme tiedustelemaan autovuokraamolta eri vaihtoehtoja.
  3. Osta Omavastuun pienennysturva RentalCover.com:ilta. RentalCover.com:in omavastuun piennennys on erinomainen vaihtoehto autovuokraamoiden tarjoamiin omavastuun pienennys -vakuutuksiin, sillä vakuutuksemme korvaa kaikki tapaturmiin ja vahinkoihin liittyvät omavastuukustannukset ja pienentää vastuutasi 0$ asti. Voit ostaa kattavan ja edullisen omavastuun pienennyksen RentalCover.com verkkosivuilta helposti ja vaivattomasti. RentalCover.com:in vakuutukset kattaa kaikki ne vahinkotyypit ja korvauskustannukset, joita autovuokraamoiden vakuutukset eivät tavallisesti korvaa, kuten ajoneuvon tuulilasin, renkaiden, ajovalojen ja sivupeilien vahingot ja paljon muuta! 

Hanki tarjous seuraavasta matkasta

:
:
Sisältää autot automaattisesti, et voi poistaa niitä.