Hvordan og hvornår modtager jeg udbetaling?

Tre arbejdsdage er vores standard for refundering på RentalCover.com-policer. Det kan dog tage længere, hvis vi ikke har alle dokumenter, så sørg for at sende dem med det samme.

Forneden kan du få et overblik over gennemsnitstiden for godkendelse af anmeldelse og refundering:

1. Send din anmeldelse

Når rejsen er slut og køretøjet leveret tilbage, kan du indsende din anmeldelse online (du skal vedlægge de følgende dokumenter).

2. Udfyld de tomme felter

Har du allerede sendt de nødvendige dokumenter? Så kan du gå videre til trin 3. Hvis vores team mangler et dokument eller skal bruge flere oplysninger, kontakter vi dig inden for 48 timer efter din anmeldelse. Men der er godt nyt: 98 % af alle anmeldelser bliver godkendt i første forsøg.

3. Lad os godkende din anmeldelse

Vores team tager i gennemsnit tre dage om at godkende en anmeldelse. Når din anmeldelse er godkendt, sender vi dig en e-mail med et link, så du på sikker vis kan sende dine bankoplysninger til os.

4. Udbetaling

Når du har indtastet dine bankoplysninger, overfører vi straks din refundering i den valgte valuta. Visse faktorer, som vi ikke har kontrol over, kan påvirke, hvor lang tid det tager, før pengene står på din konto. De fleste internationale overførsler bliver gennemført på mellem én og fire arbejdsdage.