Hyrbilsförsäkring i Brasilien

För hyrning av campingbil och husbil, gå till vår översikt av självriskskydd för husbil och campingbil eller för fyrhjulsdrivna bilar och fyrhjulsdrivna campingbilar, gå till vår sida för självriskskydd för fyrhjulsdrivna bilar.

På hyresdepån kommer du att bli erbjuden försäkring (kallas även Självriskreducering eller Självriskeliminering eller Självriskeliminering vid kollision (SCDW) eller Självriskeliminering vid stöld (SLDW) etc). Istället kan du köpa ett tilläggsskydd från RentalCover.com som erbjuder skydd för den "självrisk" som gäller för alla hyrda fordon lokalt. Fordonets standard ansvar är det högsta belopp du kan bli på att betala om en olycka inträffar. Till exempel, en bil med 2 200 $ standard ansvar innebär att alla skador upp till 2 200 $ i reparationskostnader kommer att betalas av dig. Denna betalning för reparationskostnader kallas "självrisk" och uthyrningsfrimorna erbjuder sig att reducera den för en viss summa per dag beroende på vilken uthyrningsfirma och vilket fordon du har valt.

Om du använder RentalCover.com, så betalar du uthyrningsfirman om det inträffar skador och sedan begär du att få en utbetalning av det beloppet från den som har utfärdat ditt RentalCover.com-tilläggsskydd.

Tabellerna nedan visar de tre viktigaste beloppen relaterade till hyrbilssjälvrisk i varje land, nämligen:

  1. Standard ansvar (kallas även "grundsjälvrisk"): Detta är det belopp du betalar för skador om du inte tar leverantörens "självriskreducering" (se #2 nedan)
  2. Kostnad för självriskreducering (kallas även "självriskeliminering" och "skadekostnadsreducering"): Detta är det belopp som betalas per dag för att reducera din självrisk mot "den reducerade självrisken/skadeanmälansavgiften" (se #3 nedan)
  3. Reducerad självrisk: Detta är det högsta beloppet du kan få betala om du tar ut självriskreducering, ungefär som en maximal "skadeanmälansavgift".

Få en offert för din nästa resa

:
:
Försäkring för fordon med mindre än 9 sittplatser (inklusive föraren).