Dækker RentalCover.com firehjulstrækkere, autocampere, campingbiler og lignende?

Ja, det gør vi. Du kan vælge din køretøjstype på hjemmesiden RentalCover.com. De fleste køretøjstyper tilbydes på alle udlejningsstederne, men du kan opleve, at vi ikke tilbyder autocampere, busser og firehjulstrækkere i udvalgte lande.

Choose your vehicle

Bil

Dette inkluderer dækning af køretøjer med færre end ti sæder (inkl. førersædet). Hvis du vil vil køre på veje med løs belægning, og det tillades i din lejekontrakt, skal du tilføje dækning for firehjulstrækkere på Min konto-siden. Hvis du planlægger at leje noget helt særligt, f.eks. en vintage-bil eller et luksuskøretøj, bedes du kontakte os, så vi kan finde den rigtige forsikring til din tur.

Vores policer dækker ikke superbiler, eksklusive sportsvogne og luksuskøretøjer (herunder, men ikke begrænset til, dem, der er fremstillet af Ferrari, Porsche, Lamborghini, Aston Martin og Bentley), klassiske biler og biler, hvor hensigten med udlejningen omfatter brug på racerbaner eller til andre særlige begivenheder.

Firehjulstrækker

Skal du ud i naturen? Så er denne police til dig. Den dækker ethvert køretøj, som du vil køre på veje med løs belægning i overensstemmelse med din lejekontrakt. Firehjulstrækker-policen kan købes til firehjulstrækkere og via Min konto-siden tilføjes policer for autocampere og campingbiler.

Ønsker du at tilføje et telt oven på din firehjulstrækker? Vælg først Autocamper som køretøjstype. Nederst på tilbudssiden kan du så tilføje "firehjulstrækker" som køretøjtstype, og så er du dækket.

Minibus

Skal I på gruppetur? Vælg minibus, hvis køretøjet har mellem 9 og 14 sæder (inkl. førersædet).

Campingbil

Er der to eller flere indbyggede køjer, men intet indbygget brusebad eller toilet? Så er det en campingbil. Hvis du vil vil køre på veje med løs belægning, og det tillades i din lejekontrakt, skal du tilføje dækning for firehjulstrækkere på Min konto-siden.

Autocamper og lign

Vælg dette, hvis dit køretøj har indbygget brusebad og/eller toilet. Hvis du vil vil køre på veje med løs belægning, og det tillades i din lejekontrakt, skal du tilføje dækning for firehjulstrækkere på Min konto-siden.

van Varevogn

En varevogn har ikke mere end tre sæder fortil uden nogen indbyggede sovepladser, bruser eller toilet. Vi kan dække varevogne, der ikke anvendes kommercielt, og som ikke kræver et særligt kørekort. Vælg "bil" som dit køretøj for at forsikre din vogn.
Er dit køretøj ikke på listen? Send os en besked , så du kan finde ud af, om vi tilbyder forsikring på din næste udlejningsbil.