Jeg ønsker at ændre forsikringstagerens oplysninger eller tilføje et firmanavn på min faktura

Du kan ændre eller opdatere forsikringstagerens personlige oplysninger når som helst fra afsnittet Profil på din konto.

1. Besøg Min konto.

2. Log så ind. Til det skal du bruge den e-mailadresse, du brugte til at oprette dit oprindelige tilbud, og referencenummeret til din reservation, som ender med "-INS". Du finder det i emnelinjen i din e-mailbekræftelse.

3. Vælg Profil fra den venstre menu. Fra denne side kan du ændre forsikringstagerens navn, alder, adresse eller kontaktmail. Du kan også tilføje dit firmanavn på fakturaen. Bemærk, at vores fakturaer ikke kan bruges til skattemæssige formål, da vi ikke opkræver moms.

4. Sørg for at klikke på Opdater, når du er færdig med at ændre dine oplysninger, for at gemme dine ændringer. Du kan nu downloade din ændrede faktura fra siden Min konto.

Sørg for, at forsikringstagerens navn er det samme som den primære fører i din biludlejningsaftale.