Så här annullerar du ditt försäkringsskydd innan din resa har börjat

Följ stegen ovan för att starta processen. Återbetalningsbeloppen varierar beroende på din RentalCover.com-policy, när policyn är planerad att börja och din bokningsagent (om du har bokat via en av våra partner).

Följ dessa steg för att avbryta, förlänga eller förkorta ditt omslag:

1. Besök Mitt konto.

2. Nästa inloggning. För att göra detta behöver du ditt bokningsreferensnummer som slutar med "-INS", detta kan hittas i ämnesraden i din e-postbekräftelse.

3. Slutligen, välj din policy och välj antingen Förlänga / Minska täckningsdatum eller Avbryt. Om du bokade via en partner, kan du komma att omdirigeras till deras webbplats. Annars kommer vi att hantera avbokningen och återbetalningen. Kontakta din bank om det tar mer än fyra dagar innan den visas i ditt uttalande.

Du kan också se ett erbjudande om en kreditnota som kan användas vid framtida bokningar. Läs denna artikel för mer information om kreditnoter.