Anmeldelse af forsikringskrav

Alle forsikringskrav kan indsenes online. Du skal bare dit referencenummer, (der slutter på "-INS". Det står i emnefeltet på din bekræftelsesmail). Vedhæft eventuelle bilag til onlineformularen. Du kan klikke på knappen nedenfor for at komme i gang.

Foretag en anmeldelse

1
2
3
4

Forsikringskravet begynder med en anmeldelse af forsikringskrav online

Vores anmeldelses-team vil vurdere din anmeldelse

Når det er godkendt, modtager du et betalings-link via e-mail og SMS

Udbetalingen klares hurtigt med elektronisk overførsel

Du bliver orienteret via e-mail for hvert trin i gennemgangen af din anmeldelse. Vi sigter efter at klare 95 % af alle krav inden for tre dage.