Skicka in en skadeanmälan

Alla skadeanmälningar kan skickas in online. Ange bara ditt referensnummer (det slutar med "INS" och finns i ditt bekräftelsemejl). Bifoga eventuell stöddokumentation till onlineformuläret. Klicka på knappen nedan för att börja.

Gör ett anspråk

1
2
3
4

Skadeanmälan startas med onlineformulär för skadeanmälan

Vårt team av skadehanterare kommer att bedöma din skadeanmälan

När den har godkänts får du en betalningslänk via e-post och sms

Betalningen sker snabbt via elektronisk överföring

Vi håller dig uppdaterad via e-post för varje steg i hanteringen av skadeanmälan. Vårt mål är att slutföra 95 % av alla skadeanmälningar inom 3 dagar.