Kontakt os

Kontrollér, om disse spørgsmål er relevante, eller scroll ned for at kontakte os:

About RentalCover.com

 

Leje en bil i udlandet? Sortér forsikringen før du går, og du kan blive bedre. Forsikringsprodukter kan variere afhængigt af hvor du bor, og hvad du skal gøre er et typisk udlejningsfirma, ofte kaldet Collision Damage Waiver (CDW), til hvad du ville få med RentalCover.com .  

Populære destinationer

Australien     Canada     Kina     Frankrig     Tyskland    

Italien     Japan       Mexico     UK       USA          

Andre destinationer

 
         
 

Anmeldelser

Du kan først foretage en anmeldelse, når din tur er afsluttet og eventuelle ulykkesrelaterede opkrævninger fra udlejningsfirmaet er blevet afregnet. Når du er klar, skal du følge disse trin for at for at foretage din anmeldelse til RentalCover.com:

 

Foretag en anmeldelse ved hjælp af RentalCover.com-webstedet

 

• Klik på ‘Foretag en anmeldelse’ i navigationsmenuen.
• Angiv:
⁃ Dit referencenummer (dette findes i din bekræftelses-e-mail)
⁃ Din e-mail

Forbered følgende dokumenter, da anmeldelsesformularen kræver nogle yderligere oplysninger:

• Din billejeaftale
• Dit kørekort eller kørekortet, der tilhører den fører, der var involveret i ulykken
• Al korrespondance angående skader og reparationer
• Policedokumenterne for forsikring, der ihændehaves af andre parter (f.eks. leveres nogle kreditkort med gratis rejseforsikring) og al korrespondance derom (hvis relevant)
• Kreditkortudtog, der viser beløbet, der er blevet trukket af udlejningsfirmaet
• Fakturaer/kvitteringer fra udlejningsfirmaet

Efter indtastning af de relevante oplysninger bliver du informeret om eventuelle resterende tiltag.

Til ligefremme anmeldelser kan du forvente en ekspeditionstid på 7 dage, afhængig af anmeldelsens kompleksitet og tilgængeligheden af ovenstående dokumentation til understøttelse af din anmeldelse.

 

Foretag en anmeldelse ved hjælp af RentalCover.com-appen

 

Vi undskylder, at vi på nuværende tidspunkt ikke kan behandle anmeldelser gennem RentalCover.com-appen. Send venligst alle anmeldelser via RentalCover.com-webstedet ved hjælp af ovenstående vejledning.
Hvordan udlejningsfirmaer reagerer på kollisioner hvor deres lejer har en selvstændig police, som den fra RentalCover.com, er meget forskelligt fra firma til firma. Følgende er ikke en grundig liste, og der er undtagelser fra stat til stat. Hvis dit udlejningsfirma mangler så kontakt os, så finder vi ud af hvordan deres anmeldelsesproces fungerer:
 
Hvis du medbringer din egen CDW (købt på RentalCover.com)...
Denne tabel er en generel fremstilling og er eventuelt ikke relevant for dig grundet forskelle mellem stater. 
Firma Hvem betaler regningen for skaden? Hvordan betales regningen? Hvad du ellers bør vide
ACE CDW-Assurandør ACE vil være i direkte kontakt med AON. • ACE kontakter din CDW-assurandør umiddelbart efter en ulykke eller efter returnering af køretøjet.
• Hvis forsikringsselskabet af en eller anden grund ikke umiddelbart påtager sig ansvaret for den foreliggende sag (hvis de f.eks. har lukket), opkræver ACE ikke betaling, men forsætter med tage kontakt til din CDW-assurandør.
Alamo CDW-Assurandør Alamo vil være i direkte kontakt med AON. • Alamo kontakter din CDW-assurandør umiddelbart efter en ulykke eller efter returnering af køretøjet.
• Hvis forsikringsselskabet af en eller anden grund ikke umiddelbart påtager sig ansvaret for den foreliggende sag (hvis de f.eks. har lukket), opkræver de skaderne, og du skal betale for skaderne og derpå søge fremskyndet tilbagebetaling fra din CDW-assurandør.
Advantage CDW-Assurandør Advantage vil være i direkte kontakt med AON. • Du skal hurtigt tage kontakt til din CDW-assurandør. Din CDW-assurandør er ansvarlig for skaderne.
• Hvis forsikringsselskabet af en eller anden grund ikke umiddelbart påtager sig ansvaret for den foreliggende sag (hvis de f.eks. har lukket), skal du fortsætte med at tage kontakt til din CDW-assurandør, men Advantage opkræver ikke betaling fra dig for skaderne.
Avis CDW-Assurandør Avis vil være i direkte kontakt med AON. • Avis kontakter din CDW-assurandør umiddelbart efter en ulykke eller efter returnering af køretøjet.
• Hvis forsikringsselskabet af en eller anden grund ikke umiddelbart påtager sig ansvaret for den foreliggende sag (hvis de f.eks. har lukket), opkræver de skaderne, og du skal betale for skaderne og derpå søge fremskyndet tilbagebetaling fra din CDW-assurandør.
Budget Police-Ejer Budget opkræver et beløb på baggrund af "skadesopgørelsen" og trækker det ofte på dit kreditkort. AON ville refundere dig. Du burde forsøge at få AON til at betale istedet. • Du skal hurtigt tage kontakt til din CDW-assurandør. De vil formidle tilbagebetaling til dig for udgifter for sammenstødet.
• Budget foretager et kredittjek af forsikringstageren på afhentningstidspunktet og kontrollerer højst sandsynligt din kreditgrænse.
Dollar CDW-Assurandør Dollar holder føreren erstatningsansvarlig, indtil dit forsikringsselskab påtager sig ansvaret. De tager muligvis betaling fra dit kreditkort. AON ville refundere dig. Du burde forsøge at få AON til at betale istedet. • Dollar kontakter din CDW-assurandør umiddelbart efter en ulykke eller efter returnering af køretøjet.
• Hvis forsikringsselskabet af en eller anden grund ikke umiddelbart påtager sig ansvaret for den foreliggende sag (hvis de f.eks. har lukket), opkræver de skaderne, og du skal betale for skaderne og derpå søge fremskyndet tilbagebetaling fra din CDW-assurandør.
Enterprise Police-Ejer Enterprise opkræver et beløb på baggrund af "skadesopgørelsen".  De kan ofte trække det på dit kreditkort. AON ville refundere dig. Du burde forsøge at få AON til at betale istedet. • Enterprise opkræver en selvrisiko direkte fra dit kreditkort i tilfælde af skader ($500 - $1000).
• Du skal hurtigt tage kontakt til din CDW-assurandør. De formidler tilbagebetaling til dig for udgifter for sammenstødet.
Hertz Police-Ejer Hertz holder føreren erstatningsansvarlig, indtil CDW-assurandøren påtager sig ansvaret. De kan ofte tage betaling fra dit kreditkort. AON refunderer dig. Du burde forsøge at få AON til at betale istedet. • Du skal hurtigt tage kontakt til din CDW-assurandør. De formidler tilbagebetaling til dig for udgifter for sammenstødet.
• Hertz foretager et kredittjek af forsikringstageren på afhentningstidspunktet og kontrollerer højst sandsynligt din kreditgrænse.
National Police-Ejer National holder føreren erstatningsansvarlig, indtil CDW-assurandøren påtager sig ansvaret. De kan ofte tage betaling fra dit kreditkort. AON ville refundere dig. Du burde forsøge at få AON til at betale istedet. • Du skal hurtigt tage kontakt til din CDW-assurandør. De formidler tilbagebetaling til dig for udgifter for sammenstødet.
• National foretager et kredittjek af forsikringstageren på afhentningstidspunktet og kontrollerer højst sandsynligt din kreditgrænse.
Zipcar Bekræftes senere Zipcar holder føreren erstatningsansvarlig, indtil CDW-assurandøren påtager sig ansvaret. De kan ofte tage betaling fra dit kreditkort. AON villerefundere dig. Du burde forsøge at få AON til at betale istedet. • Du skal hurtigt tage kontakt til din CDW-assurandør. De formidler tilbagebetaling til dig for udgifter for sammenstødet.
• Zipcar foretager et kredittjek af forsikringstageren på afhentningstidspunktet og kontrollerer højst sandsynligt din kreditgrænse.

 


 
Du vil modtage pengene via en bankoverførsel til din bankkonto. Det kan tage alt fra 1 til 5 dage afhængigt af de nærmere omstændigheder omkring din ferie. I forbindelse med bankoverførsler er det yderst vigtigt, at vi får de korrekte bankoplysninger. Vi kan desværre ikke tilbyde at udbetale erstatninger via check eller andre betalingsmidler. 
Vi ønsker at gøre hele processen så nem og stressfri som muligt. De vigtigste trin i processen forløber således:
1. De indsender Deres skadesanmeldelse.
2. Sagsbehandling: Vi sender Dem en bekræftelsesmail som kvittering for, at vi har modtaget Deres skadesanmeldelse, og at sagsbehandlingen er igangsat.
3. Hvis dele af den nødvendige dokumentation mangler, eller vi skal bruge yderligere oplysninger, giver vi Dem besked herom via e-mail.
4. Når vi har alle oplysninger, kan din anmeldelse hurtigt godkendes.
5. Vi udbetaler derefter erstatningen til Dem via bankoverførsel.
Man støder desværre på transaktionsgebyrer overalt, når man rejser internationalt. 

Når vi udbetaler en anmeldelse via pengeoverførsel, opkræver bankerne mindst 15 dollars (eller tilsvarende i den lokale valuta). Vi dækker selv udgiften, hvis vores bank opkræver bankgebyrer fra os. Men vi kan desværre ikke dække udgiften, hvis din bank opkræver gebyrer fra dig.
Der er flere ting, der skal tages i betragtning, når man sammenligner vekselkurser, og flere måder at udregne dem på. Lad os se på et eksempel:
  • Mark er dansker. Han blev opkrævet 500 euro af sit biludlejningsfirma efter en ulykke i Frankrig. Hans skadesanmeldelse for de 500 euro blev godkendt af RentalCover.com i dag.
  • Mark vil modtage sin erstatning i danske kroner.
Sagsbehandlerne hos RentalCover.com omregner den valuta, betalingen fandt sted i (i Marks tilfælde vil det sige euro) til udbetalingsvalutaen (i Marks tilfælde vil det sige danske kroner) ud fra de valutakurser for pengeoverførsler, som en række pengeoverførselsfirmaer har offentliggjort. De er 3-5 % bedre end bankernes kurser og 4-6 % bedre end hos vekselbureauer.
I tilfælde af et sammenstød vil De blive afkrævet et beløb op til hele selvrisikoen. På et tidspunkt en gang i fremtiden, op til halvandet år senere afhængigt af biludlejningsfirmaets betingelser, vil De muligvis være berettiget til fuld refusion fra udlejningsfirmaet, hvis det "ikke var Deres skyld". Det er imidlertid vores holdning, at De ikke skal vente halvandet år! I stedet godtgør vi Dem straks beløbet ud fra Deres skadesanmeldelse. Vi kræver blot, at De digitalt underskriver en simpel erklæring om, at De giver afkald på refusionen. Den sender vi derefter til udlejningsfirmaet, som så refunderer beløbet til os.

Alle forsikringskrav kan indsenes online. Du skal bare dit referencenummer, (der slutter på "-INS". Det står i emnefeltet på din bekræftelsesmail).

1
2
3
4

Forsikringskravet begynder med en anmeldelse af forsikringskrav online

Vores anmeldelses-team vil vurdere din anmeldelse

Når det er godkendt, modtager du et betalings-link via e-mail og SMS

Udbetalingen klares hurtigt med elektronisk overførsel

Du bliver orienteret via e-mail for hvert trin i gennemgangen af din anmeldelse. Vi sigter efter at klare 95 % af alle krav inden for tre dage.

Se mere om de nødvendige dokumenter, som du skal bruge, når du indsender forsikringskrav

Alle forsikringskrav følger disse fire enkle trin:

1
2
3
4

Anmeldelsen begynder med en anmeldelse af forsikringskrav online

Vores anmeldelses-team vil vurdere dit forsikringskrav

Når det er godkendt, modtager du et betalings-link via e-mail og SMS

Udbetalingen klares hurtigt med elektronisk overførsel (se mere)

Du bliver orienteret via e-mail for hvert trin i gennemgangen af dit forsikringskrav. Vi sigter efter at klare 95 % af alle krav inden for tre dage.

Vores anmeldelses-team sørger for, at din anmeldelse foregår med så lidt stress som overhovedet muligt

Hvis du er ude for motorstop eller ulykke, skal du først sikre, at alle er i god behold. Hold ind til siden, når du kan, tænd for katastrofeblinket, og få alle i sikkerhed. Dernæst kan du:

1. Kontakt udlejningsfirmaet og fortæl om hændelsen. Du kan finde deres nummer på lejekontrakten. Du må ikke smide lejekontrakten væk, for du skal bruge den til din anmeldelse.

2. Vi anbefaler, at du tager billeder for at kunne dokumentere skaden på dit eller andres køretøj.

3. Når du har fulgt udlejningsfirmaets instruktioner,  din lejeperiode er ovre , og de sidste skader er blevet opgjort af udlejningsfirmaet, skal du sende dit forsikringskrav til RentalCover.com.

Du skal ikke selv arrangere afhentning eller reparation uden om udlejningsfirmaet, da det kan gøre udlejningsbetingelserne ugyldige. Omkostninger for bugsering og flytning af køretøjer er dækket af RentalCover.com-policerne. Vi dækker ikke indirekte udgifter, såsom overnatning eller telefonopkald ifm. uheldet.


Når vi har modtaget alle nødvendige dokumenter og oplysninger, kan vores anmeldelses-team begynde på din anmeldelse, så du kan få din refundering. Vi sigter efter at klare 95 % af alle krav inden for tre dage.

For at vores team hurtigst muligt kan behandle din anmeldelse, beder vi alle kunder om at sende de følgende dokumenter via vores online skadeanmeldelse:

> Hvad er det?
Din lejekontrakt, underskrevet, som du fik et eksemplar af fra udlejningsfirmaet, da du hentede udlejningsbilen.

> Hvorfor det?
For at bekræfte dækningen af dig og andre. Den inkluderer også lejedatoer, betingelser og det maksimale beløb, som dit udlejningsfirma kan forlange.

> Hvad er det?
Det kørekort du brugte til at leje køretøjet med.

> Hvorfor det?
For at bekræfte, at din identitet passer med de oplysninger, du gav i lejekontrakten, og at dit kørekort var gyldigt på udlejningstidspunktet.

> Hvad er det?
Et kontoudtog, der viser det beløb, som du har betalt til udlejningsfirmaet samt evt. refundering, som du måtte have modtaget (hvilket kan være tilfældet, hvis hele selvrisikoen blev trukket, men de endelige skader kostede mindre end det betalte beløb).

> Hvorfor det?
For at bekræfte, at betalingen er foretaget, og for at undgå svindel.

> Hvad er det?
Alle e-mails eller brev, som du har udvekslet med udlejningsfirmaet efter ulykken.

> Hvorfor det?
Med disse oplysninger kan vi hurtigere behandle din anmeldelse.

> Hvad er det?
I tilfælde af ulykke eller skade, trækker nogle udlejningsfirmaer hele din selvrisiko for bilen og refundere dig senere. De kan også trække et beløb, der er mindre end den samlede selvrisiko. I begge tilfælde skal vi bruge den endelige faktura, hvor man tydeligt kan se det endelige beløb, som du har betalt (se mere her).

> Hvorfor det?
Vi skal bruge dette dokument for at kunne udbetale din erstatning, da det bekræfter det endelige beløb, du betalte.

> Hvad er det?
Det er den rapport, som politiet skriver ved ulykker. Den inkluderer oplysninger om ulykken, vidneudsagn, opsummering af skaden samt chauffør- og passageroplysninger.

> Hvorfor det?
Dette dokument bekræfter omstændighederne ved mere alvorlige ulykker og eventuelle udgifter, som politiet har udstetd til de involverede. Hvis din anmeldelse bliver et juridisk spørgsmål, kan denne rapport være uvurderlig. Du kan få dette dokument ved at kontakte det lokale politi.

Hvis du bor i USA og har vores Collision Damage Insurance-plan, følger din anmeldelse disse fire enkle trin:

1
2
3
4

Forsikringskravet begynder med en anmeldelse af forsikringskrav online

Vores forsikringspartner Aon gennemgår og behandler din anmeldelse

Du får besked via e-mail, når din anmeldelse er godkendt

Aon sender dig en check med din refundering, udstedt i den forsikrede passagers navn

Du kan følge din anmeldelse via Aons online-portal (du skal bruge dit referencenummer).

Du er velkommen til at kontakte os, hvis der er problemer med din Aon-anmeldelse.

Fakturaen viser slutbeløbet, som du skal betale til udlejningsfirmaet i tilfælde af ulykke, når de endelige udgifter er beregnet.

Den endelige faktura fra udlejningsfirmaet inkluderer den selvrisiko, som du har betalt, minus evt. refundering, som du kan have modtaget fra udlejningsfirmaet.
 

Vi skal bruge dette dokument til udbetaling for din anmeldelse, da det bekræfter det endelige beløb, der er blevet opkrævet.

Hvis du ikke kan finde eller få adgang til dette dokument, bør du ringe til dit udlejningsfirma, da de kan være langsomme til at besvare e-mails.

Hvordan man indsender en anmeldelse

Når din rejse er slut, og køretøjet er leveret tilbage, kan du indsende din anmeldelse online.

The majority of customers who book with us will not have a time limit following an accident, and can submit a claim anytime after the drop off date.

However, there are some exceptions - so please review the information below to see whether this applies to your protection:

If your policy is insured by “Collinson” you have 45 days from the accident date to make a claim.

If you are a US customer renting in the US and you are insured by “AON” you have 20 days to make a claim and 90 days to provide proof of loss. You can find this information on your insurance documents, accessible from your My Account page.
 
You may be able to submit a claim outside of this time, but you will need to explain the reason for this delay

Hvis dit spørgsmål ikke besvares af ovenstående, kan du udfylde formularen herunder eller ringe til os:

Send os en e-mail


Få et tilbud på din næste rejse

:
:
Biler er inkluderet som standard, og kan ikke fravælges.