Ota meihin yhteyttä

Tarkista onko näistä kysymyksistä hyötyä sinulle, tai selaa alaspäin ottaaksesi meihin yhteyttä:

About RentalCover.com

 

Auton vuokraaminen ulkomaille? Lajittele vakuutus ennen matkaa, ja voit saada paremman. Vakuutustuotteet saattavat vaihdella riippuen siitä, missä asut, ja mitä aiot tehdä, on tyypillinen vuokra-yritys, jota kutsutaan usein Collision Damage Waiver (CDW), saat RentalCover.com .  

Suositut kohteet

Australia   Kanada     Kiina     Ranska     Saksa    

Italia     Japani       Meksiko     Yhdistynyt kuningaskunta       Yhdysvallat          

Muut kohteet

 
         
 

Korvausvaatimukset

Kaikki muut vaatimukset voidaan toimittaa verkossa. Syötä vain viitenumero (tämä päättyy "INS" ja löydät vahvistusviestistä).

Tarvitset nämä asiakirjat:

-   Vuokrasopimusasi.
-   Ajokorttisi tai onnettomuuteen osallistuvan kuljettajan lisenssi
-   kaikki kirjeenvaihdot, jotka koskevat vahinkoja ja korjauksia
-   Luottokorttiluettelo, josta käy ilmi vuokra-auton vähennys.
-   Laskut / kuitit vuokraajasta
-   Joidenkin vaatimusten lisäksi vaadimme kuitit, jotka osoittavat, että korjaukset on suoritettu.  

Kun olet antanut asiaankuuluvat tiedot, sinulle ilmoitetaan kaikista jäljellä olevista vaiheista.

Yksinkertaisten väitteiden odotetaan 3 päivän käännöksen toimittamisen ja hyväksynnän välillä, riippuen vaatimuksen monimutkaisuudesta ja edellä esitetyn asiakirjojen saatavuudesta vaatimuksen tueksi.

Vuokraamojen reaktiot kolareihin, joissa vuokraajalla on itsenäinen vakuutus, kuten esimerkiksi RentalCover.com:in vakuutus, vaihtelevat suuresti eri vuokraamojen välillä. Alla oleva yhteenveto ei ole perusteellinen lista, ja eri osavaltioiden välillä on eroja. Jos vuokraamosi ei löydy alta, ota meihin yhteyttä ja selvitämme mielellämme sinulle, miten korvaushakemusprosessi toimii:
 
  Jos sinulla on oma CDW-vakuutus (jonka hankit RentalCover.com:ilta)...  
• Tämä taulukko sisältää yleistä tietoa, eikä samoja sääntöjä välttämättä sovelleta sinuun osavaltioiden välisistä eroista johtuen. 
Yritys Kuka maksaa laskun korvauksista? Miten lasku maksetaan? Tärkeää tietoa
ACE CDW-vakuuttajasi ACE ottaa suoraan yhteyttä AON:iin •ACE ottaa CDW-vakuuttajaasi välittömästi yhteyden onnettomuuden/ajoneuvon palautuksen jälkeen.
• Jos vakuutusyhtiö ei jostain syystä välittömästi ota vastuuta tilanteesta (esim. yritys on kiinni), ACE ei veloita kuluja sinulta, vaan jatkaa yrityksiä ottaa yhteyttä CDW-vakuuttajaasi.
Alamo CDW- vakuuttajasi Alamo ottaa suoraan yhteyttä AON:iin •Alamo ottaa CDW-vakuuttajaasi välittömästi yhteyden onnettomuuden/ajoneuvon palautuksen jälkeen.
• Jos vakuutusyhtiö ei jostain syystä välittömästi ota vastuuta tilanteesta (esim. yritys on kiinni), sinun pitää maksaa kulut omasta pussistasi ja sen jälkeen hakea korvausta CDW-vakuuttajaltasi.
Advantage CDW -vakuuttajasi Advantage ottaa suoraan yhteyttä AON:iin • Sinun täytyy ottaa pikaisesti yhteys CDW-vakuuttajaasi. He ovat vastuussa onnettumuuden aiheuttamista kuluista.
• Jos vakuutusyhtiö ei jostain syystä välittömästi ota vastuuta tilanteesta (esim. yritys on kiinni), sinun tulee jatkaa yhteydenottoyrityksiä, mutta Advantage ei veloita kuluja sinulta.
Avis CDW -vakuuttajasi Avis ottaa suoraan yhteyttä AON:iin •Avis ottaa CDW-vakuuttajaasi välittömästi yhteyden onnettomuuden/ajoneuvon palautuksen jälkeen.
• Jos vakuutusyhtiö ei jostain syystä välittömästi ota vastuuta tilanteesta (esim. yritys on kiinni), sinun pitää maksaa kulut omasta pussistasi ja sen jälkeen hakea korvausta CDW-vakuuttajaltasi.
Budget Vakuutuksen haltija Budget veloittaa sinulta "vahinkoarvioon" perustuvan summan. Usein he veloittavat summan luottokortiltasi. AON hyvittää tämän summan sinulle. Sinun kannattaa yrittää saada  AON maksamaan kulut sinun sijastasi. • Sinun täytyy ottaa pikaisesti yhteys CDW-vakuuttajaasi. He varmistavat, että saat korvauksen maksamistasi kolarikuluista.
• Budget tarkistaa luottotietosi noutaessasi auton ja mitä luultavimmin tarkistaa myös luottorajasi.
Dollar CDW-vakuutusyhtiö Dollar pitää vuokra-ajoneuvon kuskia vastuussa korvauksista kunnes CDW-vakuuttajasi hyväksyy edesvastuun. Usein he veloittavat summan luottokortiltasi. AON hyvittää tämän summan sinulle. Sinun kannattaa yrittää saada  AON maksamaan kulut sinun sijastasi. •Dollar ottaa CDW-vakuuttajaasi välittömästi yhteyden onnettomuuden/ajoneuvon palautuksen jälkeen.
• Jos vakuutusyhtiö ei jostain syystä välittömästi ota vastuuta tilanteesta (esim. yritys on kiinni), sinun pitää maksaa kulut omasta pussistasi ja sen jälkeen hakea korvausta CDW-vakuuttajaltasi.
Enterprise Vakuutuksen haltija Enterprise veloittaa sinulta "vahinkoarvioon" perustuvan summan. Usein he veloittavat summan luottokortiltasi. AON hyvittää tämän summan sinulle. Sinun kannattaa yrittää saada  AON maksamaan kulut sinun sijastasi. • Enterprise veloittaa summan luottokortiltasi suoraan onnettomuuden sattuessa ($500 - $1000). 
• Sinun täytyy ottaa pikaisesti yhteys CDW-vakuuttajaasi. He varmistavat, että saat korvauksen maksamistasi kolarikuluista.
Hertz Vakuutuksen haltija Hertz pitää vuokra-ajoneuvon kuskia vastuussa korvauksista kunnes CDW-vakuuttajasi hyväksyy edesvastuun. Usein he veloittavat summan luottokortiltasi. AON hyvittää tämän summan sinulle. Sinun kannattaa yrittää saada  AON maksamaan kulut sinun sijastasi. • Sinun täytyy ottaa pikaisesti yhteys CDW-vakuuttajaasi. He varmistavat, että saat korvauksen maksamistasi kolarikuluista.
• Hertz tarkistaa luottotietosi noutaessasi auton ja mitä luultavimmin tarkistaa myös luottorajasi.
National Vakuutuksen haltija National pitää vuokra-ajoneuvon kuskia vastuussa korvauksista kunnes CDW-vakuuttajasi hyväksyy edesvastuun. Usein he veloittavat summan luottokortiltasi. AON hyvittää tämän summan sinulle. Sinun kannattaa yrittää saada  AON maksamaan kulut sinun sijastasi. • Sinun täytyy ottaa pikaisesti yhteys CDW-vakuuttajaasi. He varmistavat, että saat korvauksen maksamistasi kolarikuluista.
• National tarkistaa luottotietosi noutaessasi auton ja mitä luultavimmin tarkistaa myös luottorajasi.
Zipcar Vakuutuksen haltija Zipcar pitää vuokra-ajoneuvon kuskia vastuussa korvauksista kunnes CDW-vakuuttajasi hyväksyy edesvastuun. Usein he veloittavat summan luottokortiltasi. AON hyvittää tämän summan sinulle. Sinun kannattaa yrittää saada  AON maksamaan kulut sinun sijastasi. • Sinun täytyy ottaa pikaisesti yhteys CDW-vakuuttajaasi. He varmistavat, että saat korvauksen maksamistasi kolarikuluista.
• Zipcar tarkistaa luottotietosi noutaessasi auton ja mitä luultavimmin tarkistaa myös luottorajasi.

 


 
Saat rahasi takaisin pankkitilillesi tehtävällä pankkisiirrolla. Siihen saattaa kulua 1 - 5 päivää matkasi tiedoista riippuen. Pankkisiirtoja varten oikeat pankin tiedot ovat ehdottoman tärkeät. Emme valitettavasti voi maksaa korvauksia shekillä tai muilla tavoin. 
Haluamme poistaa stressiä ja tehdä koko prosessista mahollisimman helpon! Päävaiheet ovat:
1. Lähetä korvausvaatimuksesi.
2. Arviointi: Lähetämme sinulle vahvistussähköpostiviestin, että olemme vastaanottaneet korvausvaatimuksesi ja että olemme välittömästi aloittaneet sen arvioinnin.
3. Jos asiakirjoja puuttuu tai lisätietoja tarvitaan, lähetämme sinulle sähköpostia.
4. Kun kaikki tiedot on annettu, pystymme hyväksymään korvausvaatimuksesi nopeasti.
5. Maksamme sinulle sen jälkeen pankkisiirrolla.
Valitettavasti siirtomaksuja käytetään kaikkialla, kun matkustat eri maissa. 

Korvausvaatimusta maksettaessa rahansiirrolla, pankit veloittavat vähintään 15 $ (tai vastaavan summan paikallisessa valuutassa). Jos pankki veloittaa palkkion meiltä, emme siirrä kuluja sinulle. Jos pankki veloittaa palkkion sinulta, emme kuitenkaan voi kattaa kulua.
Vaihtokursseja vertaillessa on otettava huomioon useita seikkoja, ja on useita tapoja laskea niitä. Käytetään esimerkkiä.
  • Mark on Iso-Britanniasta. Hänen vuokraamonsa veloitti häneltä 500 € Ranskassa sattuneesta onnettomuudesta. RentalCover.com hyväksyi hänen 500 € korvausvaatimuksensa tänään.
  • Markille maksetaan Ison-Britannian punnissa.
RentalCover.comin korvausvaatimustiimi muuntaa veloitetut valuutat (Markin tapauksessa eurot) maksuvaluutoiksi (Markin tapauksessa Ison-Britannian punta) perustuen useiden rahansiirtoalustojen vaihtokursseihin. Ne ovat 3-5 % edullisempia kuin pankkien maksut ja 4-6 % edullisempia kuin valuutanvaihtotoimistojen maksut..
Törmäyksen sattuessa sinun on maksettava koko omavastuusumma. Myöhemmin, ehkä noin 18 kuukauden kuluttua, riippuen vuokraamon vuokrausehdoista. saatat saada täyden korvauksen vuokraamolta jos ”et ollut syyllinen”. Uskomme kuitenkin, että sinun ei pitäisi joutua odottamaan 18 kuukautta! Me sen sijaan maksamme korvausvaatimuksesi heti. Sinun tarvitsee vain allekirjoittaa sähköisesti ”omavastuuvakuutus”kirje, jonka lähetämme vuokraamolle, joka puolestaan maksaa korvaussumman meille.

Kaikki korvausvaatimukset voidaan lähettää verkossa. Syötä vain viitenumerosi (tämä päättyy INS-kirjaimille ja löytyy vahvistussähköpostiviestistäsi).

1
2
3
4

Korvausvaatimus aloitetaan verkon korvausvaatimuslomake

Korvausvaatimustiimimme arvioi korvausvaatimuksesi

Kun sinut hyväksytään, saat maksulinkin sähköpostiosoitteen ja tekstiviestin kautta

Maksu suoritetaan nopeasti elekronisella siirrolla

Pidämme sinut ajan tasalla sähköpostitse korvausvaatimuksen suhteen jokaisessa vaiheessa. Tavoitteemme on suorittaa 95 % korvausvaatimuksista 3 päivän sisällä.

Lue lisää asiakirjoista, jotka sinun täytyy jakaa, kun teet korvausvaatimuksen

Kaikki korvausvaatimukset seuraavat näitä neljää stressitöntä vaihetta:

1
2
3
4

Korvausvaatimus aloitetaan verkon korvausvaatimuslomake

Korvausvaatimustiimimme arvioi korvausvaatimuksesi

Kun sinut hyväksytään, saat maksulinkin sähköpostiosoitteen ja tekstiviestin kautta

Maksu suoritetaan nopeasti elektronisella siirrolla (lue lisää)

Pidämme sinut ajan tasalla sähköpostitse korvausvaatimuksen suhteen jokaisessa vaiheessa. Tavoitteemme on suorittaa 95 % korvausvaatimuksista 3 päivän sisällä.

Korvausvaatimustiimimme on täällä auttaakseen varmistamaan korvausprosessi mahdollisimman stressittömänä

Jos autosi hajoaa tai joudut onnettomuuteen, varmista ensimmäiseksi, että kaikki ovat turvassa. Kun pystyt ajamaan sivuun, kytke varoitusvalot päälle ja saata kaikki turvaan, Tämän jälkeen voit toimia seuraavasti:

1. Ota yhteyttä autovuokraamoon ja raportoi tapahtumasta. Löydät sen numeron allekirjoittamastasi vuokrasopimuksesta. Säilytä kyseinen vuokrasopimus, koska tarvitset sitä korvausvaatimuksen yhteydessä.

2. Suosittelemme, että otat valokuvia dokumentoidaksesi ajoneuvollesi ja muille ajoneuvoille tapahtuneet vauriot.

3. Kun olet noudattanut autovuokraamon ohjeita ja vuokra-aika on ohi,  ja lopulliset kustannukset on selvitetty autovuokraamon toimesta, lähetä korvausvaatimus RentalCover.com-sivuston kautta.

Älä järjestä itse noutoa tai korjausta ilman, että autovuokraamo tietää tästä, koska tämä saattaa mitätöidä sen vuokraehdot. Hinauskustannukset ja ajoneuvon siirto katetaan RentalCover.com-politiikan mukaisesti.


​Kun olemme vastaanottaneet kaikki tarvittavat asiakirjat ja tiedot, korvausvaatimuksista vastaava tiimimme voi aloittaa korvausvaatimuksesi käsittelyn ja maksun palautuksen valmistelun. Tavoitteemme on käsitellä 95 % korvausvaatimuksista 3 päivässä.

Voit auttaa tiimiämme arvioimaan korvausvaatimuksesi mahdollisimman pian toimittamalla seuraavat asiakirjat verkkokorvausvaatimuksella:

> Mikä tämä on?
Autovuokraamosi ajoneuvosi noudon yhteydessä antama allekirjoitettu sopimus.

> Miksi sitä tarvitaan?
Sinun ja ylimääräisten kuljettajien kelpoisuuden vahvistamiseksi. Se sisältää vuokrapäivämäärät, vuokraehdot ja maksimimäärän, jonka vuokrayhtiö voi veloittaa.

> Mitä tämä on?
Ajokortti, jota käytit ajoneuvon vuokraamisen yhteydessä.

> Miksi sitä tarvitaan?
Sen vahvistamiseen, että henkilöllisyytesi on sama kuin vuokrasopimuksessa, ja että sinulla on voimassa oleva ajokortti vuokrauksen ajan.

> Mikä tämä on?
Luottokorttiote, jossa näkyy autovuokraamolle maksamasi määrän ja kaikki mahdollisesti saamasi palautukset (palautukset, tapauksissa, joissa täysi omavastuu alun perin veloitettiin ja lopullinen kustannus oli pienempi kuin maksamasi määrä).

>Miksi sitä tarvitaan?
Sen vahvistamiseksi, että maksu on tehty, ja lisäksi petollisten korvausvaatimuksen ehkäisemiseksi.

> Mikä tämä on?
Kaikki sähköpostiviestit ja kirjeet, joita olet vaihtanut autovuokraamon kanssa onnettomuutesi jälkeen.

> Miksi sitä tarvitaan?
Nämä tiedot voivat säästää meiltä aikaa korvausvaatimuksesi arvioinnissa.

> Mikä tämä on?
Jos joudut onnettomuuteen tai ajoneuvosi vaurioituu, jotkut autovuokraamot veloittavat sinulta autoon sovellettavan täyden omavastuun ja palauttavat sen sinulle myöhemmin. Vaihtoehtoisesti ne saattavat veloittaa sinulta vain vaurioiden määrän, joka on omavastuuta pienempi. Molemmissa tapauksissa sinun täytyy toimittaa lopullinen lasku, josta käy selkeästi ilmi sinulta veloitettu lopullinen summa (lue lisää täältä).

> Miksi sitä tarvitaan?
Tarvitsemme tämän asiakirjan maksaaksemme korvausvaatimuksesi, koska se vahvistaa sinulta veloitetun lopullisen summan.

>Mikä tämä on?
Tämä on poliisin luoma raportti, joka sisältää tiedot onnettomuudestasi, mukaan lukien kaikki todistajalausunnot, vaurioiden yhteenvedon ja kuljettajan ja matkustajien tiedot.

> Miksi sitä tarvitaan?
Tällä asiakirjalla vakuutetaan vakavimpien onnettomuuksien olosuhteet, ja kaikki veloitukset, joita poliisi on saattanut määrätä osallisille. Jos korvausvaatimuksestasi tulee laillinen asia, tämä raportti voi olla arvoton. Voit hankkia tämän asiakirjan ottamalla yhteyttä paikalliseen laintäytäntöönpanoviranomaiseen.

Jos olet Yhdysvaltain asukas ja sinulla on kolarivakuutus, voit tehdä korvausvaatimuksesi näiden neljän stressittömän vaiheen mukaisesti:

1
2
3
4

Korvausvaatimus aloitetaan verkon korvausvaatimuslomakkeen kautta

Vakuutuskumppanimme Aon käsittelee ja arvioi korvausvaatimuksesi

Sinulle ilmoitetaan sähköpostiviestillä, kun korvaushakemuksesi on hyväksytty

Aon lähettää korvaussumman määräisen sekin vakuutetun matkustajan nimellä

Voit seurata korvaushakemuksen edistymistä Aonin verkkoportaalin kautta (tarvitset viitenumeron).

Ota meihin yhteyttä, jos Aon:n korvausvaatimuksen suhteen esiintyy ongelmia.

Tässä laskussa näkyy lopullisten maksujen ratkaisun jälkeen lopullinen määrä, jonka maksat autovuokraamolle, jos joudut onnettomuuteen.

Lopullinen vuokralasku sisältää kaikki maksamasi omavastuut vähennettynä maksun palautuksilla, joita olet saattanut saada autovuokraamolta
 

Tarvitsemme kyseisen asiakirjan, jotta voimme maksaa korvausvaatimuksesi, koska siinä vahvistetaan sinulta veloitettu lopullinen määrä.

Jos sinulla on vaikeuksia saada tätä asiakirjaa, suosittelemme, että soitat autovuokraamoosi, koska sähköposteihin vastaaminen saattaa olla hidasta.

Korvausvaatimuksen tekeminen

Kun matkasi on päättynyt ja ajoneuvosi on palautettu, voit lähettää korvausvaatimuksesi verkkolomakkeella.

The majority of customers who book with us will not have a time limit following an accident, and can submit a claim anytime after the drop off date.

However, there are some exceptions - so please review the information below to see whether this applies to your protection:

If your policy is insured by “Collinson” you have 45 days from the accident date to make a claim.

If you are a US customer renting in the US and you are insured by “AON” you have 20 days to make a claim and 90 days to provide proof of loss. You can find this information on your insurance documents, accessible from your My Account page.
 
You may be able to submit a claim outside of this time, but you will need to explain the reason for this delay

Jos et löydä vastausta kysymykseesi, täytä alla oleva yhteydenottolomake tai soita meille:

Lähetä meille sähköpostia


Hanki tarjous seuraavasta matkasta

:
:
Sisältää autot automaattisesti, et voi poistaa niitä.