Kontakt os

Kontrollér, om disse spørgsmål er relevante, eller scroll ned for at kontakte os:

About RentalCover.com

 

Leje en bil i udlandet? Sortér forsikringen før du går, og du kan blive bedre. Forsikringsprodukter kan variere afhængigt af hvor du bor, og hvad du skal gøre er et typisk udlejningsfirma, ofte kaldet Collision Damage Waiver (CDW), til hvad du ville få med RentalCover.com .  

Populære destinationer

Australien     Canada     Kina     Frankrig     Tyskland    

Italien     Japan       Mexico     UK       USA          

Andre destinationer

 
         
 

Anmeldelser

Du kan først foretage en anmeldelse, når din tur er afsluttet og eventuelle ulykkesrelaterede opkrævninger fra udlejningsfirmaet er blevet afregnet. Når du er klar, skal du følge disse trin for at for at foretage din anmeldelse til RentalCover.com:

 

Foretag en anmeldelse ved hjælp af RentalCover.com-webstedet

 

• Klik på ‘Foretag en anmeldelse’ i navigationsmenuen.
• Angiv:
⁃ Dit referencenummer (dette findes i din bekræftelses-e-mail)
⁃ Din e-mail

Forbered følgende dokumenter, da anmeldelsesformularen kræver nogle yderligere oplysninger:

• Din billejeaftale
• Dit kørekort eller kørekortet, der tilhører den fører, der var involveret i ulykken
• Al korrespondance angående skader og reparationer
• Policedokumenterne for forsikring, der ihændehaves af andre parter (f.eks. leveres nogle kreditkort med gratis rejseforsikring) og al korrespondance derom (hvis relevant)
• Kreditkortudtog, der viser beløbet, der er blevet trukket af udlejningsfirmaet
• Fakturaer/kvitteringer fra udlejningsfirmaet

Efter indtastning af de relevante oplysninger bliver du informeret om eventuelle resterende tiltag.

Til ligefremme anmeldelser kan du forvente en ekspeditionstid på 7 dage, afhængig af anmeldelsens kompleksitet og tilgængeligheden af ovenstående dokumentation til understøttelse af din anmeldelse.

 

Foretag en anmeldelse ved hjælp af RentalCover.com-appen

 

Vi undskylder, at vi på nuværende tidspunkt ikke kan behandle anmeldelser gennem RentalCover.com-appen. Send venligst alle anmeldelser via RentalCover.com-webstedet ved hjælp af ovenstående vejledning.
Hvordan udlejningsfirmaer reagerer på kollisioner hvor deres lejer har en selvstændig police, som den fra RentalCover.com, er meget forskelligt fra firma til firma. Følgende er ikke en grundig liste, og der er undtagelser fra stat til stat. Hvis dit udlejningsfirma mangler så kontakt os, så finder vi ud af hvordan deres anmeldelsesproces fungerer:
 
Hvis du medbringer din egen CDW (købt på RentalCover.com)...
Denne tabel er en generel fremstilling og er eventuelt ikke relevant for dig grundet forskelle mellem stater. 
Firma Hvem betaler regningen for skaden? Hvordan betales regningen? Hvad du ellers bør vide
ACE CDW-Assurandør ACE vil være i direkte kontakt med AON. • ACE kontakter din CDW-assurandør umiddelbart efter en ulykke eller efter returnering af køretøjet.
• Hvis forsikringsselskabet af en eller anden grund ikke umiddelbart påtager sig ansvaret for den foreliggende sag (hvis de f.eks. har lukket), opkræver ACE ikke betaling, men forsætter med tage kontakt til din CDW-assurandør.
Alamo CDW-Assurandør Alamo vil være i direkte kontakt med AON. • Alamo kontakter din CDW-assurandør umiddelbart efter en ulykke eller efter returnering af køretøjet.
• Hvis forsikringsselskabet af en eller anden grund ikke umiddelbart påtager sig ansvaret for den foreliggende sag (hvis de f.eks. har lukket), opkræver de skaderne, og du skal betale for skaderne og derpå søge fremskyndet tilbagebetaling fra din CDW-assurandør.
Advantage CDW-Assurandør Advantage vil være i direkte kontakt med AON. • Du skal hurtigt tage kontakt til din CDW-assurandør. Din CDW-assurandør er ansvarlig for skaderne.
• Hvis forsikringsselskabet af en eller anden grund ikke umiddelbart påtager sig ansvaret for den foreliggende sag (hvis de f.eks. har lukket), skal du fortsætte med at tage kontakt til din CDW-assurandør, men Advantage opkræver ikke betaling fra dig for skaderne.
Avis CDW-Assurandør Avis vil være i direkte kontakt med AON. • Avis kontakter din CDW-assurandør umiddelbart efter en ulykke eller efter returnering af køretøjet.
• Hvis forsikringsselskabet af en eller anden grund ikke umiddelbart påtager sig ansvaret for den foreliggende sag (hvis de f.eks. har lukket), opkræver de skaderne, og du skal betale for skaderne og derpå søge fremskyndet tilbagebetaling fra din CDW-assurandør.
Budget Police-Ejer Budget opkræver et beløb på baggrund af "skadesopgørelsen" og trækker det ofte på dit kreditkort. AON ville refundere dig. Du burde forsøge at få AON til at betale istedet. • Du skal hurtigt tage kontakt til din CDW-assurandør. De vil formidle tilbagebetaling til dig for udgifter for sammenstødet.
• Budget foretager et kredittjek af forsikringstageren på afhentningstidspunktet og kontrollerer højst sandsynligt din kreditgrænse.
Dollar CDW-Assurandør Dollar holder føreren erstatningsansvarlig, indtil dit forsikringsselskab påtager sig ansvaret. De tager muligvis betaling fra dit kreditkort. AON ville refundere dig. Du burde forsøge at få AON til at betale istedet. • Dollar kontakter din CDW-assurandør umiddelbart efter en ulykke eller efter returnering af køretøjet.
• Hvis forsikringsselskabet af en eller anden grund ikke umiddelbart påtager sig ansvaret for den foreliggende sag (hvis de f.eks. har lukket), opkræver de skaderne, og du skal betale for skaderne og derpå søge fremskyndet tilbagebetaling fra din CDW-assurandør.
Enterprise Police-Ejer Enterprise opkræver et beløb på baggrund af "skadesopgørelsen".  De kan ofte trække det på dit kreditkort. AON ville refundere dig. Du burde forsøge at få AON til at betale istedet. • Enterprise opkræver en selvrisiko direkte fra dit kreditkort i tilfælde af skader ($500 - $1000).
• Du skal hurtigt tage kontakt til din CDW-assurandør. De formidler tilbagebetaling til dig for udgifter for sammenstødet.
Hertz Police-Ejer Hertz holder føreren erstatningsansvarlig, indtil CDW-assurandøren påtager sig ansvaret. De kan ofte tage betaling fra dit kreditkort. AON refunderer dig. Du burde forsøge at få AON til at betale istedet. • Du skal hurtigt tage kontakt til din CDW-assurandør. De formidler tilbagebetaling til dig for udgifter for sammenstødet.
• Hertz foretager et kredittjek af forsikringstageren på afhentningstidspunktet og kontrollerer højst sandsynligt din kreditgrænse.
National Police-Ejer National holder føreren erstatningsansvarlig, indtil CDW-assurandøren påtager sig ansvaret. De kan ofte tage betaling fra dit kreditkort. AON ville refundere dig. Du burde forsøge at få AON til at betale istedet. • Du skal hurtigt tage kontakt til din CDW-assurandør. De formidler tilbagebetaling til dig for udgifter for sammenstødet.
• National foretager et kredittjek af forsikringstageren på afhentningstidspunktet og kontrollerer højst sandsynligt din kreditgrænse.
Zipcar Bekræftes senere Zipcar holder føreren erstatningsansvarlig, indtil CDW-assurandøren påtager sig ansvaret. De kan ofte tage betaling fra dit kreditkort. AON villerefundere dig. Du burde forsøge at få AON til at betale istedet. • Du skal hurtigt tage kontakt til din CDW-assurandør. De formidler tilbagebetaling til dig for udgifter for sammenstødet.
• Zipcar foretager et kredittjek af forsikringstageren på afhentningstidspunktet og kontrollerer højst sandsynligt din kreditgrænse.

 


 
Du vil modtage pengene via en bankoverførsel til din bankkonto. Det kan tage alt fra 1 til 5 dage afhængigt af de nærmere omstændigheder omkring din ferie. I forbindelse med bankoverførsler er det yderst vigtigt, at vi får de korrekte bankoplysninger. Vi kan desværre ikke tilbyde at udbetale erstatninger via check eller andre betalingsmidler. 
Vi ønsker at gøre hele processen så nem og stressfri som muligt. De vigtigste trin i processen forløber således:
1. De indsender Deres skadesanmeldelse.
2. Sagsbehandling: Vi sender Dem en bekræftelsesmail som kvittering for, at vi har modtaget Deres skadesanmeldelse, og at sagsbehandlingen er igangsat.
3. Hvis dele af den nødvendige dokumentation mangler, eller vi skal bruge yderligere oplysninger, giver vi Dem besked herom via e-mail.
4. Når vi har alle oplysninger, kan din anmeldelse hurtigt godkendes.
5. Vi udbetaler derefter erstatningen til Dem via bankoverførsel.
Man støder desværre på transaktionsgebyrer overalt, når man rejser internationalt. 

Når vi udbetaler en anmeldelse via pengeoverførsel, opkræver bankerne mindst 15 dollars (eller tilsvarende i den lokale valuta). Vi dækker selv udgiften, hvis vores bank opkræver bankgebyrer fra os. Men vi kan desværre ikke dække udgiften, hvis din bank opkræver gebyrer fra dig.
Der er flere ting, der skal tages i betragtning, når man sammenligner vekselkurser, og flere måder at udregne dem på. Lad os se på et eksempel:
  • Mark er dansker. Han blev opkrævet 500 euro af sit biludlejningsfirma efter en ulykke i Frankrig. Hans skadesanmeldelse for de 500 euro blev godkendt af RentalCover.com i dag.
  • Mark vil modtage sin erstatning i danske kroner.
Sagsbehandlerne hos RentalCover.com omregner den valuta, betalingen fandt sted i (i Marks tilfælde vil det sige euro) til udbetalingsvalutaen (i Marks tilfælde vil det sige danske kroner) ud fra de valutakurser for pengeoverførsler, som en række pengeoverførselsfirmaer har offentliggjort. De er 3-5 % bedre end bankernes kurser og 4-6 % bedre end hos vekselbureauer.
I tilfælde af et sammenstød vil De blive afkrævet et beløb op til hele selvrisikoen. På et tidspunkt en gang i fremtiden, op til halvandet år senere afhængigt af biludlejningsfirmaets betingelser, vil De muligvis være berettiget til fuld refusion fra udlejningsfirmaet, hvis det "ikke var Deres skyld". Det er imidlertid vores holdning, at De ikke skal vente halvandet år! I stedet godtgør vi Dem straks beløbet ud fra Deres skadesanmeldelse. Vi kræver blot, at De digitalt underskriver en simpel erklæring om, at De giver afkald på refusionen. Den sender vi derefter til udlejningsfirmaet, som så refunderer beløbet til os.

Hvis dit spørgsmål ikke besvares af ovenstående, kan du udfylde formularen herunder eller ringe til os:

Send os en e-mail


Få et tilbud på din næste rejse

:
:
Biler er inkluderet som standard, og kan ikke fravælges.