Ota meihin yhteyttä

Tarkista onko näistä kysymyksistä hyötyä sinulle, tai selaa alaspäin ottaaksesi meihin yhteyttä:

About RentalCover.com

 1. Vakuutuksemme ovat 50 % edullisempia kuin vuokraamoilla, takuulla!
 2. Nauti matkastasi ilman huolia vuokraamoiden ylihinnoitelluista vauriomaksuista!
 3. Vakuutuksemme on laadittu kattamaan jokaisen maan ainutlaatuiset autonvuokrakäytänteet.
 4. Onnettomuuksiin liittyvät maksut ovat kalliita - katamme ne täysin.
 5. Vakuutuksemme myöntäjät ovat maailmanlaajuisesti parhaiten tunnettuja alan toimijoita.
 6. Monen ajoneuvon onnettomuudet voivat olla hankalia. Käsittelemme koko vakuutusasian ja maksamme sinulle korvauksen saman tien, jotta sinä voisit rentoutua (katso Korvausvaatimusopas).
Vuokrausoppaamme kertoo, kuinka kaikki toimii.
Maailmanlaajuisesti toimivat vakuutuskumppanimme ovat tunnettuja, A-luokiteltuja yrityksiä, kuten:
 
Meidän vakuutuksenantajat
US Fire Axa Assistance Astrenska Insurance Ltd Intact Insurance Chubb

 

Vuokrausoppaamme kertoo, kuinka kaikki toimii.
Vakuutukset lasketaan aina kokonaisina kalenteripäivinä, mikä varmistaa vakuutuksesi voimassaolon koko matkasi ajan, vaikka noutaisit aikaisin tai palauttaisit iltamyöhään!

Vuokrausoppaamme kertoo, kuinka kaikki toimii. 
Yes they can! RentalCover.com has created a platform specifically for travel agents, corporate managers and booking agents. We offer competitive prices for all of your clients and a generous commission structure for all agents. Visit agency.rentalcover.com and register your work email to access the full benefits of the platform.

Here are just some of the key features that our agency platform offers:
 
 • A very generous commission structure for every new booking or referral to another agent
 • A single, personalised login to manage and administer multiple bookings for multiple clients
 • A very easy-to-use dashboard that shows all bookings and dates to enable easily modification of multiple bookings
 • Clients also retain full access to the booking so that they can directly edit their bookings, if required.
Click here for more information.
 

How can I book for my clients?

We are just about to launch agency.rentalcover.com, a platform dedicated to helping travel agents make bookings for multiple clients and keep them organized under a single login. We also included a very generous commission structure for our travel agent partners. Find out more
 

Auton vuokraaminen ulkomaille? Lajittele vakuutus ennen matkaa, ja voit saada paremman. Vakuutustuotteet saattavat vaihdella riippuen siitä, missä asut, ja mitä aiot tehdä, on tyypillinen vuokra-yritys, jota kutsutaan usein Collision Damage Waiver (CDW), saat RentalCover.com .  

Suositut kohteet

Australia   Kanada     Kiina     Ranska     Saksa    

Italia     Japani       Meksiko     Yhdistynyt kuningaskunta       Yhdysvallat          

Muut kohteet

 
         
 

Korvausvaatimukset

Yhdysvaltain asukkaat, joilla on AON: n törmäysvahinkoja koskeva kattavuus, voivat aloittaa vaatimuksen suoraan travelclaim.com .

Kaikki muut vaatimukset voidaan toimittaa verkossa. Syötä vain viitenumero (tämä päättyy "INS" ja löydät vahvistusviestistä) ja sähköpostitse.

Tarvitset nämä asiakirjat:

-   Vuokrasopimusasi.
-   Ajokorttisi tai onnettomuuteen osallistuvan kuljettajan lisenssi
-   kaikki kirjeenvaihdot, jotka koskevat vahinkoja ja korjauksia
-   Luottokorttiluettelo, josta käy ilmi vuokra-auton vähennys.
-   Laskut / kuitit vuokraajasta
-   Joidenkin vaatimusten lisäksi vaadimme kuitit, jotka osoittavat, että korjaukset on suoritettu.  

Kun olet antanut asiaankuuluvat tiedot, sinulle ilmoitetaan kaikista jäljellä olevista vaiheista.

Yksinkertaisten väitteiden odotetaan 3 päivän käännöksen toimittamisen ja hyväksynnän välillä, riippuen vaatimuksen monimutkaisuudesta ja edellä esitetyn asiakirjojen saatavuudesta vaatimuksen tueksi.

Ensimmäiseksi ole hyvä ja täytä vakuutusnumeosi RentalCover.comin korvausvaatimussivustolla. Sen jälkeen sinun tulee toimittaa korvaushakemuksesi AON:ille, soita numeroon joka annetaan sinulle.

Vuokraamojen reaktiot kolareihin, joissa vuokraajalla on itsenäinen vakuutus, kuten esimerkiksi RentalCover.com:in vakuutus, vaihtelevat suuresti eri vuokraamojen välillä. Alla oleva yhteenveto ei ole perusteellinen lista, ja eri osavaltioiden välillä on eroja. Jos vuokraamosi ei löydy alta, ota meihin yhteyttä ja selvitämme mielellämme sinulle, miten korvaushakemusprosessi toimii:
 
  Jos sinulla on oma CDW-vakuutus (jonka hankit RentalCover.com:ilta)...  
• Tämä taulukko sisältää yleistä tietoa, eikä samoja sääntöjä välttämättä sovelleta sinuun osavaltioiden välisistä eroista johtuen. Kokeile yltä löytyvää vertailutyökalua tai soita/lähetä meille sähköpostia jos sinulla on vielä kysyttävää.
Yritys Kuka maksaa laskun korvauksista? Miten lasku maksetaan? Tärkeää tietoa
ACE CDW-vakuuttajasi ACE ottaa suoraan yhteyttä AON:iin •ACE ottaa CDW-vakuuttajaasi välittömästi yhteyden onnettomuuden/ajoneuvon palautuksen jälkeen.
• Jos vakuutusyhtiö ei jostain syystä välittömästi ota vastuuta tilanteesta (esim. yritys on kiinni), ACE ei veloita kuluja sinulta, vaan jatkaa yrityksiä ottaa yhteyttä CDW-vakuuttajaasi.
Alamo CDW- vakuuttajasi Alamo ottaa suoraan yhteyttä AON:iin •Alamo ottaa CDW-vakuuttajaasi välittömästi yhteyden onnettomuuden/ajoneuvon palautuksen jälkeen.
• Jos vakuutusyhtiö ei jostain syystä välittömästi ota vastuuta tilanteesta (esim. yritys on kiinni), sinun pitää maksaa kulut omasta pussistasi ja sen jälkeen hakea korvausta CDW-vakuuttajaltasi.
Advantage CDW -vakuuttajasi Advantage ottaa suoraan yhteyttä AON:iin • Sinun täytyy ottaa pikaisesti yhteys CDW-vakuuttajaasi. He ovat vastuussa onnettumuuden aiheuttamista kuluista.
• Jos vakuutusyhtiö ei jostain syystä välittömästi ota vastuuta tilanteesta (esim. yritys on kiinni), sinun tulee jatkaa yhteydenottoyrityksiä, mutta Advantage ei veloita kuluja sinulta.
Avis CDW -vakuuttajasi Avis ottaa suoraan yhteyttä AON:iin •Avis ottaa CDW-vakuuttajaasi välittömästi yhteyden onnettomuuden/ajoneuvon palautuksen jälkeen.
• Jos vakuutusyhtiö ei jostain syystä välittömästi ota vastuuta tilanteesta (esim. yritys on kiinni), sinun pitää maksaa kulut omasta pussistasi ja sen jälkeen hakea korvausta CDW-vakuuttajaltasi.
Budget Vakuutuksen haltija Budget veloittaa sinulta "vahinkoarvioon" perustuvan summan. Usein he veloittavat summan luottokortiltasi. AON hyvittää tämän summan sinulle. Sinun kannattaa yrittää saada  AON maksamaan kulut sinun sijastasi. • Sinun täytyy ottaa pikaisesti yhteys CDW-vakuuttajaasi. He varmistavat, että saat korvauksen maksamistasi kolarikuluista.
• Budget tarkistaa luottotietosi noutaessasi auton ja mitä luultavimmin tarkistaa myös luottorajasi.
Dollar CDW-vakuutusyhtiö Dollar pitää vuokra-ajoneuvon kuskia vastuussa korvauksista kunnes CDW-vakuuttajasi hyväksyy edesvastuun. Usein he veloittavat summan luottokortiltasi. AON hyvittää tämän summan sinulle. Sinun kannattaa yrittää saada  AON maksamaan kulut sinun sijastasi. •Dollar ottaa CDW-vakuuttajaasi välittömästi yhteyden onnettomuuden/ajoneuvon palautuksen jälkeen.
• Jos vakuutusyhtiö ei jostain syystä välittömästi ota vastuuta tilanteesta (esim. yritys on kiinni), sinun pitää maksaa kulut omasta pussistasi ja sen jälkeen hakea korvausta CDW-vakuuttajaltasi.
Enterprise Vakuutuksen haltija Enterprise veloittaa sinulta "vahinkoarvioon" perustuvan summan. Usein he veloittavat summan luottokortiltasi. AON hyvittää tämän summan sinulle. Sinun kannattaa yrittää saada  AON maksamaan kulut sinun sijastasi. • Enterprise veloittaa summan luottokortiltasi suoraan onnettomuuden sattuessa ($500 - $1000). 
• Sinun täytyy ottaa pikaisesti yhteys CDW-vakuuttajaasi. He varmistavat, että saat korvauksen maksamistasi kolarikuluista.
Hertz Vakuutuksen haltija Hertz pitää vuokra-ajoneuvon kuskia vastuussa korvauksista kunnes CDW-vakuuttajasi hyväksyy edesvastuun. Usein he veloittavat summan luottokortiltasi. AON hyvittää tämän summan sinulle. Sinun kannattaa yrittää saada  AON maksamaan kulut sinun sijastasi. • Sinun täytyy ottaa pikaisesti yhteys CDW-vakuuttajaasi. He varmistavat, että saat korvauksen maksamistasi kolarikuluista.
• Hertz tarkistaa luottotietosi noutaessasi auton ja mitä luultavimmin tarkistaa myös luottorajasi.
National Vakuutuksen haltija National pitää vuokra-ajoneuvon kuskia vastuussa korvauksista kunnes CDW-vakuuttajasi hyväksyy edesvastuun. Usein he veloittavat summan luottokortiltasi. AON hyvittää tämän summan sinulle. Sinun kannattaa yrittää saada  AON maksamaan kulut sinun sijastasi. • Sinun täytyy ottaa pikaisesti yhteys CDW-vakuuttajaasi. He varmistavat, että saat korvauksen maksamistasi kolarikuluista.
• National tarkistaa luottotietosi noutaessasi auton ja mitä luultavimmin tarkistaa myös luottorajasi.
Zipcar Vakuutuksen haltija Zipcar pitää vuokra-ajoneuvon kuskia vastuussa korvauksista kunnes CDW-vakuuttajasi hyväksyy edesvastuun. Usein he veloittavat summan luottokortiltasi. AON hyvittää tämän summan sinulle. Sinun kannattaa yrittää saada  AON maksamaan kulut sinun sijastasi. • Sinun täytyy ottaa pikaisesti yhteys CDW-vakuuttajaasi. He varmistavat, että saat korvauksen maksamistasi kolarikuluista.
• Zipcar tarkistaa luottotietosi noutaessasi auton ja mitä luultavimmin tarkistaa myös luottorajasi.

 


 
Saat rahasi takaisin pankkitilillesi tehtävällä pankkisiirrolla. Siihen saattaa kulua 1 - 5 päivää matkasi tiedoista riippuen. Pankkisiirtoja varten oikeat pankin tiedot ovat ehdottoman tärkeät. Emme valitettavasti voi maksaa korvauksia shekillä tai muilla tavoin. 
Haluamme poistaa stressiä ja tehdä koko prosessista mahollisimman helpon! Päävaiheet ovat:
1. Lähetä korvausvaatimuksesi.
2. Arviointi: Lähetämme sinulle vahvistussähköpostiviestin, että olemme vastaanottaneet korvausvaatimuksesi ja että olemme välittömästi aloittaneet sen arvioinnin.
3. Jos asiakirjoja puuttuu tai lisätietoja tarvitaan, lähetämme sinulle sähköpostia.
4. Kun kaikki tiedot on annettu, pystymme hyväksymään korvausvaatimuksesi nopeasti.
5. Maksamme sinulle sen jälkeen pankkisiirrolla.
Valitettavasti siirtomaksuja käytetään kaikkialla, kun matkustat eri maissa. 

Korvausvaatimusta maksettaessa rahansiirrolla, pankit veloittavat vähintään 15 $ (tai vastaavan summan paikallisessa valuutassa). Jos pankki veloittaa palkkion meiltä, emme siirrä kuluja sinulle. Jos pankki veloittaa palkkion sinulta, emme kuitenkaan voi kattaa kulua.
Vaihtokursseja vertaillessa on otettava huomioon useita seikkoja, ja on useita tapoja laskea niitä. Käytetään esimerkkiä.
 • Mark on Iso-Britanniasta. Hänen vuokraamonsa veloitti häneltä 500 € Ranskassa sattuneesta onnettomuudesta. RentalCover.com hyväksyi hänen 500 € korvausvaatimuksensa tänään.
 • Markille maksetaan Ison-Britannian punnissa.
RentalCover.comin korvausvaatimustiimi muuntaa veloitetut valuutat (Markin tapauksessa eurot) maksuvaluutoiksi (Markin tapauksessa Ison-Britannian punta) perustuen useiden rahansiirtoalustojen vaihtokursseihin. Ne ovat 3-5 % edullisempia kuin pankkien maksut ja 4-6 % edullisempia kuin valuutanvaihtotoimistojen maksut..
Törmäyksen sattuessa sinun on maksettava koko omavastuusumma. Myöhemmin, ehkä noin 18 kuukauden kuluttua, riippuen vuokraamon vuokrausehdoista. saatat saada täyden korvauksen vuokraamolta jos ”et ollut syyllinen”. Uskomme kuitenkin, että sinun ei pitäisi joutua odottamaan 18 kuukautta! Me sen sijaan maksamme korvausvaatimuksesi heti. Sinun tarvitsee vain allekirjoittaa sähköisesti ”omavastuuvakuutus”kirje, jonka lähetämme vuokraamolle, joka puolestaan maksaa korvaussumman meille.

Claims Info

Lue korvausvaatimussivulta kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää korvausvaatimuksen tekemisestä, asiakirjavaatimuksista ja asian käsittelyyn kuluvasta ajasta.

Lue korvausvaatimussivultamme kaikki korvausvaatimuksen tekemisestä.
 

Jos et löydä vastausta kysymykseesi, täytä alla oleva yhteydenottolomake tai soita meille:

Lähetä meille sähköpostia


Soita meille

Australia
+61 2 8188 4745
Call
Bahrain
+973 1619 6427
Call
Brasilia
+55 19 3957 3458
Call
Kanada
+1 (587) 600-0412
Call
Kanada (Toll Free)
(844) 515-2056
Call
Tanska
+45 89 88 45 46
Call
Suomi
+358 75 325 2845
Call
Ranska
+33 9 70 73 27 61
Call
Saksa
+49 32 211 122165
Call
Hongkong
+852 5808 5951
Call
Israel
+972 2 372 4218
Call
Japani
+81 3 4540 9544
Call
Alankomaat
+31 85 8888 124
Call
Uusi-Seelanti
+64 4 888 0146
Call
Puola
+48 22 397 91 21
Call
Etelä-Afrikka
+27 87 550 3582
Call
Espanja
+34 518 889 143
Call
Ruotsi
+46 10 138 80 53
Call
Sveitsi
+41 31 528 06 02
Call
Britannia
+44 141 280 5760
Call
Yhdysvallat
+1 (337) 423-0869
Call
Yhdysvallat (Toll Free)
(844) 856-3234
Call

Hanki tarjous seuraavasta matkasta

:
:
Sisältää autot automaattisesti, et voi poistaa niitä.