Ota meihin yhteyttä

Tarkista onko näistä kysymyksistä hyötyä sinulle, tai selaa alaspäin ottaaksesi meihin yhteyttä:

About RentalCover.com

 

Auton vuokraaminen ulkomaille? Lajittele vakuutus ennen matkaa, ja voit saada paremman. Vakuutustuotteet saattavat vaihdella riippuen siitä, missä asut, ja mitä aiot tehdä, on tyypillinen vuokra-yritys, jota kutsutaan usein Collision Damage Waiver (CDW), saat RentalCover.com .  

Suositut kohteet

Australia   Kanada     Kiina     Ranska     Saksa    

Italia     Japani       Meksiko     Yhdistynyt kuningaskunta       Yhdysvallat          

Muut kohteet

 
         
 

Korvausvaatimukset

Kaikki muut vaatimukset voidaan toimittaa verkossa. Syötä vain viitenumero (tämä päättyy "INS" ja löydät vahvistusviestistä).

Tarvitset nämä asiakirjat:

-   Vuokrasopimusasi.
-   Ajokorttisi tai onnettomuuteen osallistuvan kuljettajan lisenssi
-   kaikki kirjeenvaihdot, jotka koskevat vahinkoja ja korjauksia
-   Luottokorttiluettelo, josta käy ilmi vuokra-auton vähennys.
-   Laskut / kuitit vuokraajasta
-   Joidenkin vaatimusten lisäksi vaadimme kuitit, jotka osoittavat, että korjaukset on suoritettu.  

Kun olet antanut asiaankuuluvat tiedot, sinulle ilmoitetaan kaikista jäljellä olevista vaiheista.

Yksinkertaisten väitteiden odotetaan 3 päivän käännöksen toimittamisen ja hyväksynnän välillä, riippuen vaatimuksen monimutkaisuudesta ja edellä esitetyn asiakirjojen saatavuudesta vaatimuksen tueksi.

Yhdysvaltain asukkaat, joilla on AON: n törmäysvahinkoja koskeva kattavuus, voivat aloittaa vaatimuksen suoraan https://www.aontravelclaim.com.

Vuokraamojen reaktiot kolareihin, joissa vuokraajalla on itsenäinen vakuutus, kuten esimerkiksi RentalCover.com:in vakuutus, vaihtelevat suuresti eri vuokraamojen välillä. Alla oleva yhteenveto ei ole perusteellinen lista, ja eri osavaltioiden välillä on eroja. Jos vuokraamosi ei löydy alta, ota meihin yhteyttä ja selvitämme mielellämme sinulle, miten korvaushakemusprosessi toimii:
 
  Jos sinulla on oma CDW-vakuutus (jonka hankit RentalCover.com:ilta)...  
• Tämä taulukko sisältää yleistä tietoa, eikä samoja sääntöjä välttämättä sovelleta sinuun osavaltioiden välisistä eroista johtuen. 
Yritys Kuka maksaa laskun korvauksista? Miten lasku maksetaan? Tärkeää tietoa
ACE CDW-vakuuttajasi ACE ottaa suoraan yhteyttä AON:iin •ACE ottaa CDW-vakuuttajaasi välittömästi yhteyden onnettomuuden/ajoneuvon palautuksen jälkeen.
• Jos vakuutusyhtiö ei jostain syystä välittömästi ota vastuuta tilanteesta (esim. yritys on kiinni), ACE ei veloita kuluja sinulta, vaan jatkaa yrityksiä ottaa yhteyttä CDW-vakuuttajaasi.
Alamo CDW- vakuuttajasi Alamo ottaa suoraan yhteyttä AON:iin •Alamo ottaa CDW-vakuuttajaasi välittömästi yhteyden onnettomuuden/ajoneuvon palautuksen jälkeen.
• Jos vakuutusyhtiö ei jostain syystä välittömästi ota vastuuta tilanteesta (esim. yritys on kiinni), sinun pitää maksaa kulut omasta pussistasi ja sen jälkeen hakea korvausta CDW-vakuuttajaltasi.
Advantage CDW -vakuuttajasi Advantage ottaa suoraan yhteyttä AON:iin • Sinun täytyy ottaa pikaisesti yhteys CDW-vakuuttajaasi. He ovat vastuussa onnettumuuden aiheuttamista kuluista.
• Jos vakuutusyhtiö ei jostain syystä välittömästi ota vastuuta tilanteesta (esim. yritys on kiinni), sinun tulee jatkaa yhteydenottoyrityksiä, mutta Advantage ei veloita kuluja sinulta.
Avis CDW -vakuuttajasi Avis ottaa suoraan yhteyttä AON:iin •Avis ottaa CDW-vakuuttajaasi välittömästi yhteyden onnettomuuden/ajoneuvon palautuksen jälkeen.
• Jos vakuutusyhtiö ei jostain syystä välittömästi ota vastuuta tilanteesta (esim. yritys on kiinni), sinun pitää maksaa kulut omasta pussistasi ja sen jälkeen hakea korvausta CDW-vakuuttajaltasi.
Budget Vakuutuksen haltija Budget veloittaa sinulta "vahinkoarvioon" perustuvan summan. Usein he veloittavat summan luottokortiltasi. AON hyvittää tämän summan sinulle. Sinun kannattaa yrittää saada  AON maksamaan kulut sinun sijastasi. • Sinun täytyy ottaa pikaisesti yhteys CDW-vakuuttajaasi. He varmistavat, että saat korvauksen maksamistasi kolarikuluista.
• Budget tarkistaa luottotietosi noutaessasi auton ja mitä luultavimmin tarkistaa myös luottorajasi.
Dollar CDW-vakuutusyhtiö Dollar pitää vuokra-ajoneuvon kuskia vastuussa korvauksista kunnes CDW-vakuuttajasi hyväksyy edesvastuun. Usein he veloittavat summan luottokortiltasi. AON hyvittää tämän summan sinulle. Sinun kannattaa yrittää saada  AON maksamaan kulut sinun sijastasi. •Dollar ottaa CDW-vakuuttajaasi välittömästi yhteyden onnettomuuden/ajoneuvon palautuksen jälkeen.
• Jos vakuutusyhtiö ei jostain syystä välittömästi ota vastuuta tilanteesta (esim. yritys on kiinni), sinun pitää maksaa kulut omasta pussistasi ja sen jälkeen hakea korvausta CDW-vakuuttajaltasi.
Enterprise Vakuutuksen haltija Enterprise veloittaa sinulta "vahinkoarvioon" perustuvan summan. Usein he veloittavat summan luottokortiltasi. AON hyvittää tämän summan sinulle. Sinun kannattaa yrittää saada  AON maksamaan kulut sinun sijastasi. • Enterprise veloittaa summan luottokortiltasi suoraan onnettomuuden sattuessa ($500 - $1000). 
• Sinun täytyy ottaa pikaisesti yhteys CDW-vakuuttajaasi. He varmistavat, että saat korvauksen maksamistasi kolarikuluista.
Hertz Vakuutuksen haltija Hertz pitää vuokra-ajoneuvon kuskia vastuussa korvauksista kunnes CDW-vakuuttajasi hyväksyy edesvastuun. Usein he veloittavat summan luottokortiltasi. AON hyvittää tämän summan sinulle. Sinun kannattaa yrittää saada  AON maksamaan kulut sinun sijastasi. • Sinun täytyy ottaa pikaisesti yhteys CDW-vakuuttajaasi. He varmistavat, että saat korvauksen maksamistasi kolarikuluista.
• Hertz tarkistaa luottotietosi noutaessasi auton ja mitä luultavimmin tarkistaa myös luottorajasi.
National Vakuutuksen haltija National pitää vuokra-ajoneuvon kuskia vastuussa korvauksista kunnes CDW-vakuuttajasi hyväksyy edesvastuun. Usein he veloittavat summan luottokortiltasi. AON hyvittää tämän summan sinulle. Sinun kannattaa yrittää saada  AON maksamaan kulut sinun sijastasi. • Sinun täytyy ottaa pikaisesti yhteys CDW-vakuuttajaasi. He varmistavat, että saat korvauksen maksamistasi kolarikuluista.
• National tarkistaa luottotietosi noutaessasi auton ja mitä luultavimmin tarkistaa myös luottorajasi.
Zipcar Vakuutuksen haltija Zipcar pitää vuokra-ajoneuvon kuskia vastuussa korvauksista kunnes CDW-vakuuttajasi hyväksyy edesvastuun. Usein he veloittavat summan luottokortiltasi. AON hyvittää tämän summan sinulle. Sinun kannattaa yrittää saada  AON maksamaan kulut sinun sijastasi. • Sinun täytyy ottaa pikaisesti yhteys CDW-vakuuttajaasi. He varmistavat, että saat korvauksen maksamistasi kolarikuluista.
• Zipcar tarkistaa luottotietosi noutaessasi auton ja mitä luultavimmin tarkistaa myös luottorajasi.

 


 
Saat rahasi takaisin pankkitilillesi tehtävällä pankkisiirrolla. Siihen saattaa kulua 1 - 5 päivää matkasi tiedoista riippuen. Pankkisiirtoja varten oikeat pankin tiedot ovat ehdottoman tärkeät. Emme valitettavasti voi maksaa korvauksia shekillä tai muilla tavoin. 
Haluamme poistaa stressiä ja tehdä koko prosessista mahollisimman helpon! Päävaiheet ovat:
1. Lähetä korvausvaatimuksesi.
2. Arviointi: Lähetämme sinulle vahvistussähköpostiviestin, että olemme vastaanottaneet korvausvaatimuksesi ja että olemme välittömästi aloittaneet sen arvioinnin.
3. Jos asiakirjoja puuttuu tai lisätietoja tarvitaan, lähetämme sinulle sähköpostia.
4. Kun kaikki tiedot on annettu, pystymme hyväksymään korvausvaatimuksesi nopeasti.
5. Maksamme sinulle sen jälkeen pankkisiirrolla.
Valitettavasti siirtomaksuja käytetään kaikkialla, kun matkustat eri maissa. 

Korvausvaatimusta maksettaessa rahansiirrolla, pankit veloittavat vähintään 15 $ (tai vastaavan summan paikallisessa valuutassa). Jos pankki veloittaa palkkion meiltä, emme siirrä kuluja sinulle. Jos pankki veloittaa palkkion sinulta, emme kuitenkaan voi kattaa kulua.
Vaihtokursseja vertaillessa on otettava huomioon useita seikkoja, ja on useita tapoja laskea niitä. Käytetään esimerkkiä.
  • Mark on Iso-Britanniasta. Hänen vuokraamonsa veloitti häneltä 500 € Ranskassa sattuneesta onnettomuudesta. RentalCover.com hyväksyi hänen 500 € korvausvaatimuksensa tänään.
  • Markille maksetaan Ison-Britannian punnissa.
RentalCover.comin korvausvaatimustiimi muuntaa veloitetut valuutat (Markin tapauksessa eurot) maksuvaluutoiksi (Markin tapauksessa Ison-Britannian punta) perustuen useiden rahansiirtoalustojen vaihtokursseihin. Ne ovat 3-5 % edullisempia kuin pankkien maksut ja 4-6 % edullisempia kuin valuutanvaihtotoimistojen maksut..
Törmäyksen sattuessa sinun on maksettava koko omavastuusumma. Myöhemmin, ehkä noin 18 kuukauden kuluttua, riippuen vuokraamon vuokrausehdoista. saatat saada täyden korvauksen vuokraamolta jos ”et ollut syyllinen”. Uskomme kuitenkin, että sinun ei pitäisi joutua odottamaan 18 kuukautta! Me sen sijaan maksamme korvausvaatimuksesi heti. Sinun tarvitsee vain allekirjoittaa sähköisesti ”omavastuuvakuutus”kirje, jonka lähetämme vuokraamolle, joka puolestaan maksaa korvaussumman meille.

Jos et löydä vastausta kysymykseesi, täytä alla oleva yhteydenottolomake tai soita meille:

Lähetä meille sähköpostia


Hanki tarjous seuraavasta matkasta

:
:
Sisältää autot automaattisesti, et voi poistaa niitä.