Neem contact op

Kijk alstublieft na of deze vragen relevant zijn of scroll naar beneden om ons te contacteren:

About RentalCover.com

 

Een auto huren in het buitenland? Sorteer de verzekering voordat je gaat, en je krijgt betere dekking tegen een betere prijs. Verzekeringsproducten kunnen verschillen op basis van waar u woont en waar u naartoe gaat, dus kies uw bestemming uit de onderstaande landenlijst en wij zullen u helpen om een typisch beleid van autoverhuurbedrijven, vaak Collision Damage Waiver (CDW), te vergelijken met wat je zou krijgen met RentalCover.com .

Populaire bestemmingen

Australië     Canada     China     France     Germany    

Italy     Japan       Mexico     UK       VS            

Andere bestemmingen

 
         

Claims

Voer gewoon uw referentienummer in (dit eindigt met "INS" en is te vinden op uw bevestigingsmail).

U heeft deze documenten nodig:

-   Uw huurovereenkomst
-   Uw rijbewijs of de licentie van de bestuurder die betrokken was bij het ongeval
-   Alle correspondentie met betrekking tot schade en reparaties
-   Creditcardafschrift met het bedrag dat door het verhuurbedrijf is afgetrokken
-   Facturen / ontvangsten van het verhuurbedrijf
-   voor sommige claims hebben we ook kwitanties nodig waaruit blijkt dat de reparaties zijn uitgevoerd.  

Bij het invoeren van de relevante informatie wordt u op de hoogte gehouden van alle resterende stappen.

Voor eenvoudige claims wordt een omloop van drie dagen verwacht tussen indiening en goedkeuring, afhankelijk van de complexiteit van de claim en beschikbaarheid van de bovenstaande documentatie ter ondersteuning van uw claim.

Amerikaanse ingezetenen met onze aanvaringsschade van AON kunnen het claimproces rechtstreeks starten op https://www.aontravelclaim.com.
 

Hoe de verhuurbedrijven reageren op botsingen wanneer de huurder een onafhankelijke verzekering heeft zoals een van RentalCover.com verschilt enorm tussen de verhuurbedrijven. Hier volgt een korte samenvatting en er zijn uitzonderingen per staat. Als uw verhuurbedrijf ontbreekt stuur ons dan een bericht en dan zullen wij uitzoeken wat het claim proces is:
Als u uw eigen Aanvullende Cascoverzekering (CDW) mee brengt (op RentalCover.com gekocht)...
Deze tabel is een generalisatie en is mogelijk niet van toepassing in uw geval omdat er verschillen tussen de staten zijn. 
Bedrijf Wie betaalt de schade rekening? Hoe wordt de rekening betaalt? Wat u nog meer moet weten
ACE Aanvullende Cascoverzekering (CDW) Verzekeraar ACE zal rechtstreeks contact opnemen met AON. • ACE zal contact opnemen met uw CDW verzekeraar onmiddelijk na een ongeluk of als u uw voertuig terug brengt.
• Als, om wat voor reden dan ook de verzekeraar niet meteen verantwoordelijkheid accepteerd voor deze zaak (bijv. als ze gesloten zijn), zal ACE u niet in rekening brengen maar blijven proberen contact op te nemen met uw CDW verzekeraar. 
Alamo Aanvullende Cascoverzekering (CDW) Verzekeraar  Alamo zal rechtstreeks contact opnemen met AON. • Alamo zal contact opnemen met uw CDW verzekeraar onmiddelijk na een ongeluk of als u uw voertuig terug brengt.
• Als om wat voor reden dan ook de verzekeraar niet meteen verantwoordelijkheid accepteerd voor deze zaak (bijv. als ze gesloten zijn),  betaalt  u de schade en dan zou u een versnelde terugbetaling van uw Aanvullende Cascoverzekering bij uw verzekeraar zoeken. 
Advantage Aanvullende Cascoverzekering (CDW) Verzekeraar  Advantage zal rechtstreeks contact opnemen met AON. • U moet snel uw CDW verzekeraar erbij betrekken. Uw CDW verzekeraar is verantwoordelijk voor de schade. 
• Als om wat voor reden dan ook de verzekeraar niet meteen verantwoordelijkheid accepteerd voor deze zaak (bijv. als ze gesloten zijn), dan moet u contact op blijven nemen met uw CDW verzekeraar, maar Advantage zal u niet in rekening brengen voor de schade.  
Avis Aanvullende Cascoverzekering (CDW) Verzekeraar Avis zal rechtstreeks contact opnemen met AON. • Avis zal contact opnemen met uw CDW verzekeraar onmiddelijk na een ongeluk of als u uw voertuig terug brengt. 
• Als om wat voor reden dan ook de verzekeraar niet meteen verantwoordelijkheid accepteerd voor deze zaak (bijv. als ze gesloten zijn), betaalt u de schade en zou u een versnelde terugbetaling van uw Aanvullende Cascoverzekering bij uw verzekeraar zoeken.
Budget Polishouder Budget berekenen een bedrag gebaseerd op een "schade beoordeling" en belasten vaak uw creditcard. AON zou u daarna vergoeden. In plaats daarvan moet u proberen AON te laten betalen.  • U moet snel uw Aanvullende Cascoverzekering (CDW) verzekeraar erbij betrekken. Zij zullen uw vergoeding voor uitgaande kosten i.v.m de botsing regelen. 
• Budget zal een kredietcheck doen op de verzekering houder op het moment van het ophalen en zal waarschijnlijk uw kredietlimiet controleren. 
Dollar Aanvullende Cascoverzekering (CDW) Verzekeraar Dollar zal de bestuurder verantwoordelijk houden voor de aansprakelijkheid. Misschien belasten ze uw creditcard. AON zou u daarna vergoeden. In plaats daarvan moet u proberen AON te laten betalen.   • Dollar zal contact opnemen met uw Aanvullende Cascoverzekering (CDW) verzekeraar onmiddelijk na een ongeluk of als u uw voertuig terug brengt.
• Als, om door wat voor reden dan ook de verzekeraar niet meteen verantwoordelijkheid accepteerd voor deze zaak (bijv. als ze gesloten zijn), betaalt  u de schade en dan zou u een versnelde terugbetaling van uw Aanvullende Cascoverzekering verzekeraar zoeken. 
Enterprise Polishouder Enterprise zal een bedrag op basis van de "schade beoordeling" berekenen. Ze belasten vaak uw creditcard. AON zou u daarna vergoeden. In plaats daarvan moet u proberen AON te laten betalen.   • Enterprise zal uw creditcard belasten in het geval van schade ($500 - $1000). 
• U moet snel uw CDW verzekeraar erbij betrekken. Zij zullen uw vergoeding voor uitgaande ongeluk kosten vergemakkelijken. 
Hertz Polishouder Hertz zal de bestuurder verantwoordelijk houden voor de aansprakelijkheid totdat de CDW verzekeraar de verantwoordelijkheid accepteerd. Ze belasten vaak uw creditcard. AON zou u daarna vergoeden. In plaats daarvan moet u proberen AON te laten betalen.   • U moet snel uw CDW verzekeraar erbij betrekken. Zij zullen uw vergoeding voor uitgaande ongeluk kosten vergemakkelijken.  
• Hertz zal een kredietcheck doen op de verzekering houder op het moment van het ophalen en zal waarschijnlijk uw kredietlimiet controleren. 
National Polishouder National zal de bestuurder verantwoordelijk houden voor de aansprakelijkheid totdat de CDW verzekeraar de verantwoordelijkheid accepteerd. Ze belasten vaak uw creditcard. AON zou u daarna vergoeden. In plaats daarvan moet u proberen AON te laten betalen.   • U moet snel uw CDW verzekeraar erbij betrekken. Zij zullen uw vergoeding voor uitgaande ongeluk kosten vergemakkelijken.  
• National zal een kredietcheck doen op de verzekering houder op het moment van het ophalen en zal waarschijnlijk uw kredietlimiet controleren. 
Zipcar Polishouder Zipcar zal de bestuurder verantwoordelijk houden voor de aansprakelijkheid totdat de CDW verzekeraar de verantwoordelijkheid accepteerd. Ze belasten vaak uw creditcard. AON zou u daarna vergoeden. In plaats daarvan moet u proberen AON te laten betalen.  • U moet snel uw CDW verzekeraar erbij betrekken. Zij zullen uw vergoeding voor uitgaande ongeluk kosten vergemakkelijken.  
• Zipcar zal een kredietcheck doen op de verzekering houder op het moment van het ophalen en zal waarschijnlijk uw kredietlimiet controleren.

 
U krijgt uw geld terug via een overschrijving op uw bankrekening. Het kan 1 tot 5 dagen duren, afhankelijk van uw reisgegevens. Voor bankoverschrijvingen is het zeer belangrijk dat wij de juiste bankgegevens ontvangen. Wij kunnen claims helaas niet uitbetalen via cheque of andere wijzen.
Wij willen de stress verminderen en het hele proces zo eenvoudig mogelijk maken! De belangrijkste stappen zijn:
1. Indienen van uw claim.
2. Beoordeling: Wij sturen u een e-mail ter bevestiging dat wij de claim hebben ontvangen en direct de beoordeling van de claim hebben gestart.
3. Als er documenten ontbreken of meer informatie nodig is, e-mailen wij u.
4. Nadat alles is ontvangen, kunnen wij uw claim snel goedkeuren.
5. Wij betalen u vervolgens via bankoverschrijving.
Helaas zijn er overal transactiekosten wanneer u internationaal reist. 

Bij het betalen van een claim via een overschrijving brengen banken minimaal $15 (of een equivalent in uw lokale valuta) in rekening. Wij berekenen deze kosten niet aan u door als de bank ons deze kosten in rekening brengt. Als de bank u de kosten in rekening brengt, dan kunnen wij deze kosten helaas niet dekken.
Er zijn verschillende afwegingen bij het vergelijken van wisselkoersen en verschillende manieren om ze te berekenen. Laten we een voorbeeld gebruiken:
  • Markt komt uit het Verenigd Koninkrijk. Hij moest 500 euro betalen aan zijn verhuurbedrijf voor een ongeval in Frankrijk. Zijn claim voor 500 euro is vandaag goedgekeurd door RentalCover.com.
  • Mark wordt uitbetaald in Britse ponden.
Het claimsteam van RentalCover.com rekent de valuta van de betaalde kosten (euro's voor Mark) om naar de uitbetalingsvaluta (Britse ponden voor Mark), op basis van de wisselkoersen die worden verkregen van verschillende geldoverboekingsplatformen. Deze zijn 3-5% beter dan bij banken en 4-6% beter dan een geldwisselkantoor.
was In geval van een aanrijding moet u een bedrag betalen tot aan het volledige eigen risico. Op een toekomstige datum, mogelijk tot 18 maanden later afhankelijk van de huurvoorwaarden van het verhuurbedrijf, komt u wellicht in aanmerking voor een volledige terugbetaling van het verhuurbedrijf als het “niet uw schuld” was. Wij vinden echter dat u geen 18 maanden hoeft te wachten! Wij betalen uw claim direct uit. Wij vragen u alleen om digitaal een eenvoudige “afstandsbrief” te ondertekenen die wij naar het verhuurbedrijf sturen, die het restitutiebedrag aan ons betalen.

Als uw vraag niet beantwoord is door bovenstaande antwoorden, vul dan onderstaand formulier in of neem telefonisch contact op:

Email ons


Vraag een offerte aan voor je volgende reis

:
:
Verzekering voor voertuigen met minder dan 9 zitplaatsen (inclusief bestuurder).