Jag vill ändra på tilläggsskyddstagarens uppgifter eller lägga till ett företagsnamn på min faktura

Du kan ändra eller uppdatera tilläggsskyddstagarens personliga uppgifter när som helst på Profilsidan i ditt konto.

1. Besök Mitt konto.

2. Nästa inloggning. För att göra detta behöver du e-posten du använde till att skapa din ursprungliga offert och ditt bokningsnummer som slutar med “-INS”. Detta kan hittas i ämneslinjen på ditt bekräftelsee-post.

3. Välj Profil i menyn till vänster. Från den här sidan kan du ändra namn, ålder, adress eller kontakte-post för försäkringstagaren. Du kan också lägga till företagsnamn på fakturan. Observera att våra fakturor inte kan användas till skatteändamål därför att vi inte debiterar moms.

4. Försäkra att du klickar uppdatera när du har avslutat ändringen av dina uppgifter för att spara dina ändringar. Du kan nu ladda ned din ändrade faktura från Mitt konto-sidan.

Försäkra att tilläggsskyddstagarens namn är samma som för huvudföraren på ditt fordonshyresavtal.