Kan jag se och ladda ned ditt tilläggsskydd och faktura?

Du kan se, ladda ned eller skriva ut ditt tilläggsskydd och faktura från Mitt konto-sidan.

1. Besök Mitt konto.

2. Nästa inloggning. För att göra detta behöver du e-posten du använde till att skapa din ursprungliga offert och ditt bokningsnummer som slutar med “-INS”. Detta kan hittas i ämneslinjen på ditt bekräftelsee-post.

3. Välj Profil i menyn till vänster. Klicka på ”Tilläggsskydd” för att läsa eller ladda ner ditt tilläggsskydd genom att klicka på sparasymbolen spara  på sidan övre högra sida. Du kan också välja ”Se faktura” för att automatiskt ladda ner din faktura som en pdf.

Från din profil kan du också ändra tilläggsskyddstagarens personliga information och lägga till ditt företagsnamn på fakturan.

Läs mer om hur du ska ändra din försäkring här.