CDW/nul selvrisikoforsikring i USA

Til leje af campingbiler og autocampere kan du prøve vores overblik over selvrisikodækning for campingbiler og autocampere, eller til 4x4-køretøjer og 4x4-campingbiler kan du prøve vores side om selvrisikodækning til 4x4-køretøjer.

Når du lejer en bil i USA og Canada, er din standardselvrisiko (også kaldet "ansvar") normalt det samme som hele værdien for din udlejningsbil. Nogle stater i USA og Canada kræver ikke, at køretøjets ejer har en obligatorisk ansvarsforsikring for tredjepart, hvilket betyder, at bilens fører potentielt er ansvarlig for personskade og skade på andres ejendom.

Følgende forklaring besvarer et spørgsmål, der hyppigt stilles, når der lejes et køretøj: Hvordan kan en lejer sænke sin potentielle selvrisiko for den bil, vedkommende har lejet?

Dette er de primære valgmuligheder:

  1. Købe "SLI (supplerende ansvarsforsikring)" af udlejningsfirmaet. Dette tilbydes generelt i stater, hvor det ikke kræves, at køretøjets ejer har ansvarsforsikring for tredjepart. SLI'ens dækning er normalt mellem $1.000.000 og $2.000.000. Vi anbefaler imidlertid altid, at du spørger udlejningsfirmaet, da der er forskelle fra stat til stat.
  2. Købe CDW (skadesfrafaldelse ved kollision) eller LDW (skadesfrafaldelse ved tab) af udlejningsfirmaet. De fleste billejer i Nordamerika har denne valgmulighed inkluderet som standard. Dette frafalder det meste af selvrisikoen for skade på bilen. Selvom CDW/LDW (som også har mange andre navne, som alle tjener samme formål) sænker din selvrisiko fra bilens fulde værdi mod $0, resterer der ofte $500-$2.000 selvrisiko. Som altid skal du diskutere det med dit udlejningsfirma.
  3. Tegne "dækning af udlejningskøretøjer" hos RentalCover.com som et alternativ til udlejningsfirmaernes selvrisikoreduktion for at dække det resterende efter CDW. Dette reducerer dit ansvar til $0 for policer solgt på RentalCover.com (medmindre andet er angivet i dit tilbud). RentalCover.com-policer inkluderer også dækning for mange typer skade, der er udelukket fra CDW/LDW-policer, såsom skade på ruder, dæk, forlygter, undervogn og tag. 

Få et tilbud på din næste rejse

:
:
Biler er inkluderet som standard, og kan ikke fravælges.