Meihin luottaa maailmanlaajuisesti 100k+ asiakasta
Asiakkaamme antavat meille 5 tähteä

Yhteensopiva kaikkien vuokra-autojen yritysten kanssa MAAILMALLA!

RentalCover.com tarjoaa täyden vakuutusturvan vuokra-ajoneuvollesi varkauksia ja kalliita vahingonkorvauksia vastaan, huomattavasti edullisemmin kuin autovuokraamoiden myymät vakuutukset.

Saa mielenrauhaa tietämällä, että pienestä naarmusta ei aiheudu tuhansien eurojen korjauslaskua ja ylimääräisiä maksuja. Tarjoamme enemmän kuin täyden vakuutusturvan verrattuna johtavien autovuokraamoiden myymiin vahinkovakuutuksiin ja omavastuun pienennyksiin, vain murto-osalla heidän hinnoistaan.

Vaikka sinulla on täydentävä suojaus luottokortiltasi, kattavuus ei ole yhtä laaja kuin RentalCover.com:

  • Puhjenneet renkaat, rikkoutunut tuulilasi, vaurioituneet ajovalot, menetetyt avaimet ja hinaukset.
  • Korkeat maksut, joita autovuokraamot lisäävät korjauslaskuusi, kuten käsittelymaksut, seisontamaksut ja luottokorttimaksut.
  • Täysi vakuutusturva kaikille valtuutetuille kuljettajille (kuten puolisosi).
  • Vuokraukset yli 30 päivälle.

Lisäksi, RentalCover.com vakuutus kattaa myös muut vuokra-ajoneuvot, joita henkilökohtaiset autovakuutuksesi tai luottokorttivakuutuksesi ei välttämättä kata, kuten maastureita, avopakettiautoja, huviajoneuvoja, matkailuautoja, asuntovaunuja, osake-autoja ja laina-autoja.

Pyydä nopea vakuutustarjous

Vastaukset kysymyksiisi

Onko luottokorttini vakuutusturva tarpeeksi kattava?
Pelkkään luottokorttivakuutukseen luottaminen tarkoittaa sitä, että voit joka tapauksessa joutua maksamaan tuhansia euroja!

Yhdysvaltojen asukkaiden luottokortit tarjoavat tavallisesti ylimääräisen autovuokravakuutuksen, joka tulee voimaan vasta sitten, kun olet tehnyt korvausvaatimuksen henkilökohtaisen autovakuutuksesi kautta (joka todennäköisesti johtaa hinnan kasvuun).

Luottokortin vakuutusturva sisältää usein pitkän listan poikkeusehtoja, kuten ylimääräisten kuljettajien aiheuttamat vahingot, avainten menetyksen, tiepalvelun tekemät korjaukset, tuulilasin vahingot, ajoneuvon alustan, peilin & katon vahingot sekä monet muut lisämaksut, joita autovuokraamot lisäävät korjausten loppulaskuun.
Voinko vaihtaa tai peruuttaa vakuutukseni jos suunnitelmani muuttuvat?
Kyllä, voit muuttaa vakuutussuojaasi tai peruuttaa sen ja saada täyden palautuksen milloin tahansa päivää ennen kuin noudat vuokra-ajoneuvosi.
Mitä minun tulee tehdä jos aion matkustaa useampaan maahan vuokra-autollani?
RentalCover.com laajentaa vakuutusturvaasi kaikkiin niihin maihin, joihin aiot matkustaa (lukuun ottamatta Irlanti, Israeli, Jamaika ja rajan ylitysmatkat Meksikoon, koskien USA:n asukkaita). Jos matkustat useampiin maihin, syötä yksinkertaisesti ensimmäinen kohdemaa lomakkeeseen!
Ovatko lisäkuljettajat vakuutettuja?
Kyllä. Vakuutus kattaa automaattisesti vuokrasopimuksessa ilmoitetut kuljettajat. Meille ei tarvitse ilmoittaa heidän nimiään.

Vuokrausoppaamme kertoo, kuinka kaikki toimii. 

 
Miten teen korvauspyynnön?
Poistamme sinulta korvauksen hakemiseen liittyvän stressin tekemällä korvauspyynnön tekemisen sinulle mahdollisimman helpoksi. Pyrimme selvittämään ja maksamaan kaikki korvayspyynnöt 3 arkipäivän kuluessa.