Wereldwijd vertrouwd 1 miljoen klanten
Onze klanten beoordelen ons 5 sterren

Compatibel met ELK autoverhuurbedrijf OVERAL TER WERELD!

RentalCover.com biedt volledige bescherming tegen diefstal en dure schade aan uw huurauto voor een aanzienlijk lagere prijs dan u betaalt bij autoverhuurbedrijven.

Ga op reis met de geruststellende gedachte dat een krasje u geen duizenden euro's aan reparatiekosten en toeslagen gaat kosten. Wij bieden bescherming die nog completer is dan de diefstal- of cascoverzekeringen die de toonaangevende autoverhuurbedrijven bieden. En dat voor een fractie van de prijs.

Zelfs als u aanvullend verzekerd bent via uw creditcard, is uw dekking niet zo uitgebreid als bij RentalCover.com:

  • Lekke banden, gebroken voorruit, beschadigde koplampen, verloren sleutels en wegslepen.
  • Torenhoge toeslagen boven op de reparatie, zoals administratiekosten, gebruiksdervingskosten en creditcardkosten.
  • Volledige dekking voor alle bevoegde bestuurders (zoals uw echtgeno(o)t(e)), zelfs als ze niet zijn vermeld in de huurovereenkomst.
  • Huurperioden van meer dan 30 dagen.

Bovendien verzekert RentalCover.com andere huurauto's die mogelijk niet onder uw eigen autoverzekering of creditcardverzekering vallen, zoals grote SUV's, pick-up

Ontvang direct een offerte

Antwoord op uw vragen

Heb ik genoeg aan mijn creditcardverzekering?
Als u vertrouwt op uw creditcardverzekering, kunt u nog steeds te maken krijgen met duizenden euro's aan kosten!

Als u in de Verenigde Staten woont, biedt uw creditcard waarschijnlijk een secundaire huurautoverzekering die alleen van kracht wordt nadat u een claim hebt ingediend via uw eigen autoverzekering (wat mogelijk tot een premieverhoging leidt).

Een creditcardverzekering kent vaak een lange lijst van uitzonderingen die niet worden gedekt, zoals schade die wordt veroorzaakt door andere bestuurders, verlies van sleutels, pechhulp, schade aan de voorruit, carrosserie, spiegels en dak, en huur voor langere tijd. Bovendien brengen autoverhuurbedrijven vaak hoge kosten in rekening boven op de rekening voor de reparatie.
Kan ik mijn verzekering wijzigen of annuleren als mijn reisplannen veranderen?
Jazeker, u kunt uw verzekering wijzigen of annuleren met volledige terugbetaling tot aan het moment dat u de huurauto ophaalt. U kunt de verzekering verlengen wanneer u wilt.
Wat moet ik doen als ik naar meerdere landen wil reizen?
RentalCover.com breidt de verzekering uit naar alle andere landen die u bezoekt (Ierland, Israël, Jamaica en Mexico uitgezonderd voor inwoners van de VS). Als u naar meerdere landen reist, hoeft u alleen maar het eerste reisland in te vullen in de offerte-aanvraag!
Zijn extra bestuurders gedekt onder mijn polis?
Ja. Aanvullende bestuurders op de huurovereenkomst zijn automatisch gratis verzekerd. We hebben hun namen niet nodig.
Onze Verhuurgidsen leggen uit hoe alles werkt.
Hoe kan ik een claim indienen?
Bij ons is het indienen van een claim geen enkel probleem, dankzij onze persoonlijke service. We streven ernaar om uw claim af te handelen en uit te betalen binnen zeven werkdagen.