Wereldwijd vertrouwd door 100k+ Klanten
Onze klanten geven ons 5 sterren

Compatibel met ELK autoverhuurbedrijf WERELDWIJD!

RentalCover.com biedt volledige bescherming tegen diefstal en dure schade aan uw huurvoertuig, met aanzienlijke besparingen op de tarieven van autoverhuurbedrijven.

Geniet van gemoedsrust door te weten dat een kleine kras niet zal veranderen in duizenden dollars aan reparatie kosten en vergoedingen. We hebben zelfs een meer volledige verzekering dan de cascoverzekeringen aangeboden door toonaangevende autoverhuurbedrijven, tegen een fractie van de prijs.

Zelfs als u aanvullende bescherming van uw creditcard hebt, is uw dekking niet zo uitgebreid als RentalCover.com:

  • Lekke banden, gebarsten ruiten, beschadigde koplampen, verloren sleutels en slepen.
  • Torenhoge vergoedingen toegevoegd aan uw reparatie factuur, zoals een administratieve vergoeding, het verlies van gebruik vergoeding en creditcard kosten.
  • Volledige dekking voor alle geautoriseerde bestuurders (zoals uw echtgenoot).
  • Autohuur voor meer dan 30 dagen.

Daarnaast, dekt RentalCover.com u voor andere huurvoertuigen die uw persoonlijke auto verzekering of creditcard uitsluiten, zoals grote maat sport utitility vehicles (SUV), pick-up, campers, campeerbusjes en leenauto's.

Bereken uw prijs

Uw vragen beantwoord

Is mijn creditcard dekking genoeg?
Als u op creditcard dekking rekent, kan het gebeuren dat u alsnog duizenden dollars moet betalen!

Voor inwoners van de V.S., geeft uw creditcard waarchijnlijk secundaire huurauto verzekering die in werking komt nadat u een claim indient via uw persoonlijke autoverzekering (die mogelijk tot een verhoging kan leiden).

Creditcard dekking heeft vaak een lange lijst van uitzonderingen, zoals schade veroorzaakt door extra bestuurders, verloren sleutels, wegendienst, voorruit en onderzijde, spiegel en dak schade, lange termijn verhuur, en de hoge kosten die de verhuurbedrijven aan uw reparatie rekening toevoegen.
Kan ik mijn verzekering aanpassen of annuleren als mijn reisplannen veranderen?
Ja, u kunt uw dekking wijzigen, of annuleren voor een volledige terugbetaling, tot het moment dat u het huurvoertuig ophaalt. U kunt uw dekking verlengen op elk gewenst moment.
Wat moet ik doen als ik van plan ben naar meerdere landen te reizen?
RentalCover.com breidt de dekking uit voor alle andere landen die u bezoekt (voor inwoners van de V.S., dit is exclusief Ierland, Israël, Jamaica, en grensoverschrijdende reizen naar Mexico). Als u naar meerdere landen reist, geef dan het eerste land van bestemming in de quote form!
Zijn andere bestuurders gedekt?
Ja. Aanvullende bestuurders op de huurovereenkomst zijn automatisch gratis verzekerd. We hebben hun namen niet nodig.
Onze Verhuurgidsen leggen uit hoe alles werkt.
Hoe dien ik een claim in?
We nemen de stress weg van het claim process met goede service. We streven ernaar om uw claim binnen 3 werkdagen op te lossen en uit te betalen.