Betrodd på verdensplan av 100 000 kunder
Våre kunder gir oss

Kompatibel med ALLE leiebilfirma WORLDWIDE!

RentalCover.com gir komplett dekning mot tyveri og kostlige skader på ditt leiekjøretøy, til en betydelig besparelse i forhold til prisene belastet av utleiefirmaer.

Få den freden til sinns som kommer fra å vite at en liten ripe ikke vil bli til tusenvis av dollar i reparasjonskostnader og gebyrer. Vi gir enda mer komplett beskyttelse enn de egenandelsfraskrivelsene for tap eller kollisjon som tilbys av ledende utleiefirmaer, til en brøkdel av prisen.

Selv om du har tilleggs beskyttelse mot kredittkortet ditt, vil dekning ikke være like omfattende som RentalCover.com:

  • Flate dekk, sprukket frontrute, skadet frontlys, tap av nøkler og tauing.
  • Skyhøye gebyrer lagt til din reparasjonsregning, som administrasjonsgebyr, tap av bruk-gebyr og kredittkortgebyr.
  • Komplett dekning for alle autoriserte sjåfører, (for eksempel din ektefelle).
  • Utleiebiler for mer enn 30 dager.

I tillegg vil RentalCover.com dekke deg for andre leiekjøretøy som din personlige bilforsikring eller kredittkort kan ekskludere, som sport- og nyttekjøretøy i full størrelse, pickup lastebiler, rekreasjonskjøretøy, motorhjem, campingbiler, bildeling og limousiner.

Få ditt tilbud umiddelbart

Dine spørsmål besvart

Er mine kredittkortdekninger tilstrekkelig?
Hvis du stoler på kredittkortdekningen kan du fremdeles møte risikoen på tusenvis av dollar!

For beboere i USA, ditt kredittkort gir mest sannsynlig sekundær forsikring for leiebil som kun starter etter at du har levert et erstatningskrav gjennom din personlige bilforsikring (som kan potensielt føre til en økt pris).

Kredittkortdekning har ofte en lang liste med unntak, som skade forårsaket av ytterligere sjåfører, tap av nøkler, veihjelpskostnader, skade på frontrute, understell, speil og tak, langtidsleie, og de høye gebyrene som utleiefirmaene legger til din reparasjonsregning.
Kan jeg endre eller kansellere min dekning hvis mine reiseplaner endres?
Ja, du kan endre dekningen eller si opp polisen for å få fullstendig tilbakebetaling på et hvilket som helst tidspunkt dagen før du henter utleiekjøretøyet.
Hva gjør jeg om jeg har planer om å reise til flere land?
RentalCover.com utvider dekning til andre land som du besøker (for besøkende til USA, dette ekskluderer Irland, Israel, Jamaica, og på tvers av landegrenser turer til Mexico). Hvis du reiser til flere land, tast inn det første landet du reiser til i tilbudsskjemaet!
Dekkes flere førere?
Ja. Alle sjåførene som er nevnt på leieavtalen er automatisk dekket, gratis. Vi behøver ikke navnene.

Våre leieguider forklarer hvordan alt fungerer. 

 
Hvordan lager jeg et erstatningskrav?
Vi tar stresset ut av prosessen for erstatningkrav med service på nivå med en concierge. Vi streber etter å løse og betale ditt erstatningskrav innen 3 forretningsdager.