Hvordan ændrer jeg mine e-mailpræferencer?

Hos RentalCover.com sender vi to slags e-mails. Nyhedsbreve og mails vedr. pristilbud / transaktioner. Du kan lære mere om disse e-mails forneden:

Du kan opdatere indstillinger for nyhedsbrevet under "Min konto".

1. Besøg Min konto.

2. Log så ind. Til det skal du bruge den e-mailadresse, du brugte til at oprette dit oprindelige tilbud, og referencenummeret til din reservation, som ender med "-INS". Du finder det i emnelinjen i din e-mailbekræftelse.

3. Vælg Profil fra den venstre menu. Klik på "frameld" i bunden af din profil, og så vil du ikke længere modtage vores kampagnemails.

Hvis du har foretaget en booking-forespørgsel, kan du modtage e-mails med pristilbud fra RentalCover.com med flere oplysninger om dækning. Du kan ikke afmelde vores transaktions-mails, men du modtager dem kun kortvarigt og aldrig mere end tre.