Hvordan kan jeg endre mine e-postinnstillinger?

Du kan oppdatere dine e-postinnstillinger når som helst fra din Min konto-side.

1. Besøk Min konto.

2. Deretter skal du logge på. For å gjøre dette trenger vi e-posten du brukte for ditt innledende tilbud og bookingreferansenummeret ditt som slutter med “-INS”, dette finner du i emnelinjen på bekreftelses-e-posten din.

3. Velg Profil fra venstre meny. Klikk på “avslutt abonnement” fra bunnen av profilen din, så vil du ikke lenger få e-poster med reklame.