4x4 Omavastuun pienennys

Saadaksesi yleistä tietoa autonvuokran omavastuusta kohdemaassasi, ole hyvä ja lue Autonvuokran omavastuun pienennys-sivu tai suurempia ajoneuvoja varten Asuntoautojen ja -vaunujen omavastuun pienennys-sivu.

Alla oleva lista sisältää 4x4-ajoneuvoja vuokraavien autovuokraamoiden omavastuun pienennysten poikkeuksia. Jos olet ostanut omavastuun pienennyksen autovuokraamoltasi, alla olevat poikkeukset tarkoittavat, että olet velvollinen maksamaan mainittujen vahinkotyyppien korvauskustannukset 4WD-ajoneuvollesi (perusomavastuumäärään saakka). RentalCover.com kattaa kaikki nämä vahinkotyypit (riippuen ostamasi vakuutuksen ehdoista, jotka voit lukea vakuutustarjouksesi yhteydessä).

Australia ja Uusi-Seelanti

THL: Britz/Mighty/Maui

ACP-vakuutusturva (lisäturva). Tämä vakuutus kattaa kaikki yhden ajoneuvon kaatumisiin liittyvät vahingonkorvaukset. ACP on saatavilla ainoastaan Excess Waiver Option 2:n yhteydessä, joka sisältyy Almighty- ja Bonus Pack-vakuutuspakkauksiin. Tämä maksaa 99$ per vuokraus. Takuumaksu pysyy samana (250$ asuntoautoille ja matkailuvaunuille, 500$ 4WD-ajoneuvoille).

4WD-ajoneuvoille paras vaihtoehto on Easy Cover Plus-vakuutusturva. Jos ostat Excess Waiver Option 2:n, joka sisältyy Almighty- ja Bonus Pack-vakuutuspakkauksiin, yksittäinen 350$ per vuokraus pienentää omavastuusi 0$ saakka ja kattaa 4WD-ajoneuvon tapaturmaiset vahingot, kuten katon ja alustan vahingot, rajoittamattomat renkaiden ja tuulilasin vahingot, hinauskustannukset ja ajoneuvon kuljetuskustannukset 4WD-teiltä, joilla ajamisen Britz-autovuokraamo on hyväksynyt. Kattaa yhden ajoneuvon kaatumiset. 4WD Easy Cover-vakuutuksen voi ostaa ainoastaan autovuokraamon myyntipisteestä.

THL: Alpha/United/Kea

 • Kattaa ajoneuvon kaatumiset Standard Cover-vakuutusturvalla, plus ajoneuvon katon ja alustan vahingot, joten omavastuukustannuksesi eivät ylitä omavastuuta/takuumaksua.

Jucy

 • Kattaa ajoneuvon kaatumiset perusomavastuun alla, joten omavastuukustannukset eivät ylitä 3000$ omavastuuta/takuumaksua.

Apollo

 • Ei kata ajoneuvon kaatumisia missään tapauksessa. Kattaa katon ja alustan vahingot VAIN jos 4WD lisäturva on ostettu premium-vakuutuksen lisäksi. Olet täysin vastuussa yhden ajoneuvon kaatumisesta aiheutuneista vahingonkorvauksista.

Lucky

 • Ei kata ajoneuvon kaatumisia eikä katon ja alustan vahinkoja missään tapauksessa, tarkoittaen että olet täysin vastuussa vahinkojen korjauskustannuksista, vaikka ne ylittäisivät 2000$ omavastuun.

Spaceships

 • Kattaa ajoneuvon kaatumiset sekä katon ja alustan vahingot peusomavastuun alla, joten omavastuukustannuksesi eivät ylitä 3000$ omavastuuta/takuumaksua.

Travellers Auto Barn

 • Ei kata ajoneuvon kaatumisia eikä katon ja alustan vahinkoja missään tapauksessa, tarkoittaen, että olet täysin vastuussa vahinkojen korjauskustannuksista, vaikka ne ylittäisivät 2500$ omavastuun.

Camperman

 • Perusomavastuu on 500$, plus ylimääräiset 250$ mistä tahansa korvauksesta, kuten ajoneuvon kaatumisesta, katon tai alustan vahingoista. 250$ veloitetaan yhden ajoneuvon tapaturman sattuessa.

Around Australia Motorhomes

 • Kattaa ajoneuvojen kaatumiset sekä katon ja alustan vahingot perusomavastuun alla, joten omavastuukustannuksesi eivät ylitä 6000$ omavastuuta/takuumaksua.

Cruisin Motorhomes

 • Ei kata ajoneuvon kaatumisia eikä katon ja alustan vahinkoja missään tapauksessa, tarkoittaen, että olet täysin vastuussa vahinkojen korjauskustannuksista, vaikka ne ylittäisivät 5000$ omavastuun.

Wicked

 • Ei kata ajoneuvon kaatumisia eikä katon ja alustan vahinkoja missään tapauksessa, tarkoittaen, että olet täysin vastuussa vahinkojen korjauskustannuksista.

Freedom Campers

 • Kattaa ajoneuvon kaatumiset perusomavastuun alla, mutta ei kata ajoneuvon katon ja alustan vahinkoja.

Awesome Campers

 • Ei kata ajoneuvon kaatumisia eikä katon ja alustan vahinkoja missään tapauksessa, tarkoittaen, että olet täysin vastuussa vahinkojen korjauskustannuksista, vaikka ne ylittäisivät 3000$ omavastuun.

All Seasons

 • Kattaa ajoneuvon kaatumiset sekä katon ja alustan vahingot perusomavastuun alla, joten omavastuukustannuksesi eivät ylitä 2500$ tai 3000$ omavastuuta/takuumaksua.

Boomerang

 • Kattaa ajoneuvon kaatumiset perusomavastuun alla, mutta ei kata katon tai alustan vahinkoja. Ei voida soveltaa myyntipisteessä tarjottuun lisäturvaan, vaan vakutuus tulee ostaa 30 päivää ennen noutopäivää.

Totally Campers

 • Ei kata ajoneuvon kaatumisia eikä katon ja alustan vahinkoja missään tapauksessa, tarkoittaen, että olet täysin vastuussa vahinkojen korjauskustannuksista, vaikka ne ylittäisivät 3000$ omavastuun.

Hanki tarjous seuraavasta matkasta

:
:
Kattaa 1-9 matkustajan autot/pakettiautot/katumaasturit/nelivedot jne., joihin ei vaadita erityislisenssiä tai joita ei ole tarkoitettu kaupalliseen tai maastokäyttöön.