Hvad skal jeg gøre ved lejebordet?

 

Leje en bil i udlandet? Sortér forsikringen før du går, og du kan blive bedre. Forsikringsprodukter kan variere afhængigt af hvor du bor, og hvad du skal gøre er et typisk udlejningsfirma, ofte kaldet Collision Damage Waiver (CDW), til hvad du ville få med RentalCover.com .  

Populære destinationer

Australien     Canada     Kina     Frankrig     Tyskland    

Italien     Japan       Mexico     UK       USA          

Andre destinationer

 
         
 

About your car rental

Hos RentalCover.com klarer vi forsikringen, og vores partnere står for udlejningen.

Vi distribuerer vores forsikring via håndplukkede partnere for at kunne garantere vores kunder en sikker, ubesværet og billig rejse. Vores partnere inkluderer:

Hos RentalCover.com klarer vi forsikringen, og vores partnere står for udlejningen.

Mange af vores partnere har navne, der minder om RentalCover.com, så man kommer let til at blande dem sammen.

{% if Agent.Name|default %} Har du brug for udlejningshjælp? Din bil-booking blev foretaget med {{Agent.Name}}. Vi beder dig kontakte vores support team vedr. ændringer af din reservation{% else %} Har du brug for udlejningshjælp? Find dit udlejningsselskabs kontaktoplysninger her{% endif %}
 

Se din originale bekræftelsesmail for at finde navnet på dit udlejningsfirma.

About your cover

Som beskrevet i USA FAQ , er forsikringsmulighederne for USA anderledes end de fleste af UK / EU og Australien / NZ og Asien. Fordi amerikanske huslejer, der sælges til internationale rejsende, generelt omfatter nul fradragsberettiget (dvs. intet overskud skal betales i tilfælde af en ulykke), vil du blive tilbudt valgfri vejhjælp på lejebordet.

Vores vejhjælp hjælper med at dække enhver form for omkostninger, som du ville pådrage sig, herunder bugsering, fastgørelsesgebyrer, nøgleudskiftning, batteri og forruder / dæk / let reparation eller udskiftning og selvfølgelig opkaldsgebyret og eventuelle andre reparationer. Du kan også kræve ubrugt del af din rejse forårsaget af en tidlig afslutning af din udlejning. Vi dækker også de ekstra omkostninger, som lejeselskaberne anvender som følge af din hændelse, hovedsagelig kreditkortgebyrer, "administration" / forarbejdningsafgifter og "tab af brug" -afgifter (lejeboligerne genvinder indtægtstab, mens køretøjet er væk fra vejen bliver fast).

Besøg www.rentalcover.com/claim hvis du ender med at betale en regning til udlejningsfirmaet for vejkørsel eller andre omkostninger. 

  1. Vores policer er 50 % billigere end udlejningsfirmaernes - garanteret!
  2. Nyd rejsen uden at bekymre dig om, hvorvidt udlejningsfirmaer opkræver for stor en betaling for dine skader!
  3. Vores policer er skruet sammen med henblik på de unikke krav for udlejning af et køretøj i hvert enkelt land.
  4. Ulykkesrelaterede gebyrer er store - vi dækker dem fuldt ud.
  5. Vores assurandører er nogle af de bedst kendte forsikringsselskaber globalt set.
  6. Ulykker involverende mange køretøjer kan være komplicerede. Vi håndterer hele forsikringsarbejdet og refunderer dig omgående pengene, så du kan slappe af (se vores Udlejnings Vejledning).
Vores Udlejnings Vejledninger forklarer om, hvordan det hele fungerer.
Forsikringspolicer beregnes altid i hele kalenderdage for at sikre, at du er dækket for hele rejsen, selv hvis du henter eller afleverer bilen sent!

Vores Udlejnings Vejledninger forklarer om, hvordan det hele fungerer. 
 

Yes - registered agents can provide their customers with rental peace of mind while earning 50% commission on every booking.

Visit agency.rentalcover.com to register today and join our team!

Hos RentalCover.com mener vi ikke, at man behøver en grad i jura for at forstå forsikring. Derfor skriver vi på en enkel og forståelig måde. Alle vores policer er skabt til at give dig ro i sindet og dækning, når det uventede sker.

Her er en liste over din dækning, når du booker med os:

  Hvad du får med RentalCover.com Hvad du kan få ved udlejningsskranken
 
 Ulykker med flere køretøjer
Soloulykker Nogle gange
Brand, tyveri, hærværk Nogle gange
Bugsering, låst ude & nøgler Nogle gange
Forrude og forlygter Ekstra omkostninger
Dæk og undervogn Ekstra omkostninger
Standard-selvrisiko

$0

$3000 - 4000
Normale faste omkostninger
Pris pr. dag 50 % billigere end ved
udlejningsskranken
$10-$30* pr. dag
* Tillæg i lufthavne +10-25 %
 

Hvis du vil have flere oplysninger, kan du vores landsspecifikke udlejningsguide.

Ja, det gør vi. Når du planlægger din næste tur, skal du huske, at du kan spare penge på at vælge den rigtige dækning til det køretøj, du vil leje.

Choose your vehicle

Bil

Dette inkluderer dækning af køretøjer med færre end ni sæder (inkl. førersædet). Hvis du vil vil køre på veje med løs belægning, og det tillades i din lejekontrakt, skal du tilføje dækning for firehjulstrækkere på Min konto-siden. Hvis du planlægger at leje noget helt særligt, f.eks. en vintage-bil eller et luksuskøretøj, bedes du kontakte os, så vi kan finde den rigtige forsikring til din tur.

Firehjulstrækker

Skal du ud i naturen? Så er denne police til dig. Den dækker ethvert køretøj, som du vil køre på veje med løs belægning i overensstemmelse med din lejekontrakt. Firehjulstrækker-policen kan købes til firehjulstrækkere og via Min konto-siden tilføjes policer for autocampere og campingbiler.

Minibus

Skal I på gruppetur? Vælg minibus, hvis køretøjet har mellem 9 og 14 sæder (inkl. førersædet).

Campingbil

Er der to eller flere indbyggede køjer, men intet indbygget brusebad eller toilet? Så er det en campingbil. Hvis du vil vil køre på veje med løs belægning, og det tillades i din lejekontrakt, skal du tilføje dækning for firehjulstrækkere på Min konto-siden.

Autocamper og lign.

Vælg dette, hvis dit køretøj har indbygget brusebad og/eller toilet. Hvis du vil vil køre på veje med løs belægning, og det tillades i din lejekontrakt, skal du tilføje dækning for firehjulstrækkere på Min konto-siden.

Er dit køretøj ikke på listen? Send os en besked , så du kan finde ud af, om vi tilbyder forsikring på din næste udlejningsbil.

Følg trinnene forneden, så du kan undgå problemer og have en dejlig tur uden bekymringer:

1. Din RentalCover.com-police er gyldig

Hvis du ved skranken får at vide, at de ikke kan "anerkende" din RentalCover.com-police, kan du tage det helt roligt. Det behøver de ikke! Vores policer er et uafhængigt alternativ til udlejningsfirmaernes tilbud og gælder over hele verden. Der er ingen skjulte undtagelser, og vi er 50 % billigere end udlejningsfirmaerne. Hvis dit udlejningsfirma nægter at udlevere din bil, anbefaler vi, at du kontakter den booking-agent, der har stået for udlejningen.

2. Kom forberedt

Sørg for at have alle dokumenter klar, og kast et blik på udlejningsguiden for det givne land, så du ved, hvad du kan forvente ved skranken.

3. Vær selvsikker

Du har valgt en forsikring med fuld garanti, global distribuering af forsikring og altid hurtig behandling af anmeldelse – i gennemsnit tre arbejdsdage. Vi har været i branchen siden 2014, og vores kunder giver os topkarakter på forbrugerhjemmesiden TrustPilot.com.

Vil du vide mere? Vores udlejningsguides forklarer, hvordan det hele fungerer

Vi ved godt, at både forsikring og forkortelser kan virke forvirrende! Denne artikel vil kort hjælpe til at afmystificere de to mest almindelige termer, som de bruger ved udlejningsskranken:

Selvrisiko

Det er det maksimale, som du kommer til at betale, før din CDW træder i kraft. Hvis uheldet er ude, skal du betale selvrisikoen, og så klarer CDW resten. Hvis din din bil f.eks. koster 10.000 $, og du har en selvrisiko på 3.000 $, skal du betale 3.000 $ og udlejningsfirmaets forsikring klarer resten. Du kan købe yderligere beskyttelse fra RentalCover.com, hvilket sænker din selvrisiko til 0 $.

Selvrisikofrafaldelse ved kollision (CDW)

Selvrisikofrafaldelse ved kollision (CDW) og Super Selvrisikofrafaldelse ved tab (LDW) er normalt inkluderet i udlejningsprisen på hjemmesiden. Bemærk, at disse "tilbud" kun sænker risikobeløbet fra at være ekstremt højt (typisk prisen på hele bilen) til noget mellem 1.500 og 3.000 $, afhængigt af bil og udlejningsfirma.

✗ Uden CDW

Hvis du er ude for en ulykke, kan du risikere at stå til ansvar for de fulde omkostninger for udlejningsbilen samt bugsering og administrationsgebyr som følge af afsavn, mens bilen er skadet.

✓ Med CDW

Hvis du er ude for et uheld, skal du kun betale op til selvrisikoen. Mange udlejningsfirmaers CDW-policerne dækker typisk ikke rude- og dækreparationer/udskiftninger eller skader på undervogn, tag, interiør, vinduer og sidespejl. Men hvis du har købt fuld dækning fra RentalCover.com, reducerer vi ikke kun din selvrisiko til 0 $, vi inkluderer også dækning for alle disse ting, som andre policer ikke dækker.

Vil du vide mere? Vores udlejningsguides forklarer, hvordan det hele fungerer

Vi ved godt, at både forsikring og forkortelser kan virke forvirrende! Denne lille ordliste hjælper til at afmystificere de mest almindelige termer, som bruges ved udlejningsskranken:

Selvrisikofrafaldelse ved kollision (CDW) beskytter dig mod astronomiske udgifter i forbindelse med uheld, tyveri eller skade på køretøjet. Hvis du har denne forsikring, giver udlejningsfirmaet afkald på retten til de fulde omkostninger af skade eller reparation (svarende til bilens fulde pris) og tager i stedet mellem 1.500 og 3.000 $, afhængigt af bilen og udlejningsfirmaet. Du kan købe yderligere dækning hos RentalCover.com, hvilket reducerer din selvrisiko til 0 $.

Det er det maksimale beløb, du skal betale ved en skade, før din CDW træder i kraft. I tilfælde af ulykke kan du skulle betale op til selvrisikoen, og din CDW-forsikring klarer resten. Hvis din bil f.eks. er 10.000 $ værd, og din selvrisiko er på 3.000 $, skal du betale 3.000 $ og forsikringsselskabet betale resten. Alle RentalCover.com-policer har en selvrisiko på 0.

Det er næsten det samme som CDW. Den eneste forskel er, at dette dækker tyveri, hærværk og tab af køretøj samt din eksisterende CDW. Hos RentalCover.com inkluderer alle vores policer beskyttelse mod brand, tyveri og hærværk som standard.

Dette er det gebyr, som udlejningsfirmaet pålægger kunden for at dække eventuelle indtægtstab, mens bilen bliver repareret.

Dette er en tillægspolice til CDW, som kan købes hos RentalCover.com. Hvis du har denne forsikring, sørger vi for refunderingen af din selvrisiko, hvis du skal foretage en anmeldelse, så beløbet effektivt set bliver 0 $. Alle RentalCover.com-policer er som standard forsikring uden selvrisiko.

Vores globale forsikringspanel inkluderer "A" mærkede, kendte navne, som de der er vist nedenfor.
 
AON, Astrenska Insurance Ltd, Canopius, Chubb, Collinson, Intact Insurance, Lloyds, US Fire
 
Vores Udlejnings Vejledninger forklarer om, hvordan det hele fungerer.
Please note that our call centres are now closed so that we can provide a higher level of support to our customers around the world via online chat and email.

But we’re still here to help you. You can use the links below to browse and find answers to popular questions, including:

How to update your rental insurance
At RentalCover.com we provide the rental protection and our partners are responsible for the rentals. This section includes contact details for our partners.

How claims work
Here’s how we support you at every stage of your journey, especially when things don’t go to plan.

The payment process
Unsure why you’ve been charged or want to get a new quote ahead of your next trip?

Cancel or amend your cover
Even the best made plans sometimes change - find out how you can add extra drivers to your insurance, change your dates or cancel your cover.

Find out what your insurance includes
Not sure how rental insurance works or what your insurance includes? You’re not alone! Learn more here.

However, if your question is not answered on our help centre and you still need assistance we are available on chat and email. Alternatively reply to your most recent message from us and we’ll get back to you as soon as possible.

Making a claim

Alle forsikringskrav kan indsenes online. Du skal bare dit referencenummer, (der slutter på "-INS". Det står i emnefeltet på din bekræftelsesmail).

1
2
3
4

Forsikringskravet begynder med en anmeldelse af forsikringskrav online

Vores anmeldelses-team vil vurdere din anmeldelse

Når det er godkendt, modtager du et betalings-link via e-mail og SMS

Udbetalingen klares hurtigt med elektronisk overførsel

Du bliver orienteret via e-mail for hvert trin i gennemgangen af din anmeldelse. Vi sigter efter at klare 95 % af alle krav inden for tre dage.

&nbsp Se mere om de nødvendige dokumenter, som du skal bruge, når du indsender forsikringskrav

Alle forsikringskrav følger disse fire enkle trin:

1
2
3
4

Anmeldelsen begynder med en anmeldelse af forsikringskrav online

Vores anmeldelses-team vil vurdere dit forsikringskrav

Når det er godkendt, modtager du et betalings-link via e-mail og SMS

Udbetalingen klares hurtigt med elektronisk overførsel (se mere)

Du bliver orienteret via e-mail for hvert trin i gennemgangen af dit forsikringskrav. Vi sigter efter at klare 95 % af alle krav inden for tre dage.

Vores anmeldelses-team sørger for, at din anmeldelse foregår med så lidt stress som overhovedet muligt

Hvis du er ude for motorstop eller ulykke, skal du først sikre, at alle er i god behold. Hold ind til siden, når du kan, tænd for katastrofeblinket, og få alle i sikkerhed. Dernæst kan du:

1. Kontakt udlejningsfirmaet og fortæl om hændelsen. Du kan finde deres nummer på lejekontrakten. Du må ikke smide lejekontrakten væk, for du skal bruge den til din anmeldelse.

2. Vi anbefaler, at du tager billeder for at kunne dokumentere skaden på dit eller andres køretøj.

3. Når du har fulgt udlejningsfirmaets instruktioner,  din lejeperiode er ovre , og de sidste skader er blevet opgjort af udlejningsfirmaet, skal du sende dit forsikringskrav til RentalCover.com.

Du skal ikke selv arrangere afhentning eller reparation uden om udlejningsfirmaet, da det kan gøre udlejningsbetingelserne ugyldige. Omkostninger for bugsering og flytning af køretøjer er dækket af RentalCover.com-policerne. Vi dækker ikke indirekte udgifter, såsom overnatning eller telefonopkald ifm. uheldet.


Når vi har modtaget alle nødvendige dokumenter og oplysninger, kan vores anmeldelses-team begynde på din anmeldelse, så du kan få din refundering. Vi sigter efter at klare 95 % af alle krav inden for tre dage.

For at vores team hurtigst muligt kan behandle din anmeldelse, beder vi alle kunder om at sende de følgende dokumenter via vores online skadeanmeldelse:

> Hvad er det?
Din lejekontrakt, underskrevet, som du fik et eksemplar af fra udlejningsfirmaet, da du hentede udlejningsbilen.

> Hvorfor det?
For at bekræfte dækningen af dig og andre. Den inkluderer også lejedatoer, betingelser og det maksimale beløb, som dit udlejningsfirma kan forlange.

> Hvad er det?
Det kørekort du brugte til at leje køretøjet med.

> Hvorfor det?
For at bekræfte, at din identitet passer med de oplysninger, du gav i lejekontrakten, og at dit kørekort var gyldigt på udlejningstidspunktet.

> Hvad er det?
Et kontoudtog, der viser det beløb, som du har betalt til udlejningsfirmaet samt evt. refundering, som du måtte have modtaget (hvilket kan være tilfældet, hvis hele selvrisikoen blev trukket, men de endelige skader kostede mindre end det betalte beløb).

> Hvorfor det?
For at bekræfte, at betalingen er foretaget, og for at undgå svindel.

> Hvad er det?
Alle e-mails eller brev, som du har udvekslet med udlejningsfirmaet efter ulykken.

> Hvorfor det?
Med disse oplysninger kan vi hurtigere behandle din anmeldelse.

> Hvad er det?
I tilfælde af ulykke eller skade, trækker nogle udlejningsfirmaer hele din selvrisiko for bilen og refundere dig senere. De kan også trække et beløb, der er mindre end den samlede selvrisiko. I begge tilfælde skal vi bruge den endelige faktura, hvor man tydeligt kan se det endelige beløb, som du har betalt (se mere her).

> Hvorfor det?
Vi skal bruge dette dokument for at kunne udbetale din erstatning, da det bekræfter det endelige beløb, du betalte.

> Hvad er det?
Det er den rapport, som politiet skriver ved ulykker. Den inkluderer oplysninger om ulykken, vidneudsagn, opsummering af skaden samt chauffør- og passageroplysninger.

> Hvorfor det?
Dette dokument bekræfter omstændighederne ved mere alvorlige ulykker og eventuelle udgifter, som politiet har udstetd til de involverede. Hvis din anmeldelse bliver et juridisk spørgsmål, kan denne rapport være uvurderlig. Du kan få dette dokument ved at kontakte det lokale politi.

Hvis du bor i USA og har vores Collision Damage Insurance-plan, følger din anmeldelse disse fire enkle trin:

1
2
3
4

Forsikringskravet begynder med en anmeldelse af forsikringskrav online

Vores forsikringspartner Aon gennemgår og behandler din anmeldelse

Du får besked via e-mail, når din anmeldelse er godkendt

Aon sender dig en check med din refundering, udstedt i den forsikrede passagers navn

Du kan følge din anmeldelse via Aons online-portal (du skal bruge dit referencenummer).

Du er velkommen til at kontakte os, hvis der er problemer med din Aon-anmeldelse.

Fakturaen viser slutbeløbet, som du skal betale til udlejningsfirmaet i tilfælde af ulykke, når de endelige udgifter er beregnet.

Den endelige faktura fra udlejningsfirmaet inkluderer den selvrisiko, som du har betalt, minus evt. refundering, som du kan have modtaget fra udlejningsfirmaet.
 

Vi skal bruge dette dokument til udbetaling for din anmeldelse, da det bekræfter det endelige beløb, der er blevet opkrævet.

Hvis du ikke kan finde eller få adgang til dette dokument, bør du ringe til dit udlejningsfirma, da de kan være langsomme til at besvare e-mails.

Hvordan man indsender en anmeldelse

Når din rejse er slut, og køretøjet er leveret tilbage, kan du indsende din anmeldelse online.

Managing your cover

Hos RentalCover.com arbejder vi med en række biludlejningspartnere, der sælger vores forsikringer, når du booker på deres hjemmeside. Hvis det lyder som dig, og din rejse allerede er begyndt, bedes du kontakte udlejningsfirmaet direkte.

{% if Agent.Name|default %} Har du brug for udlejningshjælp? Din bil-booking blev foretaget med {{Agent.Name}}. Vi beder dig kontakte vores support team vedr. ændringer af din reservation{% else %} Har du brug for udlejningshjælp? Find dit udlejningsselskabs kontaktoplysninger her{% endif %}

{% if Agent.Name|default %}

Hvis du har købt din police direkte fra RentalCover.com, er det desværre ikke muligt at annullere dækningen, når først udlejningsperioden er begyndt. Du kan dog forlænge eller forkorte din police. Da skal du bare besøge Min konto. For at logge ind skal du bruge dit booking-referencenummer, der slutter med "-INS". Du kan se det i emnefeltet på din bekræftelsesmail.

{% endif %}

Vi ved godt, at selv de bedste planer kan gå i vasken. Derfor kan du annullere din RentalCover.com-police frem til afhentningstidspunktet og få fuld refusion.

Hvis du vil annullere, forlænge eller forkorte, skal du følge disse trin:

1. Gå til Min konto.

2. Log ind. Du skal bruge dit booking-referencenummer, der slutter på "-INS". Det står i emnefeltet på din bekræftelsesmail.

3. Slutteligt skal du vælge din police, enten Redigér dækning eller Annullér. Så går vi straks i gang med refunderingen. Bemærk, at internationale overførsler kan tage op til fire arbejdsdage.

Hos RentalCover.com sælger vi forsikring, og vores partnere står for udlejning af biler. Vi arbejder sammen med en række udlejningspartnere, der sælger vores policer, når du booker fra deres hjemmeside.

Hvis det lyder som dig, og du har problemer ved udlejningsskranken, skal du kontakte udlejningsfirmaet for at få hjælp.

{% if Agent.Name|default %} Har du brug for udlejningshjælp? Din bil-booking blev foretaget med {{Agent.Name}}. Vi beder dig kontakte vores support team vedr. ændringer af din reservation{% else %} Har du brug for udlejningshjælp? Find dit udlejningsselskabs kontaktoplysninger her{% endif %}
 

Hvis du har købt din police separat fra udlejningen af bilen og gerne vil annullere, kan du gøre dette, forkorte eller forlænge online via Min konto. Hvis du vil have mere at vide, kan du læse vores vejledning til annullering.

Bemærk, at din RentalCover.com-police kan bruges til alle køretøjer fra alle udlejningsfirmaer, underlagt lejekontraktens betingelser. Du behøver ikke ændre din police.

For at forkorte eller forlænge din police skal du følge disse trin:

1. Gå til Min konto.

2. Log ind. Du skal bruge dit reservationsnummer, der slutter på "-INS". Det står i emnefeltet på din bekræftelsesmail.

3. Slutteligt skal du vælge din police og så Redigér dækning. Hvis du reducerer dækningsperioden, refunderer vi differencen til det kort, du betalte med. Hvis du forlænger perioden, skal du betale for den tillagte periode.

Godt nyt! Du behøver ikke at skifte police.

Din RentalCover.com-police kan bruges på alle udlejningskøretøjer fra alle udlejningsfirmaer og er underlagt betingelserne i lejekontrakten.

Vil du føje flere chauffører eller lande til din dækning? Se mere her.

Den valgte chauffør samt alle yderligere chauffører, der er inkluderet i din lejeaftale, er dækket af din RentalCover.com-police. Der er ingen grund til at føje flere chauffører til din police. De er automatisk dækket uden ekstra omkostninger.

Har du planer om at besøge andre lande på turen? Din police dækker alle lande, som du besøger på din rejse, så længe dit udlejningskøretøj blev hentet i det valgte afhentningsland (er underlagt betingelserne i lejekontrakten).

Du behøver ikke at informere RentalCover.com om yderligere chauffører eller lande.

Payments

Hvis du finder en bedre pris på den samme police et andet sted, slår vi gerne den pris. Send ganske enkelt en e-mail til vores salgspersonale med oplysninger om den police, du har fundet, inklusive prisen, så giver vi dig et nedsat tilbud på den fra RentalCover.com.

Ved sammenligning af policer skal du huske alle de unikke fordele ved en RentalCover.com-police

Tre arbejdsdage er vores standard for refundering på RentalCover.com-policer. Det kan dog tage længere, hvis vi ikke har alle dokumenter, så sørg for at sende dem med det samme.

Forneden kan du få et overblik over gennemsnitstiden for godkendelse af anmeldelse og refundering:

1. Send din anmeldelse

Når rejsen er slut og køretøjet leveret tilbage, kan du indsende din anmeldelse online (du skal vedlægge de følgende dokumenter).

2. Udfyld de tomme felter

Har du allerede sendt de nødvendige dokumenter? Så kan du gå videre til trin 3. Hvis vores team mangler et dokument eller skal bruge flere oplysninger, kontakter vi dig inden for 48 timer efter din anmeldelse. Men der er godt nyt: 98 % af alle anmeldelser bliver godkendt i første forsøg.

3. Lad os godkende din anmeldelse

Vores team tager i gennemsnit tre dage om at godkende en anmeldelse. Når din anmeldelse er godkendt, sender vi dig en e-mail med et link, så du på sikker vis kan sende dine bankoplysninger til os.

4. Udbetaling

Når du har indtastet dine bankoplysninger, overfører vi straks din refundering i den valgte valuta. Visse faktorer, som vi ikke har kontrol over, kan påvirke, hvor lang tid det tager, før pengene står på din konto. De fleste internationale overførsler bliver gennemført på mellem én og fire arbejdsdage.

Desværre er der transaktionsgebyrer overalt, når du rejser internationalt. I denne artikel var vi samle nogle tips til at undgå disse gebyrer.

En af de helt store udgifter, som mange rejsende ikke tager højde for, er udlejningsfirmaernes mulige gebyrer ved ulykke eller skade. Disse gebyrer kan koste op mod 3.000 $, og kreditkortudstedere tager typisk op mod 4-5 % i ekstragebyrer ved internationale rejser.

Før du tager af sted, bør du tjekke gebyret for dit kredit- eller betalingskort i andre lande. For at undgå dyre gebyrer anbefaler vi, at du bruger forudbetalte rejsekort
 

Når du foretager en anmeldelse med RentalCover.com, er der to faktorer, som kan forklare forskellen mellem det beløb, du har betalt for skaderne, og det endelig beløb du modtager.

1. Yderligere kreditkortgebyrer: Når du foretager en anmeldelse, refunderer RentalCover.com det beløb, som du skal betale til udlejningsfirmaet, men vi refunderer ikke internationale transaktionsgebyrer, der yderligere kan være tillagt.

2. Internationale pengeoverførsler: Med vores betalingsteknologi kan din anmeldelse udbetales til hvilken som helst bank i verden uden ekstragebyrer. Selvom vi giver afkald på bankernes gebyrer, når vi kan (det er som regel 10-20 $ pr. transaktion), så medregner vi disse gebyrer, når vi udregner valutakursen, som du ser ved udbetaling.

Vi håber, at denne artikel forklarer, hvordan vi forsøger at simplificere udbetaling, og hvordan du kan spare penge på internationale rejser.

Hvis du ændrer din RentalCover.com-police eller beder om tilbud på forskellige tidspunkter, kan der være små prisforskelle ift. da du oprindeligt bookede.

Årsagerne til, at prisen på din justerede dækning kan variere er som følger:

1
Gennemsnitprisen kan variere fra dag til dag pga. booking-varighed, sted, årstid, udlejningspriser og mange andre faktorer.
   
2
Forsikringsrisici ydes af vores assurandører. De er komplekse og kan påvirke den pris, du ser
Hvis du kan finde en bedre pris, så matcher og slår vi den gerne. Du skal bare svare på en e-mail fra os og inkludere det konkurrerende tilbud, så giver RentalCover.com dig et endnu bedre tilbud
If you see a charge from RentalCover.com on your credit card bill that you don’t recognise, it is likely because you also bought rental insurance from one of our approved partners.

We sell our policies directly through our website as well as through a number of partners including Rentalcars.com, Rent Carla and CARSiRENT. 

You can cancel or modify your insurance directly by logging into your RentalCover.com account. Alternatively please contact your rental company directly for assistance.  You can find our full list of partners along with their contact details here.

Rental Cover - Rental insurance at the best price

Få et tilbud på din næste rejse

:
:
Biler er inkluderet som standard, og kan ikke fravælges.