Mitä minun pitäisi tehdä vuokra-työpöydällä?

 

Auton vuokraaminen ulkomaille? Lajittele vakuutus ennen matkaa, ja voit saada paremman. Vakuutustuotteet saattavat vaihdella riippuen siitä, missä asut, ja mitä aiot tehdä, on tyypillinen vuokra-yritys, jota kutsutaan usein Collision Damage Waiver (CDW), saat RentalCover.com .  

Suositut kohteet

Australia   Kanada     Kiina     Ranska     Saksa    

Italia     Japani       Meksiko     Yhdistynyt kuningaskunta       Yhdysvallat          

Muut kohteet

 
         
 

About your car rental

RentalCover.com-sivustolla tarjoamme vuokrasuojan, ja kumppanimme ovat vastuussa vuokrista.

Jaamme politiikkamme huolellisesti valittujen kumppaneiden kautta, niin että voimme varmistaa asiakkaillemme turvallisen, vaivattoman ja edullisen matkan. Kumppaneitamme ovat esim.:

RentalCover.com-sivustolla tarjoamme vuokrasuojan, ja kumppanimme ovat vastuussa vuokrista.

Useilla kumppaneillamme on RentalCover.com-palvelun nimeä lähellä olevat nimet, joten meidät on helppo sekoittaa toistemme kanssa.

{% if Agent.Name|default %} Tarvitsetko tukea autonvuokrauksesi suhteen? Järjestit autonvuokrauksen {{Agent.Name}} kanssa. Ota yhteyttä sen tukitiimiin, jos haluat tehdä joitakin muutoksia varaukseesi{% else %} Tarvitsetko tukea autonvuokrauksesi kanssa? Etsi vuokraamosi yhteystiedot täältä{% endif %}
 

Tarkista alkuperäisestä vahvistussähköpostista autovuokraamosi nimi.

About your cover

Kuten USA: n usein kysytyt kysymykset , Yhdysvaltojen vakuutusvaihtoehdot eroavat useimmista Yhdistyneen kuningaskunnan / EU ja Australia / Uusi-Seelanti ja Aasia. Koska kansainvälisille matkustajille myydyt Yhdysvaltojen asunnot sisältävät yleensä nolla-arvon vähennyksen (ei siis onnettomuustilanteessa maksettavaa ylimääräistä korvausta), sinulle tarjotaan valinnaista tienvarsitukea vuokrauspalvelusta.

Tieavustuksemme kattaa kaikenlaiset kustannukset, kuten esimerkiksi hinaus, maksujen perimättömyys, avaimen korvaaminen, paristo ja tuulilasit / renkaat, kevyt korjaus tai vaihto ja tietenkin huutomaksut ja muut korjaukset. Voit myös hakea käyttämättömän osan matkanne, joka aiheutuu vuokrauksen varhaisesta päättymisestä. Tarjoamme myös katteen ylimääräisistä kustannuksista, joita vuokra-alan yritykset joutuvat tekemään tapahtumanne vuoksi, pääasiassa luottokorttimaksuista, "hallinnoinnista" / käsittelymaksuista ja "käyttökelvottomista maksuista" (vuokra-yritykset palauttavat kaikki menetetyt tulot ajoneuvon ollessa pois tieltä kiinteästi).

Käy osoitteessa www.rentalcover.com/claim , jos maksat laskun vuokraajalle tienvarsien tai muiden kustannusten mukaan. 

  1. Vakuutuksemme ovat 50 % edullisempia kuin vuokraamoilla, takuulla!
  2. Nauti matkastasi ilman huolia vuokraamoiden ylihinnoitelluista vauriomaksuista!
  3. Vakuutuksemme on laadittu kattamaan jokaisen maan ainutlaatuiset autonvuokrakäytänteet.
  4. Onnettomuuksiin liittyvät maksut ovat kalliita - katamme ne täysin.
  5. Vakuutuksemme myöntäjät ovat maailmanlaajuisesti parhaiten tunnettuja alan toimijoita.
  6. Monen ajoneuvon onnettomuudet voivat olla hankalia. Käsittelemme koko vakuutusasian ja maksamme sinulle korvauksen saman tien, jotta sinä voisit rentoutua (katso Korvausvaatimusopas).
Vuokrausoppaamme kertoo, kuinka kaikki toimii.
Vakuutukset lasketaan aina kokonaisina kalenteripäivinä, mikä varmistaa vakuutuksesi voimassaolon koko matkasi ajan, vaikka noutaisit aikaisin tai palauttaisit iltamyöhään!

Vuokrausoppaamme kertoo, kuinka kaikki toimii. 

Yes - registered agents can provide their customers with rental peace of mind while earning 50% commission on every booking.

Visit agency.rentalcover.com to register today and join our team!

RentalCover.com-palvelussa uskomme, että sinulla ei pitäisi olla lakitutkintoa voidaksesi ymmärtää politiikkojamme. Tämän vuoksi kaikki, mitä kirjoitamme, on virkistävän yksinkertaista. Kaikki politiikkamme on suunniteltu tarjoamaan sinulle mielenrauha ja suoja kaikkien odottamattomien tapausten varalta.

Tässä yhteenveto suojasta, jonka saat, kun varaat kauttamme:

  Mitä saat RentalCover.com-palvelulla Mitä saatat saada vuokraustiskillä
 
 Usean ajoneuvon onnettomuudet
Yhden ajoneuvon onnettomuudet Joskus
Tulipalo, varkaus ja ilkivalta Joskus
Hinaus, lukitus &avaimet Joskus
Tuulilasi ja ajovalot Lisäkustannus
Renkaat ja alusta Lisäkustannus
Vakio-omavastuu

0 $

3000-4000 $
Tavallisesti kiinteä kustannus
Hinta päivää kohti 50 % edullisempi kuin
vuokraustiskillä
10-30 $* päivässä
* Lentokenttäveloitus +10-25 %
 

Saat lisätietoja lukemalla maakohtaisen vuokraopppaan.

Kyllä, se kattaa. Jos suunnittelet seuraavaa matkaasi, varmista, että säästät vakuutuksessa valitsemalla oikean omavastuuturvan tason ajoneuvolle, jota suunnittelet vuokraavasi.

Choose your vehicle

Auto

Tämä sisältää omavastuuturvan ajoneuvoille, joissa on vähemmän kuin yhdeksän istuinpaikkaa. Jos suunnittelet ajavasi avatuilla teillä vuokrasopimuksessa määritettyjen oikeuksien mukaisesti, lisää nelivedon omavastuuturva Oma tili -sivun kautta. Lisäksi, jos suunnittelet vuokraavasi erikoisauton, museoajoneuvon tai eksoottisen auton, ota yhteyttä ja tarkista, tarjoammeko vakuutuksen matkallesi.

Neliveto

Menetkö maastoon? Valitse siinä tapauksessa tämä politiikka. Se kattaa ajoneuvon, jolla suunnittelet ajavasi päällystämättömillä teillä vuokrasopimuksen mukaisesti. Nelivetoja koskeva politiikka voidaan ostaa nelivedoille ja lisätä Oman tilin kautta matkailu- ja asuntoautojen politiikkoihin.

Minibussi

Ryhmämatka? Valitse minibussi, jos ajoneuvossasi on 9-14 istumapaikkaa, mukaan lukien kuljettajan paikka.

Matkailuauto

Onko ajoneuvossa vähintään kaksi sisäänrakennettua nukkumapaikkaa, mutta ei sisäänrakennettua suihkua tai WC:tä? Jos suunnittelet ajavasi päällystämättömillä teillä vuokrasopimuksesi määrittämien oikeuksien mukaisesti, lisää nelivedon omavastuuturva Oma tili -sivun kautta.

Asuntoauto

Valitse tämä vaihtoehto, jos ajoneuvossasi on sisäänrakennettu suihku ja/tai WC. Jos suunnittelet ajavasi avatuilla tellä vuokrasopimuksesi ehtojen mukaisesti, lisää nelivedon omavastuuturva Oma tili -sivun kautta.

Eikö ajoneuvosi tyyppiä ole mainittu yllä? Lähetä meille viesti ja selvitä, voimmeko tarjota suojan seuraavalle vuokrauksellesi.

Noudata seuraavia vinkkejä alla välttääksesi vaikean myynnin ja voidaksesi nauttia turvallisesta, stressittömästä matkasta.

1. RentalCover.com-politiikkasi on voimassa

Jos autovuokraamossa sanotaan, että RentalCover.com-politiikkaasi ei tunnisteta, älä huolehdi: Sen ei tarvitse! Politiikkamme ovat erillisiä vaihtoehtoja autovuokraamoiden vakuutuksille, ja ne ovat voimassa maailmanlaajuisesti. Niissä ei ole kätkettyjä poikkeuksia ja ne ovat 50 % edullisempia kuin autovuokraamoiden vakuutukset. Jos autovuokraamosi kieltäytyy antamasta sinulle ajoneuvoa, suosittelemme, että otat yhteyttä vuokraamon varauksen välittäjään.

2. Valmistaudu

Pidä kaikki vaaditut asiakirjat valmiina lähtöselvitystä varten ja tarkista maasi vuokraopas, niin että tiedät, mitä odottaa vuokraustiskillä.

3. Ole luottavainen

Olet valinnut vakuutusturvasi täysin vastuullisen, globaalin vakuutustuotteiden tarjoajan, jolla on vakiintunut maine korvausvaatimusten nopeasta käsittelystä - keskimäärin kolmen toimistopäivän sisällä. Olemme tehneet tätä vuodesta 2014 lähtien ja asiakkaamme arvostelevat meidät "erinomaiseksi" kuluttaja-arviointisivustolla TrustPilot.com.

Haluatko lisätietoja? Vuokraoppaamme selittävät, kuinka kaikki toimii

Ymmärrämme, että vakuutus ja erityisesti vakuutusten kirjanlyhennykset voivat olla hämmentäviä! Tässä lyhyessä artikkelissa poistetaan vuokraustiskillä kuulemiesi yleisimmin käytettyjen termien salaperäisyyttä:

Omavastuun vähennyskelpoisuus

Tämä on maksimimäärä, jonka maksat korvausvaatimuksesta ennen kuin omavastuun pienennys (CDW) alkaa vaikuttaa. Onnettomuustapauksessa velvollisuutenasi on maksaa koko omavastuun osuus, ja omavastuun pienennysvakuutus (CWD) maksaa loput. Jos autosi on esimerkiksi 10 000 USD:n arvoinen ja omavastuusi katto on 3000 USD, maksat 3000 USD, ja autovuokraamosi vakuutus maksaa loput. Voit ostaa lisäsuojan RentalCover.com-sivustolta, jolla omavastuusi pienenee 0 USD:in.

Omavastuun pienennys (CDW)

Omavastuun pienennys (CWD) ja vahinkovakuutus (LWD) sisältyvät tavallisesti verkkosivustolla näkemääsi vuoraushintaan. Huomaa, että nämä "vakuutukset" vähentävät vain riskiäsi suurista määristä (esim. auton kokonaisarvo) jonnekin 1500-3000 USD:in autosta ja autovuokraamosta riippuen.

✗ ilman omavastuun pienennystä (CDW)

Jos joudut onnettomuuteen, saatat olla vastuussakoko vuokrastasi ja lisäksi kaikista hinauskuluista ja hallinnollisista kuluista, jotka aiheutuvat siitä, että ajoneuvo on pois liikenteestä, koska sitä ei voida käyttää.

✓ omavastuun pienennyksen (CDW) kanssa

Jos joudut onnettomuuteen, maksat vain enintään omavastuun määrän ajoneuvolle. Useiden autovuokraamoiden omavastuun pienennysvakuutukset (CWD) sulkevat pois tuulilasin ja renkaiden korjaukset/vaihdot, sekä alustan, katon, sisäosan, ikkunan ja sivupeilien vauriot. Jos kuitenkin olet ostanut RentalCover.com-sivuston täysin kattavan autovakuutuksen, omavastuu pienenee 0 USD:in ja kaikki katamme kaikki nekin kohteet, joita nämä vakuutukset eivät kata.

Haluatko lisätietoja? Vuokraoppaamme selittävät, kuinka kaikki toimii

Ymmärrämme, että vakuutus ja erityisesti jotkin vakuutusten kirjainlyhenteet voivat olla hämmentäviä! Tässä lyhyessä sanastossa poistetaan vuokraustiskillä kuulemiesi yleisimmin käytettyjen termien salaperäisyyttä: 

Omavastuun pienennys suojaa sinua huippukorkeilta kustannuksilta, jos joudut onnettomuuteen tai ajoneuvosi varastetaan tai se vaurioituu. Jos sinulla on tämä vakuutus, autovuokraamo luopuu oikeudesta periä koko vaurion ja korjausten kustannuksen (auton täyttä arvoa vastaava), ja voi periä vain n. 1500-3000 €/$/£. Voit ostaa lisäsuojan RentalCover.com-sivustolta, mikä vähentää omavastuusi määrän 0 USD:in.

Tämä on maksimimäärä, jonka maksat korvausvaatimuksesta ennen kuin omavastuun pienennys (CDW) alkaa vaikuttaa. Onnettomuustapauksessa velvollisuutenasi on maksaa koko omavastuun osuus, ja omavastuun pienennysvakuutus (CWD) maksaa loput. Jos autosi on esimerkiksi 10 000 USD:n arvoinen ja omavastuusi katto on 3000 USD, maksat enintään 3000 USD, ja autovuokraamosi vakuutus maksaa loput. KaikkiRentalCover.com-politiikat sisältävät vakiona 0 USD omavastuun.

Tämä on lähes sama kuin omavastuun pienennys (CDW). Ainoa ero on, että se kattaa ajoneuvosi varkauden, ilkivallan ja katoamisen olemassa olevan omavastuun pienennyksen (CDW) lisäksi. RentalCover.com-sivuston kaikki politiikat sisältävät suojauksen tulipalon, varkauden ja ilkivallan varalta vakiona.

Tämä on autovuokraamon asiakkaalta perimä maksu kaikista tulojen menetyksistä ajalta, jolloin ajoneuvoa korjataan.

Tätä kutsutaan joskus omavastuun pienennyksen suojaksi tai vakuutukseksi, ja se on omavastuun pienennystä (CDW) täydentävä politiikkaRentalCover.com-sivustolta. Jos sinulla on tämä politiikka, palautamme omavastuusi osuuden, jos sinun täytyy tehdä korvausvaatimus, mikä näin vähentää omavastuusi 0 USD:in. Kaikki RentalCover.com-politiikat sisältävät vakiona nollaomavastuun.

Maailmanlaajuisesti toimivat vakuutuskumppanimme ovat tunnettuja, A-luokiteltuja yrityksiä, kuten:
 
AON, Astrenska Insurance Ltd, Canopius, Chubb, Collinson, Intact Insurance, Lloyds, US Fire

Vuokrausoppaamme kertoo, kuinka kaikki toimii.
Please note that our call centres are now closed so that we can provide a higher level of support to our customers around the world via online chat and email.

But we’re still here to help you. You can use the links below to browse and find answers to popular questions, including:

How to update your rental insurance

How claims work

The payment process

Cancel or amend your cover

Find out what your insurance includes

However, if your question is not answered on our help centre and you still need assistance we are available on chat and email. Alternatively reply to your most recent message from us and we’ll get back to you as soon as possible.

Making a claim

Kaikki korvausvaatimukset voidaan lähettää verkossa. Syötä vain viitenumerosi (tämä päättyy INS-kirjaimille ja löytyy vahvistussähköpostiviestistäsi).

1
2
3
4

Korvausvaatimus aloitetaan verkon korvausvaatimuslomake

Korvausvaatimustiimimme arvioi korvausvaatimuksesi

Kun sinut hyväksytään, saat maksulinkin sähköpostiosoitteen ja tekstiviestin kautta

Maksu suoritetaan nopeasti elekronisella siirrolla

Pidämme sinut ajan tasalla sähköpostitse korvausvaatimuksen suhteen jokaisessa vaiheessa. Tavoitteemme on suorittaa 95 % korvausvaatimuksista 3 päivän sisällä.

&nbsp Lue lisää asiakirjoista, jotka sinun täytyy jakaa, kun teet korvausvaatimuksen

Kaikki korvausvaatimukset seuraavat näitä neljää stressitöntä vaihetta:

1
2
3
4

Korvausvaatimus aloitetaan verkon korvausvaatimuslomake

Korvausvaatimustiimimme arvioi korvausvaatimuksesi

Kun sinut hyväksytään, saat maksulinkin sähköpostiosoitteen ja tekstiviestin kautta

Maksu suoritetaan nopeasti elektronisella siirrolla (lue lisää)

Pidämme sinut ajan tasalla sähköpostitse korvausvaatimuksen suhteen jokaisessa vaiheessa. Tavoitteemme on suorittaa 95 % korvausvaatimuksista 3 päivän sisällä.

Korvausvaatimustiimimme on täällä auttaakseen varmistamaan korvausprosessi mahdollisimman stressittömänä

Jos autosi hajoaa tai joudut onnettomuuteen, varmista ensimmäiseksi, että kaikki ovat turvassa. Kun pystyt ajamaan sivuun, kytke varoitusvalot päälle ja saata kaikki turvaan, Tämän jälkeen voit toimia seuraavasti:

1. Ota yhteyttä autovuokraamoon ja raportoi tapahtumasta. Löydät sen numeron allekirjoittamastasi vuokrasopimuksesta. Säilytä kyseinen vuokrasopimus, koska tarvitset sitä korvausvaatimuksen yhteydessä.

2. Suosittelemme, että otat valokuvia dokumentoidaksesi ajoneuvollesi ja muille ajoneuvoille tapahtuneet vauriot.

3. Kun olet noudattanut autovuokraamon ohjeita ja vuokra-aika on ohi,  ja lopulliset kustannukset on selvitetty autovuokraamon toimesta, lähetä korvausvaatimus RentalCover.com-sivuston kautta.

Älä järjestä itse noutoa tai korjausta ilman, että autovuokraamo tietää tästä, koska tämä saattaa mitätöidä sen vuokraehdot. Hinauskustannukset ja ajoneuvon siirto katetaan RentalCover.com-politiikan mukaisesti.


​Kun olemme vastaanottaneet kaikki tarvittavat asiakirjat ja tiedot, korvausvaatimuksista vastaava tiimimme voi aloittaa korvausvaatimuksesi käsittelyn ja maksun palautuksen valmistelun. Tavoitteemme on käsitellä 95 % korvausvaatimuksista 3 päivässä.

Voit auttaa tiimiämme arvioimaan korvausvaatimuksesi mahdollisimman pian toimittamalla seuraavat asiakirjat verkkokorvausvaatimuksella:

> Mikä tämä on?
Autovuokraamosi ajoneuvosi noudon yhteydessä antama allekirjoitettu sopimus.

> Miksi sitä tarvitaan?
Sinun ja ylimääräisten kuljettajien kelpoisuuden vahvistamiseksi. Se sisältää vuokrapäivämäärät, vuokraehdot ja maksimimäärän, jonka vuokrayhtiö voi veloittaa.

> Mitä tämä on?
Ajokortti, jota käytit ajoneuvon vuokraamisen yhteydessä.

> Miksi sitä tarvitaan?
Sen vahvistamiseen, että henkilöllisyytesi on sama kuin vuokrasopimuksessa, ja että sinulla on voimassa oleva ajokortti vuokrauksen ajan.

> Mikä tämä on?
Luottokorttiote, jossa näkyy autovuokraamolle maksamasi määrän ja kaikki mahdollisesti saamasi palautukset (palautukset, tapauksissa, joissa täysi omavastuu alun perin veloitettiin ja lopullinen kustannus oli pienempi kuin maksamasi määrä).

>Miksi sitä tarvitaan?
Sen vahvistamiseksi, että maksu on tehty, ja lisäksi petollisten korvausvaatimuksen ehkäisemiseksi.

> Mikä tämä on?
Kaikki sähköpostiviestit ja kirjeet, joita olet vaihtanut autovuokraamon kanssa onnettomuutesi jälkeen.

> Miksi sitä tarvitaan?
Nämä tiedot voivat säästää meiltä aikaa korvausvaatimuksesi arvioinnissa.

> Mikä tämä on?
Jos joudut onnettomuuteen tai ajoneuvosi vaurioituu, jotkut autovuokraamot veloittavat sinulta autoon sovellettavan täyden omavastuun ja palauttavat sen sinulle myöhemmin. Vaihtoehtoisesti ne saattavat veloittaa sinulta vain vaurioiden määrän, joka on omavastuuta pienempi. Molemmissa tapauksissa sinun täytyy toimittaa lopullinen lasku, josta käy selkeästi ilmi sinulta veloitettu lopullinen summa (lue lisää täältä).

> Miksi sitä tarvitaan?
Tarvitsemme tämän asiakirjan maksaaksemme korvausvaatimuksesi, koska se vahvistaa sinulta veloitetun lopullisen summan.

>Mikä tämä on?
Tämä on poliisin luoma raportti, joka sisältää tiedot onnettomuudestasi, mukaan lukien kaikki todistajalausunnot, vaurioiden yhteenvedon ja kuljettajan ja matkustajien tiedot.

> Miksi sitä tarvitaan?
Tällä asiakirjalla vakuutetaan vakavimpien onnettomuuksien olosuhteet, ja kaikki veloitukset, joita poliisi on saattanut määrätä osallisille. Jos korvausvaatimuksestasi tulee laillinen asia, tämä raportti voi olla arvoton. Voit hankkia tämän asiakirjan ottamalla yhteyttä paikalliseen laintäytäntöönpanoviranomaiseen.

Jos olet Yhdysvaltain asukas ja sinulla on kolarivakuutus, voit tehdä korvausvaatimuksesi näiden neljän stressittömän vaiheen mukaisesti:

1
2
3
4

Korvausvaatimus aloitetaan verkon korvausvaatimuslomakkeen kautta

Vakuutuskumppanimme Aon käsittelee ja arvioi korvausvaatimuksesi

Sinulle ilmoitetaan sähköpostiviestillä, kun korvaushakemuksesi on hyväksytty

Aon lähettää korvaussumman määräisen sekin vakuutetun matkustajan nimellä

Voit seurata korvaushakemuksen edistymistä Aonin verkkoportaalin kautta (tarvitset viitenumeron).

Ota meihin yhteyttä, jos Aon:n korvausvaatimuksen suhteen esiintyy ongelmia.

Tässä laskussa näkyy lopullisten maksujen ratkaisun jälkeen lopullinen määrä, jonka maksat autovuokraamolle, jos joudut onnettomuuteen.

Lopullinen vuokralasku sisältää kaikki maksamasi omavastuut vähennettynä maksun palautuksilla, joita olet saattanut saada autovuokraamolta
 

Tarvitsemme kyseisen asiakirjan, jotta voimme maksaa korvausvaatimuksesi, koska siinä vahvistetaan sinulta veloitettu lopullinen määrä.

Jos sinulla on vaikeuksia saada tätä asiakirjaa, suosittelemme, että soitat autovuokraamoosi, koska sähköposteihin vastaaminen saattaa olla hidasta.

Korvausvaatimuksen tekeminen

Kun matkasi on päättynyt ja ajoneuvosi on palautettu, voit lähettää korvausvaatimuksesi verkkolomakkeella.

Managing your cover

RentalCover.com-yritys tekee yhteistyötä joukon autovuokraamoja kanssa, jotka myyvät käytäntöjämme, kun varaat heidän sivuiltaan. Jos tunnistat tästä itsesi tai jos matkasi on jo alkanut, pyydä tukea suoraan autonvuoraamoltasi.

{% if Agent.Name|default %} Tarvitsetko tukea autonvuokrauksesi kanssa? Järjestit autonvuokrauksen {{Agent.Name}} kanssa. Ota yhteyttä sen tukitiimiin, jos haluat tehdä joitakin muutoksia varaukseesi{% else %} Tarvitsetko tukea autonvuokrauksesi kanssa? Etsi vuokraamosi yhteystiedot täältä{% endif %}

{% if Agent.Name|default %}

Jos ostit politiikan suoraan RentalCover.com-yritykseltä, omavastuusi peruuttaminen ei valitettavasti ole mahdollista sen jälkeen, kun vuokrajaksosi on alkanut. Voit kuitenkin jatkaa tai lyhentää politiikkaasi. Voit tehdä tämän Omalla tlillä. Jos haluat kirjautua sisään, tarvitset varauksen varausnumeron, joka päättyy "-INS", se löytyy vahvistusviestisi aiheriviltä.

{% endif %}

Ymmärrämme, että jopa parhaat suunnitelmat muuttuvat. Tämän vuoksi voit peruuttaa RentalCover.com-politiikan noutohetkeen saakka saadaksesi täyden maksun palautuksen.

Voit peruuttaa, jatkaa tai lyhentää omavastuuturvasi seuraavien vaiheiden kautta:

1. Käy Omalla tilillä.

2. Seuraava kirjautuminen. Tarvitset tähän varausnumerosi, joka päättyy "-INS". Tämä löytyy vahvistusviestisi aiheriviltä.

3. Viimeiseksi, valite käytäntösi ja valitse joko Muokkaa kantta tai Peruuta. Käsittelemme palautuksesi sitten välittömästi. Huomaa, että suurin osa kansainvälisistä siirroista on valmis yhdestä neljään työpäivän aikana.

RentalCover.com-yritys tarjoaa vuokravakuutuksen. Vuokra-autot ovat kumppaniemme vastuulla. Teemme yhteistyötä useiden vuokrakumppaniemme kanssa, jotka myyvät politiikkamme, kun varaat heidän sivustoltaan.

Jos tämä sopii sinuun, ja sinulla on vaikeuksia vuokrauspalvelussa, pyydä tukea suoraan vuokraamon edustajalta.

{% if Agent.Name|default %} Tarvitsetko tukea autonvuokrauksesi kanssa? Järjestit autonvuokrauksen {{Agent.Name}} kanssa. Ota yhteyttä sen tukitiimiin, jos haluat tehdä joitakin muutoksia varaukseesi{% else %} Tarvitsetko tukea autonvuokrauksesi kanssa? Etsi vuokraamosi yhteystiedot täältä{% endif %}
 

Jos ostit politiikan vuokra-autoosi erikseen ja haluaisit nyt peruuttaa sen, voit lyhentää, jatkaa tai peruuttaa tätä verkossa Oman tilin kautta. Lue lisätietoja peruutusoppaasta.

Huomaa, että RentalCover.com-politiikkaa voidaan käyttää kaikille vuokra-autoille kaikista autovuokraamoista vuokrasopimuksen ehtojen mukaisesti. Sinun ei tarvitse muuttaa politiikkaasi.

Voit peruuttaa, jatkaa tai lyhentää omavastuuturvaasi seuraavien vaiheiden kautta:

1. Käy Omalla tilillä.

2. Seuraava kirjautuminen. Tarvitset tähän varausnumerosi, joka päättyy "-INS". Tämä löytyy vahvistusviestisi aiheriviltä.

3. Valitse viimeiseksi politiikkasi ja valitse Muokkaa kantta. Jos vähensit päivien määrää, palautamme erotuksen alkuperäiselle maksukortillesi. Jos jatkat päiviä, sinun täytyy vain maksaa lisämäärä.

Hyviä uutisia. Sinun ei tarvitse vaihtaa politiikkaasi.

RentalCover.com-politiikkaa voidaan käyttää kaikille vuokra-autoille kaikista vuokraamoista vuokrasopimuksen ehtojen mukaisesti.

Suunnitteletko lisääväsi ylimääräisiä kuljettajia ja maita omavastuuturvaasi? Lue lisää tästä.

Nimetty kuljettaja ja kaikki vuokrasopimukseesi sisältyvät kuljettajat katetaan RentalCover.com-politiikallasi. Politiikkaasi ei tarvitse lisätä kuljettajia, heidät katetaan automaattisesti maksutta.

Suunnitteletko käyntiä muissa maissa matkallasi? Politiikkasi sisältää myös vakuutusturvan kaikissa muissa, joissa käyt samalla vuokra-autolla, jos ajoneuvo noudetaan nimetyn maasi noutopaikasta (vuokrasopimuksen ehtojen mukaisesti).

Sinun täytyy tiedottaa RentalCover.com-yritykselle lisäkuljettajista tai maista, joissa vierailet.

Payments

Jos kuitenkin löydät edullisemman hinnan muualta, tarjoamme sinulle mielellämme parempaa hintaa. Vastaa yksinkertaisesti sähköpostiviestiimme ja kerro löytämäsi vakuutuksen hinta ja mistä löysit sen ja annamme alennuksen RentalCover.com:in vakuutuksestasi.

Vertaillessasi eri vakuutuksia, ota huomioon RentalCover.com:in vakuutusten ainutlaatuiset höydyt!

Kolme toimistopäivää on vakioaika RentalCover.com-poliitikoissa. Käsittely voi kestää kauemmin, jos tarvittavia asiakirjoja puuttuu, joten varmista, että toimitat ne heti alussa.

Tutustu alla, kuinka kauan korvausvaatimusten hyväksyminen ja palautusten maksaminen keskimäärin kestää:

1. Lähetä korvausvaatimuksesi

Kun matkasi on päättynyt ja ajoneuvosi on palautettu, lähetä korvausvaatimuksesi verkkolomakkeella (sinun täytyy toimittaa meille seuraavat asiakirjat).

2. Täytä tyhjät kohdat

Oletko jo toimittanut meille kaikki vaaditut asiakirjat? Jos olet, voit siirtyä vaiheeseen kolme. Jos asiakirjoja puuttuu tai tiimimme tarvitsee lisätietoja, otamme sinuun yhteyttä 48 tunnin sisällä korvausvaatimuksesi lähettämisestä. Hyviä uutisia on, että 98 % korvausvaatimuksista hyväksytään ensimmäisen lähetyksen yhteydessä.

2. Hyväksytään korvausvaatimuksesi

Tiimimme hyväksyy korvausvaatimuksen keskimäärin kolmessa päivässä. Kun korvausvaatimuksesi on hyväksytty, lähetämme sinulle linkin sisältävän sähköpostiviestin, ja tämän linkit kautta voit suojatusti syöttää haluamasi maksupankin tiedot.

4. Vastaanotetaan maksu

Kun olet syöttänyt pankkitietosi, siirrämme varat sinulle välittömästi valitsemassasi valuutassa. Useat meidän hallintamme ulkopuolella olevat tekijät vaikuttavat siihen, kuinka kauan näiden varojen saapumiseen tilillesi kestää. Suurin osa kansainvälisistä siirroista kuitenkin suoritetaan 1-4 toimistopäivän sisällä.

Valitettavasti liiketapahtumista peritään maksuja kaikkialla, kun matkustat kansainvälisesti. Tässä artikkelissa kerromme tapoja välttää näitä maksuja.

Yksi suuri kustannus, johon suurin osa matkustajista ei varaudu, ovat mahdolliset veloitukset autovuokraamolta onnettomuuden tai vaurioiden sattuessa. Nämä maksut voivat olla yli 3000 USD ja luottokorttiyhtiöt veloittavat tavallisesti 4-5 % ylimääräisen maksun kansainvälisiltä matkustajilta.

Tarkista ennen matkaasi kustannukset luottokortin käyttämisestä ulkomailla. Jos haluat välttää kalliita korttimaksuja, suosittelemme, että käytät ennalta maksettuja matkakortteja
 

Kun teet korvausvaatimuksen RentalCover.com-yritykselle, kaksi tekijää voivat selittää eron vahingoista maksamasi määrän ja lopullisen vastaanottamasi määrän välillä.

1. Ylimääräiset luottokorttimaksut: Kun teet korvausvaatimuksen, RentalCover.com-yritys palauttaa maksut, jotka autovuokraamo veloitti, mutta emme palauta mahdollisia ylimääräisiä kansainvälisten liiketapahtumien maksuja.

2. Kansainväliset rahansiirrot: Maksutekniikkamme avulla korvaus voidaan maksaa mihin tahansa pankkiin maailmassa ilman lisämaksuja. Vaikka poistamme maksut, jotka pankit veloittavat maksujen lähettämisestä ja aina kun mahdollista myös pankkisi veloittamat maksut maksun vastaanottamisesta (tavallisesti 10-20 USD liiketapahtumaa kohti), otamme nämä maksut huomioon, kun laskemme maksuhetkellä näkyvissä olevan valuutanvaihtokurssin.

Toivomme, että tämä artikkeli selittää ponnistelut, joita teemme yksinkertaistaaksemme maksua ja sitä, kuinka voit säästää rahaa, kun matkustat kansainvälisesti.

Jos teet muutoksia RentalCover.com-politiikkaan tai luot useita tarjouksia ajan mittaan, saatat huomata pieniä eroja hinnoissa alkuperäiseen varaukseesi nähden.

Syyt, minkä vuoksi muokatun omavastuuturvan kustannus saattaa erota, ovat seuraavat:

1
Keskimääräinen hinta päivää kohti muuttuu useiden tekijöiden perusteella, mukaan lukien varausten kesto, sijaintipaikat, vuodenaika ja vuokra-auton hinta ja monet muut tekijät.
   
2
Vakuutusyhtiöt tarjoavat vakuutuksen riskiluokittelun. Ne ovat monimutkaisia ja voivat vaikuttaa näkemääsi hintaan
Jos löydät edullisemman hinnan jossakin, päihitämme sen mielellämme. Vastaa johonkin sähköpostiviesteistä ja sisällytä vaihtoehtoisen tarjouksen tiedot, ja annamme lisäalennuksen RentalCover.com-politiikallesi.
If you see a charge from RentalCover.com on your credit card bill that you don’t recognise, it is likely because you also bought rental insurance from one of our approved partners.

We sell our policies directly through our website as well as through a number of partners including Rentalcars.com, Rent Carla and CARSiRENT. 

You can cancel or modify your insurance directly by logging into your RentalCover.com account. Alternatively please contact your rental company directly for assistance.  You can find our full list of partners along with their contact details here.

Rental Cover - Rental insurance at the best price

Hanki tarjous seuraavasta matkasta

:
:
Sisältää autot automaattisesti, et voi poistaa niitä.