Kan jeg se og downloade min police og faktura?

Du kan se eller udskrive din polices tekst og faktura fra siden Min konto.

1. Besøg Min konto.

2. Log så ind. Til det skal du bruge den e-mailadresse, du brugte til at oprette dit oprindelige tilbud, og referencenummeret til din reservation, som ender med "-INS". Du finder det i emnelinjen i din e-mailbekræftelse.

3. Vælg Profil fra den venstre menu. Klik på "Policens tekst" for at læse eller downloade din police ved at klikke på ikonet Gemgem øverst til højre på siden. Du kan også vælge "Se faktura" for automatisk at downloade din faktura som en PDF.

Fra din profil kan du også ændre forsikringstagerens personlige oplysninger og tilføje dit firmanavn på fakturaen.

Få mere at vide om, hvordan du ændrer din police her.