Sådan fungerer det

Med en RentalCover.com-police behøver du ikke købe udbyderens selvrisikoreduktion (også kaldet skadesfrafaldelse ved kollision og forskellige andre ting). Dette er fordi, du er dækket med hensyn til alle skader af RentalCover.coms partner, der udsteder din police. Selvom du kan regulere beløbet for den dækning, du har brug for til dit udlejningskøretøj, tilføjer RentalCover.com en ekstra Gratis forskelsdækning til alle policer, de udsteder for at sikre, at du er helt dækket i tilfælde af en ulykke. Se vores vejledning om selvrisiko for at afgøre, hvilket dækningsniveau, du har behov for.

Hvis der sker nogen skade, skal du blot betale det beløb til udbyderen og derpå foretage anmeldelse af det beløb via RentalCover.com. RentalCover.com er en autoriseret forhandler af forsikringer for flere forsikringspartnere. Alle er håndplukket efter deres engagement i at forbedre resultatet for billejere. Alle programmer er blevet tjekket, så der ikke er nogen "skjulte" undtagelser. Hvis du betaler det til udlejningsfirmaet, kan du kræve det tilbage fra RentalCover.com!

 

Få et tilbud på din næste rejse

:
:
Dækker biler/lastbiler/SUV'er/firhjulstrækkere, osv. for 1-9 passagerer, der ikke behøver særlige kørekort. Køretøjerne må ikke bruges til kommercielt eller bruges som offroadkøretøjer.