Kan jeg se og laste ned min polise og faktura?

Du kan nå laste ned eller skrive ut din polise fra siden Min konto.

1. Besøk Min konto.

2. Deretter skal du logge på. For å gjøre dette trenger vi e-posten du brukte for ditt innledende tilbud og bookingreferansenummeret ditt som slutter med “-INS”, dette finner du i emnelinjen på bekreftelses-e-posten din.

3. Velg Profil fra venstre meny. Klikk på “Poliseordlyd” for å lese eller laste ned din polise ved å klikke på Lagre-ikonetlagre øverst til høyre på siden. Du kan også velge “Vis faktura” for å automatisk laste ned fakturaen din som en pdf.

Fra profilen din kan du også endre poliseeiers personopplysninger og legge til selskapsnavnet ditt på fakturaen.

Finn ut mer om hvordan du endrer polisen din her.