CDW/Nolla vähennyskelpoinen omavastuu Kanadassa

Asuntoautojen ja matkailuvaunujen vakuutuksia varten, ole hyvä ja lue Asuntoautojen ja matkailuvaunujen omavastuun pienennys-sivumme tai 4x4-ajoneuvojen vakuutuksia varten 4x4-ajoneuvojen omavastuun pienennys-sivumme.

Kun vuokraat ajoneuvon Yhdysvalloissa tai Kanadassa, ajoneuvosi omavastuu (toisella nimellä "perusomavastuu") on tavallisesti sama, kuin ajoneuvon koko arvo. Jotkut Yhdysvaltojen ja Kanadan osavaltiot eivät vaadi ajoneuvojen omistajilta kolmannen osapuolen vakuutusta, mikä tarkoittaa sitä, että ajoneuvon kuljettaja on vastuussa toisille autoille ja niiden kuljettajille aiheutuneista vahingoista ja henkilövahingoista.

Seuraavassa osiossa vastaamme meiltä usein kysyttyyn kysymykseen: Miten vuokra-ajoneuvon omavastuuta voi pienentää?

Yleisimmät vaihtoehdot:

  1. Osta "Täydentävä vastuuvakutuus (SLI)" autovuokraamoltasi. Tätä vakuutusta tarjotaan yleensä niissä osavaltioissa, joissa ajoneuvojen omistajilta ei vaadita kolmannen osapuolen vastuuvakuutusta. SLI-vakutus kattaa tavallisesti 1 000 000 - 2 000 000 $. Suosittelemme aina kysymään autovuokraamolta tästä vakuutuksesta, sillä säännökset vaihtelevat eri osavaltioiden välillä.
  2. Osta "Kolarivakuutus (CDW)" tai "Vahinkovakuutus (LDW)" autovuokraamoltasi. Suurin osa Pohjois-Amerikan autonvuokrista sisältävät CDW- tai LDW-vakuutuksen. Tämä poistaa suurimman osan vuokra-autosi omavastuusta. Vaikka CDW/LDW poistaa suurimman osan omavastuustasi, tavallisesti ajoneuvon täydestä arvosta 0$ asti, jäljelle jää kuitenkin usein 500-2000 $ omavastuuta maksettavaksi. Tässäkin tapauksessa, suosittelemme tiedustelemaan eri vaihtoehdoista autovuokraamoltasi.
  3. Osta "Omavastuun pienennys" (tai vastaava) autovuokraamoltasi. Tämä pienentää omavastuutasi yllä olevasta summasta 0-500 $ kohti.
  4. Osta "autonvuokran omavastuuturva" RentalCover.com:ilta, sen sijaan, että ostaisit autovuokraamon tarjoaman omavastuun pienennyksen. RentalCover.com:in vakuutus pienentää omavastuusi 0$ asti (ellei toisin mainita vakuutustarjouksessasi) ja kattaa kaikki yleisimmät vahinkotyypit, joita autovuokraamoiden vakuutukset eivät kata, kuten tuulilasin, renkaiden, ajovalojen, alustan ja katon vahingot.

Hanki tarjous seuraavasta matkasta

:
:
Kattaa 1-9 matkustajan autot/pakettiautot/katumaasturit/nelivedot jne., joihin ei vaadita erityislisenssiä tai joita ei ole tarkoitettu kaupalliseen tai maastokäyttöön.