Een claim indienen

Alle claims kunnen online worden ingediend. U hoeft alleen maar uw referentienummer in te voeren (dit nummer eindigt op 'INS' en is te vinden in de bevestigingsmail die u hebt ontvangen). Voeg eventuele ondersteunende documenten bij het online formulier. U kunt op de onderstaande knop klikken om aan de slag te gaan.

Dien een claim in

1
2
3
4

Claim wordt ingediend via het online claimformulier

Ons claimteam evalueert uw claim

Na goedkeuring ontvangt u een betalingskoppeling via e‑mail en sms

De betaling wordt snel voltooid via elektronisch overboeken

We houden u via e‑mail op de hoogte van elke stap tijdens de afhandeling van de claim. We streven ernaar om 95% van de claims binnen 3 dagen af te handelen.