Tietoa CDW-vakutuuksesta

Asuntoautojen ja matkailuvaunujen vakuutuksia varten, ole hyvä ja lue asuntoautojen ja matkailuvaunujen omavastuun pienennys-sivumme tai 4x4-ajoneuvoja varten, lue 4x4-ajoneuvojen omavastuun pienennys-sivumme.

 Yksityiskohtaisia tietoja varten vakuutusvaihtoehdoistasi ja CDW-vakuutuksista eri maanosissa, ole hyvä ja lue Euroopan vakuutusvaihtoehdot, Yhdysvaltojen vakuutusvaihtoehdot ja Autonvuokran vakuutukset Australiassa ja Uudessa-Seelannissa.

Vaihtoehtoisesti voit lukea yleistä tietoa vakuutusvaihtoehdoista alta tai siirtyä maakohtaisiin tietoihin: ArgentinaAustralia, Itävalta, Belgia, Bosnia, Brasilia, Kanada, Chile, Kroatia, Tšekki, Tanska, Ranska, Saksa, KreikkaHollanti, Unkari, Irlanti, Israel, Italia, Meksiko, Uusi-Seelanti, Norja, Puola, Portugali, Venäjä, Etelä-Afrikka, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Turkki, UAE, Iso-Britannia, Yhdysvallat.

RentalCover.com:in vakutuuksen avulla, tapaturman sattuessa maksat omavastuukustannukset ensin autovuokraamollesi ja sen jälkeen voit tehdä korvausvaatimuksen RentalCover.com:in verkkosivuilla vakuutuksesi kautta.

Seuraava taulukko näyttää kolme keskeistä omavastuuhun liittyvää kustannusta:

  1. Omavastuu, kun CDW sisältyy hintaan: Tämä on se enimmäismäärä, jonka olet velvollinen maksamaan ajoneuvon vahingoista tapaturman sattuessa kun CDW sisältyy autonvuokran hintaan ("omavastuun pienennys/kolarivakuutus"). CDW pienentää omavastuutasi ajoneuvon täydestä arvosta pienempään summaan (taulukon kolmannes sarake).
  2. "Super CDW/Super LDW" päivittäinen hinta: Tämä pienentää omavastuutasi taulukon 1 sarakkeessa näytetyistä summista taulukon 3 sarakkeessa näytettyihin summiin. Super CDW-/Super LDW-vakutuusta kutsutaan joissain maissa myös omavastuun pienennykseksi (lue lisää).
  3. Pienennetty omavastuu (Super CDW/Omavastuun pienennyksen jälkeen): Tämä on se jäljelle jäävä enimmäismäärä, jonka olet velvollinen maksamaan ajoneuvolle aiheutuneista vahingoista jos ostat Super CDW/Super LDW/Omavastuun pienennyksen. 

Esimerkkitaulukko

 

Palvelun tarjoaja (1) Omavastuu, kun CDW sisältyy autonvuokraan (maksettava omavastuu, kun CDW sisältyy autonvuokran hintaan)

(2) Super CDW/Omavastuun pienennyksen hinta per päivä
Ei sisällä lentokenttämaksuja 10%-25%*

(3) Pienennetty omavastuu  (jäljelle jäävä summa, kun Super CDW/Omavastuun pienennys on ostettu)
RentalCover.com N/A (RentalCover.com kattaa alla ilmoitetut summat) 5 - 15 $ per päivä 0 $

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisätietoja varten maakohtaisista vakutuuksista, ole hyvä ja valitse kohdemaasi alta: 

Argentiina
Australia
Itävalta
Belgia
Bosnia
Brasilia
Kanada
Chile
Kroatia
Tsekin tasavalta
Tanska
Ranska
Saksa
Kreikka
Hollanti
Unkari
Irlanti
Israel
Italia
Meksiko
Uusi-Seelanti
Norja
Puola
Portugali
Venäjä
Etelä-Afrikka
Espanja
Ruotsi
Sveitsi
Turkey
UAE
UK (Great Britain and Northern Ireland)
US

Hanki tarjous seuraavasta matkasta

:
:
Kattaa 1-9 matkustajan autot/pakettiautot/katumaasturit/nelivedot jne., joihin ei vaadita erityislisenssiä tai joita ei ole tarkoitettu kaupalliseen tai maastokäyttöön.