Autonvuokravakuutus Brasiliassa

Asuntovaunuja ja matkailuautoja varten, ole hyvä ja lue yhteenvetomme matkailuautojen ja asuntoautojen omavastuuturvasta tai 4x4-ajoneuvoja varten, lue yhteenvetomme 4x4-ajoneuvojen omavastuuturvasta.

Autovuokraamon myyntipisteellä sinulle tarjotaan vakuutusta (kutsutaan nimellä Omavastuun pienennys tai englanniksi Super Collision Damage Waiver (SCDW) tai Super Loss Damage Waiver (SLDW) jne.). Sen sijaan voit ostaa RentalCover.com:in vakuutuksen, joka kattaa kaikki omavastuukustannukset, joita voidaan soveltaa vuokra-ajoneuvoosi tapaturman sattuessa. Ajoneuvon perusomavastuu on korkein mahdollinen maksettava summa tapaturman sattuessa. Esimerkiksi jos auton omavastuu on 2200$, tämä tarkoittaa sitä, että tapaturman sattuessa vuokraajan tulee maksaa vahinigonkorvaukset itse 2200$ asti. Tätä korjausmaksua kutsutaan "omavastuuksi" ja autovuokraamot tarjoavat omavastuun pienennyksiä päivittäistä maksua vastaan riippuen valitsemastasi autovuokraamosta.

Käyttämällä RentalCover.com:ia, maksat korvauskustannukset ensin autovuokraamolle ja sen jälkeen voit tehdä korvauspyynnön vakuutusyhtiölle, joka on vakuuttanut RentalCover.com-vakuutuksesi.

Alla oleva taulukko näyttää kolme keskeistä autonvuokraukseen liittyvää kustannusta Brasiliassa:

  1. Perusomavastuu: Tämä on se summa, jonka maksaisit vahingoista, jos et osta palveluntarjoajan "omavastuun pienennystä" (katso #2 alta)
  2. Omavastuun pienennyksen summa (tunnetaan myös nimellä "omavastuuturva" tai "kolarivakuutus"): Tämä on se päivittäin maksettava summa, joka pienetää omavastuutasi "piennettyä omavastuuta/korvausmaksua" kohti (katso #3 alta)
  3. Pienennetty omavastuu: Tämä on suurin maksettava summa, jos ostat omavastuun pienennyksen, eli toisin sanoen "korvausmaksu".

Hanki tarjous seuraavasta matkasta

:
:
Sisältää autot automaattisesti, et voi poistaa niitä.